Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Ce culori ți se potrivesc la haine? Iată câteva idei!

Ce culori ți se potrivesc la haine? Iată câteva idei!

Vrei o schimbare a garderobei tale! E foarte simplu! Poți începe chiar să te orientezi către culoarea ținutelor tale.

Culoarea pe care o alegi la haine te poate ajuta să te pui într-o lumină bună. În funcție de culoarea părului, a tenului sau de culoarea ochilor tăi, ai câteva sugestii potrivite pentru tine pe care le poți urma cu încredere.

De ce este importantă culoarea hainelor?

Culoarea hainelor este importantă, deoarece te poate ajuta să îți evidențiezi anumite caracteristici pe care le ai. La fel de bine, îți pot pune corpul într-o lumină bună, fiindcă diferitele culori pentru care optezi influențează în totalitate modul în care arată corpul tău. Drept urmare, nuanțele de negru te pot ajuta să-ți evidențiezi plăcut silueta și picioarele. Îndrăznește să încerci și nu vei regreta! 

Culoarea hainelor în funcție de culoarea ochilor

Dacă îți alegi culoarea hainelor în funcție de culoarea ochilor, atunci ai certitudinea că nu vei da greș. Culoarea hainelor te poate ajuta să îți evidențiezi ochii într-un mod perfect. Spre exemplu, dacă ai ochii albaștri și optezi pentru nuanțe clasice sau nuanțe mai intense de albastru, ai certitudinea că vei atrage atenția într-un mod plăcut.  La fel de bine, dacă culoarea ochilor tăi este căprui, te poți orienta cu încredere către nuanțele pale sau chiar și cele bogate de albastru. Aceste recomandări sunt inspirate și sunt în avantajul tău! 

Culoarea hainelor în funcție de culoarea părului

Dacă îți alegi culoarea hainelor în funcție de culoarea pe care o ai la păr, ai siguranța că întregul tău look va fi într-o relație de armonie. Noi suntem aici să îți oferim cele mai bune sugestii! 

Drept urmare, dacă ai părul blond, poți apela cu încredere la culorile deschise. Culorile deschise sunt calde și sunt potrivite pentru tine. Portocaliul, galbenul, cremul sunt doar câteva din multele variante pe care le ai. 

Dacă ai părul brunet, te-ar ajuta dacă te-ai orienta către culori extravagante, precum albastrul safirului sau chiar și verdele regăsit în smarald. Aceste culori, în combinație cu accesorile potrivite pentru tine, vor reprezenta un avantaj. Poți apela cu încredere la una dintre aceste brățări damă în acest context! Brățara este un accesoriu îndrăgit, simplu de purtat și care îți completează ținuta plăcut. 

Dacă părul tău este roșcat, verdele, portocaliul și culoarea maro îți vor sta ideal. Întreaga ta ținută va primi mai multe aprecieri decât ai crede. Ai posibilitatea de a te pune într-o lumină bună, deci alege să strălucești!  

Culoarea hainelor în funcție de tenul tău

Dacă ai tenul palid, ești una dintre persoanele norocoase care se pot evidenția într-un mod ușor prin culorile calde. Galbenul auriu, albastrul, verdele, portocaliul sunt culorile ideale pentru tine. Chiar și roșul aprins te poate ajuta! 

În schimb, dacă tenul tău este închis, te poți bucura de culorile mai stinse, mai puțin strălucitoare, precum bejul, camelul sau chiar și auriul. Aceste culori se vor afla într-un contrast plăcut cu tenul tău. Toate aceste sugestii îți vor aduce avantaje, deci încearcă-le cu încredere! 

Ce accesorii purtăm în funcție de culoarea hainelor?

Accesorizarea este mai simplă decât ai crede. Acestea sunt necesare pentru a-ți completa ținuta într-un mod demn de apreciere. Drept urmare, te poți orienta cu încredere către brățara pentru damă. Este un accesoriu plăcut, accesibil, care te va ajuta să strălucești și să obții imaginea la care ai aspirat. 

La fel de bine, colierul sau cerceii îți stau la dispoziție pentru a te ajuta să te pui și mai bine în lumină. Cerceii te pot ajuta să îți evidențiezi mai bine trăsăturile de la nivel facial, fiind foarte ușor de apreciat și de observat datorită acestora, iar colierul te poate ajuta să îți completezi ținuta într-un mod armonios. 

Așadar, acum că ai toate aceste informații la dispoziție, poți apela cu încredere la culorile recomandate, fiindcă sunt o adevărată sursă de inspirație care te vor ajuta să ai un look plăcut. Aprecierile nu vor înceta să apară, deci fii gata pentru lumina reflectoarelor!

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!