Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Cizmele potrivite pentru orice femeie

Cizmele potrivite pentru orice femeie

 

Cizmele au devenit un accesoriu esențial în garderoba feminină. Dar cum au evoluat acestea de la un simplu accesoriu de război pentru bărbați la o armă de seducție pentru femei?

Pantofii cu toc au fost inventați de către bărbați ca un accesoriu masculin pentru războinici. Aceștia au fost inventați de către călăreții persani care, fiind pe șaua cailor aveau nevoia de a șarja. Apoi, în secolul al XIV-lea Regele-Soare Ludovic, își ascundea defectul înălțimii purtând tocuri montate la pantofi. Astfel, tocul a devenit simbolul statutului social, pe când tocul vopsit cu roșu, era considerat avantajul aristocraților.

Tocurile au devenit simbolul feminității în secolul al XV-lea. Ecaterina de Medici a fost prima femeie care a purtat tocuri în scopul vanității și eleganței. Până la sfârșitul secoluli al XVII-lea  tocurile au fost purtate atât de femei, cât și de bărbați. Încălțămintea era considerată o simplă necesitate, o diferențiere între statuturile sociale sau un semn distinctiv în normele societății.

Foarte diferite, în zilele noastre, dar și foarte îndrăgite de femei, cizmele cu toc, sau fără, au rămas în tendințele modei datorită eleganței și practicității. Odată cu începerea sezonului rece, schimbările în vestimentația feminină se fac la ordinea zilei. Toate femeile își doresc să impresioneze și tocmai de aceea aleg ținute cât mai inspirate și accesorii cât mai extravagante. O ținută nu este completă fără accesorizare, alege bijuteria preferată dintr-o multitudine de seturi damă, brățări, coliere și fii tu cea care întoarce capul tuturor bărbaților.

În următoarele rânduri îți vom prezenta câteva aspecte bune de luat în considerare la alegerea cizmelor potrivite pentru orice femeie.

Confortul și preferința proprie sunt lucrurile principale pe care trebuie să le iei în calcul la alegerea cizmelor perfecte, abia apoi, poți să ții cont de culori, tendințe, stil și de modelul pe care vrei să-l achiziționezi. Sfatul nostru este să alegi o pereche de cizme cu o culoare neutră deoarece, acestea, nu se vor demoda niciodată și le poți purta indiferent de tendințele în modă și de ținuta pentru care optezi. 

Cizmele cu animal print

Animal print-ul este de mult timp în topul preferințele creatorilor de modă. Dacă deții deja o pereche de cizme cu acest model este timpul să le scoți la lumină și să te bucuri de ele. Iar, dacă încă nu ai o pereche de astfel de cizme alege imprimeurile noi, cu modelele tip tigru, zebra sau chiar piele de șarpe.

Cizmele cu toc și platfome

Fie că preferi tocurie înalte sau stabilitatea pe care o oferă platformele, poti alege oricare variantă deoarece anul acesta se poartă ambele modele. Creatorii de modă recomandă tocurile cu figuri geometrice, de exemplu o variantă bună este tocul pătrat, dar poți alege și un toc subțire. Dacă îți dorești să mizezi pe stilul anilor 70-80 alege platformele, pentru că look-ul retro este din nou în tendințe.

Cizme din piele

Cu cizmele din piele naturală niciodată nu vei da greș, pentru că vor fi mereu la modă și le poți asorta cu orice ținută. Scurte sau lungi, cu fermoar, cu elastic, încrețite sau cu toc, cizmele îmbină comoditatea cu stilul. Din piele întoarsă sau lucioasă, cizmele satisfac până și gusturile celor mai sofisticate femei.

Pentru ce culoare să optezi 

Ce culoare să aibă cizmele în acest sezon? Albul este de ceva timp la mare căutare, deci nu vei face o alegere greșită. Aceasta trebuie să fie prima variant pe care trebuie să o iei în calcul, dar nu trebuie să ignori culorile de roșu intens în care vei arăta seducătoare, sau albastru. 

Sezonul acesta poți opta pentru cizmele cu vârful pătrat, însă nu vei da gres nici cu cele cu vârful ascuțit. Alege accesorii delicate, metalice, cusături sau nasturi, alege modelul care se potrivește preferințelor tale.

Alege o pereche de cizme scurte sau lungi în combinație cu o ținută elegantă sau casual. Accesorizarea este cheia unei ținute perfecte. Seturi damă sunt alegerea potrivită pentru stilul tău unic, găsind aici cele mai potrivite bijuterii. 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!