Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Ce tip de sacou este potrivit pentru femei?

Ce tip de sacou este potrivit pentru femei?

            Sacourile sunt piesele vestimentare care își demonstrează relevanța în fiecare sezon. Cambrat sau tip boyfriend? Maxi sau mini? Suprapuse peste piese din alte registre vestimentare? Care este sacoul pe care tu îl preferi?
            Sacoul este un obiect vestimentar preluat din vestimentația masculină, adaptat în așa fel încât să atingă o linie extrem de feminină fiecărei ținute. Sacoul poate fi purtat în diferite contexte datorită versatilității sale, pentru că nu trebuie să îți faci griji cu ce să-l asortezi.
            Sacoul este piesa vestimentară perfectă pentru o ținută office, de zi, la care poți adăuga o pereche de pantaloni din denim și un tricou sau îl poți alătura unei cămăși și unei fuste drepte, cu talie înaltă. Orice combinație arată uimitor.
            Ce tip de sacou se potrivește pentru femei? Există trei tipuri de sacouri, în funcție de croială, fiecare dintre acestea fiind potrivit în funcție de situație. În următoarele rânduri îți vom prezenta sacourile potrivite pentru femei.

· Tuxedo
            Un sacou tuxedo are o croială puțin mai diferită pentru că, la nivelul bazinului, este mai scurt, dar nu urcă până la talie. Reverele acestuia sunt ascuțite și partea din spate este mai lungă spre deosebire de cea din față, dar acest lucru nu reprezintă neapărat o regulă. Acest sacou îl poți îmbrăca indiferent de croiala celorlalte piese vestimentare din ținuta ta, și este perfect pentru un outfit smart casual, cotidian.

· Sacoul cambrat
            Sacoul cambrat reprezintă partea superioară a unui deux-pieces, în partea inferioară, fie compus din fustă, fie dintr-o pereche de pantaloni. Acest sacou este perfect pentru a crea imaginea vizuală a unei siluete de tip clepsidră datorită celor 2 sau 3 nasturi care se închid și pun accentul pe talie, ieșind astfel în evidență.
Sacoul cambrat poate fi combinat cu orice pereche de pantaloni din denim, dar cel mai potrivit este pentru jeanșii largi sau pentru cei drepți pentru că are rolul de a echilibra volumele din ținută, putându-se astfel observa, în partea de sus, cambrat, în timp ce în partea de jos, lejeritate. Sacoul cambrat se potrivește, pe același principiu, și cu rochii și fuste, în funcție de preferințele pe care le ai. În cazul în care optezi pentru o fustă tip clos, amplă sau pentru o rochie maxi vaporoasă și largă, sacoul cambrat va crea o imagine spectaculoasă care va întoarce toate privirile.                    Alege să accesorizezi fiecare ținută cu bijuterii care să îți pună personalitatea în evidență. Pentru o ținută formată dintr-o rochie vaporoasă de culoare neagră, un sacou cambrat de culoare albă și o pereche de pantofi cu toc, se potrivește perfect un colier damă care să îți pună în evidență feminitatea și rafinamentul.

· Sacoul boyfriend
            Sacoul boyfriend are o croială uimitoare, acesta este în partea inferioară larg, necambrat, iar în partea de sus, la nivelul umerilor este perfect și se potrivește cu orice siluetă feminină. Acest tip de sacou se potrivește uimitor cu o pereche de pantaloni din denim skinny, pantaloni din piele sau cu o pereche de colanți, în combinație cu topuri strâmte sau cu bluze largi. Nu uita că accesorizarea este cheia fiecărei ținute! Poți opta pentru cercei, brățări sau inele. Dar pentru o ținută în care se regăsește un sacou boyfriend, poți alege de fiecare dată un colier damă care să te facă să strălucești.
            Dacă ești o femeie îndrăzneață și iubești să îți pui feminitatea în evidență cu fiecare ocazie, poți opta pentru o rochie tip sacou. Acest tip de rochie este potrivită pentru orice eveniment special din viața ta. Ieși din zona ta de confort, alege să îmbraci o rochie tip sacou pentru că aceasta reprezintă un must-have în garderoba feminină.

           
 
Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!