Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Ce bijuterii sa porti la un eveniment de tip garden party?

Ce bijuterii sa porti la un eveniment de tip garden party?

Petrecerile in aer liber sunt evenimente care necesita o abordare mult mai relaxata si mai putin pretentioasa decat in cazul celor organizate in interior. Asadar, daca urmeaza sa participi la o nunta, un botez sau o aniversare de tip garden party, nu trebuie sa te stresezi prea tare cu privire la outfitul ales. Cel mai probabil, vremea va fi favorabila si perfecta pentru a jongla cu materiale subtiri si vaporoase. Insa, ce sa alegi atunci cand vine vorba despre accesorii? 

In functie de tinuta selectata, poti experimenta mai multe genuri de modele, dar este bine sa ai in vedere, inca de la inceput, cateva optiuni pe care le poti pune in valoare.

Cuprins

  1. Bijuterii pentru femei – Cu ce elemente poti jongla?
  2. Accesorii pentru barbati – Ce modele sunt potrivite intr-un astfel de context?

1. Bijuterii pentru femei – Cu ce elemente poti jongla? 

La un garden party, lucrurile nu sunt extrem de pretentioase, iar cadrul este, de regula, maleabil – acest factor se rasfrange si asupra dress-code-ului si, implicit, asupra accesoriilor pe care le poti purta. Fie ca optezi pentru o rochie cu volane, fie ca preferi imprimeurile florale sau materiale placute la atingere, trebuie sa iei in calcul faptul ca bijuteriile potrivite pot schimba cu totul intreaga tinuta. De aceea, este esential sa tii cont de toate detaliile implicate in proces si, mai ales, sa ai libertatea de a combina toate piesele intr-o maniera creativa si originala. 

Daca nu stii ce accesorii pentru femei sa alegi, este obligatoriu sa te gandesti la designul outfitului pe care il vei purta. De exemplu, in cazul unei rochii decoltate, sunt anumite tipuri de coliere care se potrivesc – totul depinde de croiala. Indiferent ca ai un decolteu in forma de V sau unul rotund, te poti orienta catre modele care sa completeze simetria deja existenta. De asemenea, in cazul manecilor lungi, bratarile pot fi nepotrivite – insa, daca ai o rochie fara bretele, una cu maneci scurte sau una cu bretele subtiri, poti alege diferite genuri de bratari, mai late sau mai inguste, care sa te puna in evidenta. Bineinteles, nu trebuie sa uiti de prezenta unei perechi de cercei – acestia te vor face sa arati impecabil, mai ales daca preferi sa-ti strangi parul, adoptand o coafura lejera, dar eleganta. 

2. Accesorii pentru barbati – Ce modele sunt potrivite intr-un astfel de context? 

O petrecere in gradina iti ofera sansa de a te imbraca casual – insa, trebuie neaparat sa adaugi cateva elemente care sa faca usor trecerea catre o aparitie stilata si eleganta, chiar daca imbracamintea va fi lejera si comoda. Prin urmare, cu ajutorul accesoriilor pentru barbati poti depasi acest obstacol si poti crea un look extraordinar, potrivit pentru o astfel de ocazie. Iti poti indrepta atentia catre diverse bratari sau coliere, care sa se integreze perfect in tinuta ta, sau poti experimenta, alegand seturi deosebite, ce imbina mai multe piese speciale. 

Chiar daca esti barbat, nu trebuie sa te temi de bijuterii – acestea nu sunt caracteristice doar femeilor, ci sunt modalitati prin care poti crea o nota fancy si aparte. Daca nu stii ce sa alegi, cerceteaza cu atentie materialul din care sunt facute accesoriile respective, designul pe care il au, dar si semnificatiile lor (mai ales daca te atrag pietrele semipretioase) – este esential sa te orientezi catre un model care sa-ti placa, fiindca, astfel, il vei putea purta si dupa incheierea evenimentului. Fie ca preferi un anumit simbol, fie ca te atrage o culoare anume, asculta-ti instinctul si urmeaza-ti intuitia atunci cand pornesti in cautarea bijuteriei perfecte. Cu siguranta vei gasi o optiune care sa-ti indeplineasca toate preferintele si cerintele! 

In concluzie, atat femeile, cat si barbatii, pot avea doar de castigat daca integreaza, in look-ul lor de garden party, accesorii care sa-i scoata in evidenta! Ai la dispozitie variante multiple – bratari, coliere, cercei sau seturi – dintre care o poti selecta pe cea ideala pentru tine. Nu ezita si analizeaza totul in ansamblu – piesele vestimentare pe care le vei purta te vor ghida pe parcurs, insa nu omite faptul ca si bijuteriile pot deveni uneori, elementele principale!

Sursa foto: pixabay.com, dargen.ro

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!