Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Colecția capsula pentru birou sau cum să te îmbraci în 5 secunde

Colecția capsula pentru birou sau cum să te îmbraci în 5 secunde

Există colecția „capsulă” de haine pentru birou? Există acea ținută pe care să o porți cu atât de multă ușurință încât să te îmbraci în 5 secunde? Cu siguranță, da! Iar această colecție „capsulă” nu conține doar piese vestimentare, ci și coliere damă, brățări, cercei sau inele potrivite ținutei tale.

Un an de pandemie ne-a determinați pe toți să lucrăm de acasă, să ne lăsăm în urmă vechile obiceiuri, să petrecem cât mai mult timp în bucătărie sau în dormitor, îmbrăcați într-o pijama lejeră și operând sarcinile de serviciu. Astăzi, întoarcerea la birou ar putea însemna pentru fiecare o nouă perioadă de reacomodare, de revenire la vechile noastre obiceiuri, de timp petrecut în fața dulapului întrebându-ne cu ce anume să ne îmbrăcăm, de ore petrecute în trafic, de cafea băută pe fugă.

Iată mai jos cât timp durează să îți creezi propria colecție „capsulă” în așa fel încât în 5 secunde să fii gata îmbrăcată și gata să pornești spre birou.

  1. Economie de timp! Acesta este un prim aspect pe care trebuie să îl iei în considerare. Cu cât vei petrece mai puțin timp în fața dressing-ului căutând ținuta perfectă pentru birou pentru acea zi, cu atât vei economisi mai mult timp.
  2. Economie de bani - dacă îți vei crea o colecție capsulă pe care sa o poți îmbrăca în primele 5 secunde mai înainte de a porni spre birou mai mult ca sigur vei face și economie de bani, nu numai de timp. Potrivit designerilor vestimentari este bine ca întotdeauna atunci când cumperi o ținută să ții cont de regula de „trei”. Ca atare, dacă bluza pe care ai cumpărat-o o poți combina cu alte trei elemente din garderoba ta în așa fel încât să poți crea ținute distincte, mai mult ca sigur ai făcut cea mai bună alegere.
  3. Mereu în tendințe! Dacă te preocupă să ai o colecție capsulă pe care sa o poți îmbrăca ori de câte ori pleci la serviciu, cu siguranță acorzi multă atenție tendințelor modei, dar mai ales specificului locului de muncă.

Iată mai jos ce ar putea conține colecția capsulă:

  • Un bleizer supradimensionat

Iată un lucru de care ai mai mult ca sigur nevoie în fiecare dimineață când pornești spre serviciu. Acesta poate fi asortat cu aproape orice, pornind de la tricou, blugi, cămăși, fuste, rochii și în același timp oferă o notă în plus de eleganță ținutei tale.

  • Tricouri simple și ușor de purtat

Tricourile bine alese sunt potrivite pentru orice fel de siluetă, așa că garderoba ta trebuie să le conțină. Optează pentru măcar trei tricouri, de culori diferite și cu croieli aparte.

  • Jeanși 

Jeanșii sunt o bună opțiune pentru întoarcerea la serviciu și se pot încadra perfect în cadrul unei colecții „capsulă” de haine office. Mai mult ca sigur atunci când te trezești dimineața nu îți place să petreci mult timp în fața oglinzii, în fața dressing-ului pentru a-ți selecta garderoba. De aceea, o pereche de jeanși pot fi asortați perfect cu un tricou simplu și o pereche de pantofi cu toc.

  • Sandale sau pantofi lejeri

Nu uita! Din colecția ta capsulă nu trebuie să lipsească sandalele și pantofii lejeri! Tocurile mici sunt cele mai potrivite pentru o zi încărcată de lucru.

  • Genți încăpătoare

Atunci când pornești la serviciu trebuie să ai alături de tine o serie întreagă de lucruri. Uneori chiar și laptopul este un instrument pe care îl porți peste tot. De aceea, din colecția capsulă ar fi bine să facă parte o geantă încăpătoare.

  • Accesorii 

Nu există ținută completă fără accesorii, iar aici ne referim la acele modele de bijuterii care să poată fi asortate perfect unei ținute casual potrivite pentru birou. Alege, de exemplu, să ai întotdeauna la îndemână acele coliere damă potrivite pentru tine, simple, ușor de purtat și asortat. În colecția capsulă trebuiesc cuprinse câteva modele de brățări, ceasuri, inele și cercei - toate fiind necesare.

Așadar, colecția capsulă există! Pentru asta ai nevoie de o zi de cumpărături, dar mai ales de o bună așezare în interiorul dulapului, astfel încât să poți găsi totul imediat și să te îmbraci în 5 secunde.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!