Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Ce bijuterii ți se potrivesc în funcție de culoarea pielii?

Ce bijuterii ți se potrivesc în funcție de culoarea pielii?

Te afli în căutarea unor bijuterii pe care să le poți asorta cu orice ținută,  să le poți purta cu drag, fie că vorbești despre un eveniment mai sobru, fie că vorbești despre o ținută casual? Cu siguranță ele există, iar pentru acest lucru trebuie să încerci să le asortezi nu numai cu vestimentația, cât și cu tonul și culoarea pielii tale.  A asculta sfaturile designerilor înseamnă să iei în calcul alegerea unor bijuterii care să se potrivească atât cu pielea, cât și cu culoarea ochilor, culoarea părului, dar și cu activitățile tale zilnice. Dacă vei face acele alegeri impulsiv, mai mult ca sigur îți vei adăuga în colecția de bijuterii altele pe care sa nu le porți.

Iată mai jos câteva lucruri pe care să le iei în considerare atunci când alegi bijuteriile potrivite pentru tine:

Ai în vedere culoarea pielii

Bijuteria trebuie să completeze perfect ținuta aleasă, dar mai ales atunci când este așezată la gât, așa cum este cazul  acestor coliere damă să fie de parcă ar spune ceva despre tine. Totul trebuie să se completeze armonios, să fie parte din tine și de aceea atunci când alegi o bijuterie uită-te în primul rând la tonurile pielii tale. În funcție de culoarea acesteia vei alege și combinația de bijuterii pe care să o porți. Nu este nimic dificil! Îți trebuie puțin mai multă atenție și mai mult ca sigur bijuteria va vorbi despre tine.

Pentru a înțelege care este tonul pielii tale uită-te  la mâinile tale, la picioare, dar și la culoarea ochilor.

Pielea cu subton rece este cea deschisă la culoare, este cea mai sensibilă expunerii la soare. De această dată, se recomandă bijuterii din aur alb sau platină. La fel de potrivit este și argintul sau un lănțișor la baza gâtului, cu pietre semiprețioase, de culoare albastră.

Pielea cu subton cald este cea închisă la culoare, persoana  se bronzează ușor și uniform și se pare că de această dată alegerile se îndreaptă către bijuteriile din aur galben. La fel de potrivite sunt și colierele sau alte tipuri de accesorii pentru femei cu pietre semiprețioase galbene sau pământii, uneori în nuanțe ușor tomnatice.

Pielea cu subton neutru nu are nevoie de foarte multe. I-ar putea fi suficiente bijuteriile din aur roz și mai mult ca sigur persoana reușește să iasă mult în evidență, creând acele contraste de care are nevoie pentru a diferenția întru totul ținuta.

Lăsând deoparte materialul din care sunt confectionate bijuteriile, ne vom îndrepta de această dată atenția spre culoarea ochilor. Așa cum ne închipuim, bijuteriile ar trebui asortate cu ochii.

De exemplu topazul, diamantele albastre, ametistele și safirele, dar și pietrele semiprețioase de culoare albastră sunt potrivite pentru persoanele cu ochi albaștri.

Femeile care au ochii verzi preferă smaraldele și asta pentru că nuanța ochilor va fi amplificată. Ochii negri se potrivesc cu diamantele incolore sau cu alte tipuri de pietre semiprețioase incolore, ba chiar și cu rubine. Ochii căprui au nevoie de contraste. De cele mai multe ori le sunt potrivite rubinele și smaraldele.

La fel este și în cazul colierelor sau a altor accesorii ușor de purtat. Ai putea de exemplu să renunți la o pereche de cercei supradimensionați și să încerci să le înlocuiești cu  un lănțișor sau un colier care să îți pună în evidență decolteul.

Ca o completare la culoarea pielii și a ochilor vine și culoarea părului.

Părului blond îi sunt potrivite pietrele deschise la culoare. Părul negru, în nuanțe cât mai închise, îi sunt potrivite pietrele incolore sau rubinele. Părul roșcat se potrivește cu nuanțele pietrelor prețioase sau semiprețioase verzi. Iar persoanele șatene ar putea alege bijuterii cu pietre de culoare verde sau roșiatică.

Alegerea unui unei bijuterii nu înseamnă decât multă inspirație pentru ca ținuta, la final, să transmită grație, frumusețe și rafinament. Mergi întotdeauna pe principiul „less is more” și cu siguranță rezultatele vor fi observate cu ușurință de toți cei ce se află în preajma ta.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!