Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Ce ținute alegem în sezonul rece?

Ce ținute alegem în sezonul rece?

Sezonul rece a venit cu pași repezi și parcă la fel ca întotdeauna ne-a luat prin surprindere.

Trecerea destul de rapidă de la zilele însorite, la cele cu temperaturi scăzute, ploi și ninsori, ne face de cele mai multe ori să nu mai avem idei în privința articolelor vestimentare pe care ar fi potrivit să le îmbrăcăm. 

  Mai ales în cazul femeilor, care de multe ori, deși au o mulțime de articole de îmbrăcăminte, nu pot decide ce vor să poarte sau consideră că niciodată nu au suficiente piese încât să construiască ținute așa cum și-ar dori, începerea sezonului rece este o adevărată provocare. Acest lucru se întâmplă și din cauza faptului că temperaturile scăzute necesită combinarea mai multor articole, decât zilele călduroase, în care te poți îmbrăca adecvat cu ajutorul unei rochii, a unei fuste sau a unei perechi de pantaloni, combinate cu bluze ori cămăși, la care se adaugă câteva accesorii și ținuta este completă.

  Întregul proces prin care trec numeroase femei, care își doresc cu ardoare să fie în pas cu moda și să poarte ținute care să transmită ceva mai mult, în loc să fie banale, poate fi adesea destul de complicat. Cu atât mai mult, în zilele friguroase este greu să decidem, mai ales dacă nu avem noțiunile necesare despre cum trebuie îmbinate hainele pe care le avem acasă. Vestea bună este că vei putea afla în continuare ce articole vestimentare trebuie să fie nelipsite din garderoba ta și cum poți face cu ajutorul lor ținute care sa fie admirate de toată lumea.

  Alege hainele ținând cont de silueta pe care o ai

    Întotdeauna atunci când alegem obiectele vestimentare, trebuie să avem mare grijă ca ele să fie în conformitate cu siluetele noastre. Niciodată nu este bine să exagerăm, să alegem obiecte de măsuri mult prea mari, ori mult prea mici, întrucât acestea nu ne vor fi de ajutor, ci din contră, ne vor face să arătăm ridicol. În altă ordine de idei, alegerea corectă în funcție de siluetă și de înălțime, ajută la realizarea unor ținute superbe. În cazul persoanelor cu forme, nu sunt recomandate articolele vestimentare de culori foarte aprinse, ori cu imprimeuri, ci din contră este indicată optarea pentru nuanțe de alb, bej, maro sau negru. Persoanele cu siluete subțiri este de preferat să nu poarte haine foarte largi. În partea de sus este indicat să se evite un număr mare de articole și puloverele foarte voluminoase. Sun recomandate perechile de pantaloni cu talie înaltă, purtați în combinație cu cu o bluză, ori cămașă, care va fi băgată în pantaloni, pentru a se accentua talia. La acestea poți adăuga un pulover subțire sau un cardigan, iar pentru accesorizare, un colier damă la baza gâtului. 

    Imprimeurile și contrastele create 

      De cele mai multe ori optăm pentru ținute simple, în una sau două culori, fără imprimeuri, fiindu-ne mult mai ușor să asortăm, astfel, articole de îmbrăcăminte. Cu toate acestea, și în sezonului rece sunt la modă hainele în nuanțe puternice, inclusiv cele neon. Nu trebuie să te ferești de folosirea imprimeurilor sau de combinarea mai multor culori, întrucât cu ajutorul acestora poți avea rezultate excepționale în ceea ce privește ținutele tale. Important este să nu exagerezi și să nu încarci vizual outfit-ul pe care-l alegi. Poți opta atât pentru imprimeuri cu dungi, buline, cât și pentru cele florale, atât pentru culori vii, cât și pentru culori neutre, însă trebuie să ții cont că acestea să se potrivească între ele și să te pună în evidență.

    Alegerea accesoriilor potrivite

    În ceea ce privește accesoriile, este recomandat să utilizezi acele obiecte care te ajută să accentuezi anumite zone ale corpului. În cazul în care ești o persoană mai plinuță, te poți ajuta de curele pe care să le pui în talie, în special atunci când alegi să porți o rochie de tip trapez sau cloș. De asemenea, pentru geci, pardesiuri sau paltoane, se pot utiliza cordoane sau curele, pentru a evita senzația de volum la nivelul taliei. În afară de acestea, poți utiliza eșarfe, pălării, mănuși, și poți păstra în continuare accesorile preferate din timpul verii. 

   Așadar,  oricând este o ocazie bună să apelezi la brățări, inele, cercei ori un colier damă, care te ajută să ai ținutele cât mai conturate. În acest fel vei arăta întotdeauna bine, inclusiv în sezonul rece.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!