Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Ce poți face pentru a te bucura mereu pentru un look fresh?  

Ce poți face pentru a te bucura mereu pentru un look fresh?     

    Dă startul zilelor însorite de vară și bucură-te mereu de un look fresh care să întoarcă toate privirile bărbaților. Schimbarea stă în natura fiecărui om, aceasta este o constantă a vieții și, tocmai din acest motiv, reinvantarea look-ului poate reprezenta nevoia de ceva nou pe care ni-l dorim.

    Un boost de vitalitate și optimism poate fi reprezentat de un nou look fresh, un pas făcut înainte cu o mai multă încredere de sine. Începutul sezonului de primăvară vară este momentul ideal în care să faci schimbarea de look de care simți nevoia. Look-ul fresh poate fi reprezentat de schimbare, deoarece aceasta ne trezește la viață și ne inspiră un nou început.

    Fiecare femeie își dorește să fie în centrul atenției, indiferent de evenimentul la care participă, fie că este vorba despre unul sofisticat sau despre o ieșire la cafea cu prietenii. Ținuta pe care o alege trebuie să o reprezinte și să i se potrivească perfect, dar, cu siguranță, orice look se poate completa frumos cu ajutorul unui colier damă! În următoarele rânduri îți vom prezenta câteva idei pentru a te bucura mereu de un look fresh:

  1. O piesă vestimentară colorată este secretul unui look diferit

    Un mod perfect de a ieși în evidență și de a contura un look fresh, dar foarte simplu de realizat, este combinarea de piese vestimentare colorate la un outfit monocrom. O nuanță veselă poate schimba orice ținută și astfel vei ieși în evidență. Acest an îți permite să porți o mulțime de culori stridente, care îți pot schimba și starea de spirit. Și, dacă ești adepta culorilor vibrante, poți opta pentru nenumărate nuanțe într-o singură ținută. Pentru ca look-ul tău să fie fresh, atitudinea este foarte importantă. Achiziționează piese vestimentare care să te reprezinte și pantofi sofisticați, astfel încât să creezi un efect cool.

  1. Piesele vestimentare din anii 90 îți oferă un look fresh

    Marii creatori de modă îndeamnă realizarea unor outfituri monocrome și minimaliste specifice anilor 90, dar cu acele ajustări specifice personalității tale, astfel încât să te scoată în evidență. O ținută compusă din piese vestimentare fresh, formată din cap până în picioare din aceeași culoare nu poate fi decât plictisitoare sau banală, astfel că te poți folosi de un element care să pună în evidență întreg look-ul precum bijuteriile. Poți opta pentru un colier damă într-o nuanță a sezonului, precum verde, violet, galben sau oranje. 

  1. Eșarfa turban îți oferă un look fresh

    Pentru ca look-ul tău să fie „woow”, poți opta pentru o eșarfă transformată într-un turban. Alege eșarfa într-o nuanță potrivită, care să creeze o ținută simplă, să îți scoată în evidență tenul și să ofere un aer de rafinament, dar unul relaxant, care să te poarte cu gândul la vacanță. 

Dacă nu ești adepta eșarfelor, dar iubești pălăriile, fără îndoială, aceasta poate fi alegerea perfectă, pentru că un astfel de accesoriu poate face o schimbare de look uimitoare. Dacă alegi să porți o pălărie nu trebuie să te mai preocupe aranjarea părului, iar astfel poți scuti și timp. Noi îți recomandăm pălăriile cu boruri mai largi și asimetrice deoarece acestea îți vor face look-ul să arate fresh.

  1. Bijuteriile 

    Atunci când vine vorba de un look perfect, atenția pentru detalii este foarte importantă. De la bijuterii statement, la cele delicate sau jucăușe, este surprinzător de simplu să porți accesorii care să îți scoată outfit-ul din anonimat și să creeze un look fresh. Alege să te inspiri din creațiile marilor designeri de modă și fii tu cea care iese din cotidian cu ținute personalizate! Optează pentru nuanțele care îți oferă energia pozitivă de care ai nevoie și oferă-le rafinamentul de care au nevoie prin bijuteriile tale preferate!

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!