🔄 Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile ↩️

📢 Ai 70% reducere la categoria accesorii si bijuterii🚨

Ce ținute vor rămâne la modă în 2024? Iată ce trebuie să păstrezi în garderobă!

Ce ținute vor rămâne la modă în 2024? Iată ce trebuie să păstrezi în garderobă!

        Tendințele din modă se schimbă în fiecare an, însă nu se schimbă complet. Piese vestimentare noi pătrund în fiecare an în garderoba noastră, făcându-și loc rapid printre piesele din anii anteriori. Multe haine din colecțiile vechi ajung să nu mai fie purtate, în timp ce altele reușesc să se bucure în continuare de popularitate.   

       Anul 2024 ne va întâmpina cu multe surprinze încă din primele zile ale sale, dar ne va surprinde și cu piese vechi care reușesc să rămână în topul preferințelor. Este adevărat faptul că postura acestora se poate schimba și poate că ținutele autentice vor suferi modificări, însă multe dintre piesele îndrăgite își vor menține un loc bine meritat în dulap. 

Ce piese vestimentare vei putea purta și în 2024?

        Cu siguranță și ție îți este foarte greu să te desparți de unele piese vestimentare chiar dacă îți dorești să ții pasul cu tendințele actuale. Vestea bună este că poți păstra majoritatea articolelor pe care le ai în garderobă, dacă se află printre piesele care își păstrează poziția și în anul 2024. Dacă încă nu știi ce articole vor rămâne la modă anul următor, atunci continuarea articolului ți-ar putea spune cu exactitate ce să păstrezi și ce nu din garderobă.

Principalele ținute care vor rămâne în top în anul 2024 sunt cele care conțin următoarele piese vestimentare:

  1. Trenciul
  2. Sacoul
  3. Rochia elegantă cu umeri goi
  4. Pantalonii evazați

       După o bună perioadă în care jacketele au predominat în sezoanele răcoroase, trenciul a reușit să revină în topul preferințelor în anul 2020. Acum este purtat atât în ținutele casual. cât și în cele business. Este un articol elegant și comod, iar oamenii îl apreciază extrem de mult. Se pare că va fi la fel de apreciat și în 2024.

        Sacoul a fost considerat mereu un articol rafinat și nu a dispărut niciodată din trendurile anuale. Acum nu mai este inclus doar în ținutele formale și se bucură astfel de mai multă popularitate și apreciere. Apariția sacourilor oversized a fost o perioadă importantă în evoluția sacourilor și se pare că a atras mai mulți iubitori de sacouri decât am fi crezut. 

        Rochiile nu vor dispărea niciodată din tendințele modei indiferent cât de drastrici ar fi criticii de modă din întreaga lume. Este articolul care inspiră întotdeauna feminitate și eleganță, indiferent de modelul pe care îl are. Dintre toate modelele de rochii, se pare că cea cu umerii goi a fost cea mai apreciată în acest an și cu siguranță se va regăsi și în tendințele verii 2024. Felul în care aceasta se potrivește cu un colier damă este uimitor și cu siguranță această combinație va face furori în continuare. Una dintre cele mai apreciate bijuterii feminine este colierul, însă este mai apreciat acel colier damă simplu și rafinat care conține un pandantiv delicat, decât colierul foarte voluminos care era în trend în trecut. 

       Se pare că pantalonii evazați au avut un succes fantastic în acest an și din acest motiv se vor menține în trend și anul următor. După o lungă perioadă de dispariție, aceștia au revenit cu forțe proaspete și și-au făcut loc în toate garderobele doamnelor și domnișoarelor. Moda anilor 80 a revenit de mai multe ori în trend însă, de această dată, a fost o revenire fabuloasă.

       Acestea sunt doar câteva dintre piesele vestimentare care se vor menține și în tendințele anului următor. Dacă sunt prezente în garderoba voastră atunci puteți fi sigure că vor rămâne acolo și în perioada următoare. La începutul anului următor vom știi cu exactitate ce piese ne vor putea completa ținutele în continuare și ce piese își vor aștepta rândul să revină în trend. 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!