Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Ce bijuterii se poartă în 2021?

Ce bijuterii se poartă în 2021?

Ce bijuterii se poartă în 2021? Iată întrebarea pe care fiecare dintre noi ne-o adresăm atunci când ne dorim să ne completăm colecția cu anumite accesorii care să ne evidențieze și mai mult vestimentația. De la an la an, apar întrebări despre ce anume se schimbă, care sunt tendințele modei și mai ales ce se potrivește atât femeilor, cât și bărbaților. Ne vine sau nu să credem, în 2021 și bărbații sunt preocupați în egală măsură de tot ceea ce se poartă în materie de accesorii și bijuterii.

Designerii de bijuterii consideră că astfel de accesorii ar trebui să fie purtate din pasiune și abia după, conform trendurilor modei. Fie că vorbim despre seturi pentru bărbați, fie despre simple perechi de cercei sau inele, colecțiile se schimbă și se completează de fiecare dată cu ceva nou, atipic, fiind confecționate din materiale diverse și după modele inedite. Creativitatea depășește orice obstacole atunci când vine vorba despre bijuterii.

Și totuși ce se poartă în 2021?

Sezonul cald poate fi o modalitate bună de aflat ce se poartă în materie de bijuterii în 2021 și asta pentru că ori de câte ori plecăm în vacanță ne dorim să arătăm bine, să ne accesorizam cât mai frumos ținuta și să ieșim în evidență.

Iată mai jos câteva aspecte, menționate de designerii de bijuterii:

  1. Brățări și coliere din pietre semiprețioase - acestea pot fi găsite în seturi pentru bărbați, disponibile pe dargen.ro. Tot aici, poți găsi brățări pentru femei, de aceeași calitate. Modele simple din pietre de mici dimensiuni, acestea pot fi purtate de obicei în ținute casual, fiind potrivite pentru orice tip de deplasare. Pietrele semiprețioase montate în lanț una după cealaltă oferă o notă de rafinament ținutei, scoțând-o destul de mult în evidență.
  2. Cercei veseli, colorați asortați cu starea de spirit! Dacă în 2020 puteai purta doar un singur cercel, de această dată aceștia sunt asortați cu starea de spirit, pornind de la culoare, material și dimensiuni. Diamantele de mici dimensiuni ar putea oferi o strălucire impresionantă ținutei tale ori de câte ori sunt prezente într-o pereche de cercei de bună calitate. Și pentru că tot vorbim despre ceea ce s-a purtat în 2020, trebuie să menționăm că încă ar putea fi o opțiune perechile de cercei cu șurub, ba chiar și cei sub formă de cerc sau tortițe. Am putea spune că astfel de modele rămân la modă, indiferent de perioadă. Tot la modă rămân continuu și bijuteriile cu perle, fie că vorbim despre cercei mici, simpli, fie că vorbim despre coliere cu straturi de perle. Cu toate acestea, este bine să le purtăm la o rochie de seară, pentru o notă în plus de eleganță.
  3. Dimensiuni și volum - așa cum vom putea observa și în acele seturi pentru bărbați sau în seturile pentru femei, bijuteriile din acest an conțin elemente supradimensionate, linii curbate, mult mai îndrăznețe. De asemenea, pietrele semiprețioase se regăsesc într-o dimensiune mai mare, evidențiind și mai mult bijuteria purtată. Lanțuri supradimensionate, coliere asortate cu pietre de mici dimensiuni reușesc să creeze contrastul de care ai nevoie pentru a-ți ridica ținuta la una ușor de observat.
  4. Bijuterii colorate – Da, se poartă! În 2021 poți purta metale și pietre, la fel cum poți  amesteca și culorile. Cu cât există mai multă îndrăzneală,    cu atât se pare că vei ieși și mai mult în evidență și îți vei completa ținuta cu ceea ce se poartă în acest an!
  5. Cercelul unic - chiar dacă în 2020 tendințele în materie de cercei au fost acestea, se pare  că și în 2021 am putea să optăm pentru astfel de single-uri, eventual de dimensiuni mai mari sau medii în așa fel încât să ne creăm un look sofisticat, suficient pentru a transmite e leganță și stil.

Chiar dacă tot ceea ce am evidențiat mai sus se poartă în 2021, alege acele bijuterii în conformitate cu stilul și vestimentația ta și mai mult ca sigur vei ajunge la acel element diferențiator care să îți ofere nota 10 doar dintr-o simplă privire.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!