Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Ce modele de bratari poti purta la un outfit casual?

Ce modele de bratari poti purta la un outfit casual?

Tinutele casual sunt purtate cel mai des, deoarece se potrivesc intr-o multitudine de contexte. Fie ca mergi la birou sau la shopping, fie ca iesi in oras cu prietenii sau te duci sa vizitezi un muzeu, astfel de piese vestimentare sunt binevenite, fiindca sunt usor de combinat, iti ofera un look stilat si sunt extrem de comode. De aceea, multa lume opteaza pentru imbracamintea de acest tip – insa, ce accesorii pot fi integrate intr-un outfit casual? 

Bratarile sunt elemente simple si discrete, care pot avea un efect considerabil asupra aparitiei tale, daca le alegi pe cele care ti se potrivesc. Sunt mai multe modele pentru care poti opta – asadar, cerceteaza cu atentie ce variante ai la dispozitie, pentru a decide care iti plac cel mai mult.

Cuprins:

  1. Bratari casual pentru femei
  2. Bratari casual pentru barbati

 1. Bratari casual pentru femei 

Atunci cand vrei sa achizitionezi bratari pentru femei, este important sa ai in vedere care sunt preferintele si criteriile tale. Tine cont de stil, culoare si material – acestia sunt cei trei factori care te poti sprijini in cautarile tale. 

Daca iti doresti un model clasic, care sa cuprinda o gama de nuante precum alb, negru, argintiu sau gri, ai posibilitatea de a te orienta catre variante din otel inoxidabil, din pietre vulcanice sau din pietre semipretioase (agat negru, hematit, piatra picasso, onix, howlit). Insa, in cazul in care vrei sa experimentezi mai multe genuri de culori, poti purta nuante puternice, precum rosu, albastru, verde, turcoaz, roz, mov sau chiar si bratari multicolore. 

De asemenea, este esential sa iei in calcul designul – el este cel care te va ghida in directia potrivita. Fie ca iti place o bratara mai lata, fie ca preferi una mai subtire si mai finuta, trebuie sa fii atenta si la alte detalii legate de structura (sistemul de inchidere, forma pietrelor). 

Totusi, chiar daca ai un plan bine pus  la punct si ai reusit sa-ti dai seama ce fel de bratara iti doresti, este bine sa stii ca, in cazul pietrelor semipretioase, este recomandat sa-ti bazezi alegerea si pe instinct. Pietrele naturale au o multime de proprietati benefice, care pot actiona in mod direct asupra energiei celui care intra in contact cu ele. 

Asadar, studiaza toate aceste caracteristici, cu scopul de a afla mai multe informatii, dar acorda o atentie deosebita si sentimentului pe care ti-l da o anumita piatra – daca simti ca un model anume ti se potriveste, ai incredere in intuitia ta si, cu siguranta, nu vei da gres!


2. Bratari casual pentru barbati 

Barbatii care adopta stilul casual pot completa orice look cu o serie de bratari inedite. Poti selecta produse din gama basic sau din gama premium, in functie de preferinte. Daca vrei sa ai un accesoriu care sa fie potrivit pentru mai multe tinute, poti merge pe variante echilibrate din punct de vedere estetic, ce pot fi integrate cu usurinta in orice fel de outfit. Insa, daca vrei sa porti ceva mai special, nu te teme sa optezi pentru modele iesite din comun, care sa te puna in evidenta in orice moment.

 

De asemenea, ai posibilitatea de a selecta 2 sau 3 piese, care sa poata fi purtate in acelasi timp – seturile pentru barbati sunt o alegere excelenta si o metoda prin care te poti bucura de mai multe accesorii minunate, concomitent. Poate ca iti plac bratarile combinate sau poate ca te atrag cele care se completeaza perfect cu un colier similar – oricare ar fi decizia finala, este imposibil sa nu gasesti ceva care sa fie pe gustul tau!


In concluzie, accesoriile sunt elemente care infrumuseteaza si imbogatesc orice aparitie – asadar, nu ezita si descopera toate optiunile disponibile, pentru a vedea care sunt cele care ti se par deosebite. Bratarile sunt unele dintre cele mai apreciate bijuterii, datorita designului lor, dar si multumita faptului ca pot fi purtate zi de zi. Atat femeile, cat si barbatii, au nevoie de bijuterii care sa le dea un plus de rafinament si eleganta, indiferent de moment! Prin urmare, abordeaza totul cu imaginatie si creativitate, selectand produse care sa iti oglindeasca personalitatea! 

Surse foto: Shutterstock.com, Dargen.ro

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!