Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Ce accesorii sunt potrivite pentru barbati?

Ce accesorii sunt potrivite pentru barbati?
Accesoriile si bijuteriile sunt articole care ofera un plus de eleganta si rafinament, indiferent de tinuta aleasa. Acestea au capacitatea de a completa respectivul outfit, dandu-i o nota de originalitate. Prin urmare, ele sunt ideale atat pentru femei, cat si pentru barbati, deoarece pot fi purtate in diverse imprejurari, iar modelele existente sunt multiple si poti jongla cu ele, fara prea mult efort. 

Desi, in aparenta, sunt mai multe variante pentru reprezentantele sexului feminin, de fapt, barbatii au la dispozitie o multime de optiuni atunci cand vine vorba despre accesorii. Daca vrei sa afli care sunt acestea, este important sa studiezi cu atentie cateva categorii de produse de acest gen, pe care le poti cerceta cu scopul de a gasi articolul perfect pentru tine!

Cuprins: 

1. Ce tipuri de bratari poate purta un barbat?
2. Coliere barbatesti – Modele inedite si originale

 

1. Ce tipuri de bratari poate purta un barbat?


Bratarile nu sunt doar accesorii pe care le poarta femeile – exista numeroase modele care au un design inedit si pot fi combinate cu piese vestimentare sport, casual sau elegante. 

Atunci cand vrei sa alegi o bratara speciala, este bine sa tii cont de cativa factori esentiali: aspect, material si culoare. Aspectul este primul lucru pe care il observi, insa este bine sa stii ca acesta are o importanta majora doar daca este completat de cel de-al doilea element – materialul. 

El este cel care poate schimba cu totul look-ul unei bratari si, cu ajutorul lui, se poate face o clasificare pe care o poti folosi atunci cand pornesti in cautarea produsului ideal. In cazul in care vrei sa-ti cumperi o bratara, dar nu stii ce gen te-ar avantaja, poti lua in calcul urmatoarele categorii de materiale:

Pietre semipretioase

Pietrele semipretioase au nenumarate proprietati, care nu au legatura doar cu aspectul exterior, ci si cu semnificatia lor. Acestea sunt cunoscute pentru beneficiile lor spirituale, fiind recomandate pentru imbunatatirea anumitor lucruri, atat la nivel psihologic, cat si la nivel emotional. 

Fie ca optezi pentru pietre colorate, precum malachitul, topazul, lapis lazuli sau coral rosu, fie ca preferi, mai degraba, culorile clasice – alb sau negru  – ale onixului, hematitului sau howlitului, important este ca acestea sa fie pe placul tau si sa te atraga, inca de la primul contact vizual. 

In general, se spune ca aceste pietre contin energii aparte si ca, daca iti asculti intuitia, iti vei da seama care este cea potrivita pentru tine. 

Otel inoxidabil

Otelul inoxidabil are multe avantaje – arata elegant, este stralucitor, este rezistent la coroziune si are un grad inalt de durabilitate. Prin urmare, din ce in ce mai multi barbati opteaza pentru bratari create din acest metal, deoarece poate fi integrat usor, atat in tinutele casual, cat si in cele elegante. In functie de preferintele tale, poti selecta modele premium sau luxury – cu siguranta vei gasi ceva care sa fie pe placul tau din toate punctele de vedere!

Piele ecologica

Pielea ecologica este utilizata pentru multe tipuri de accesorii pentru barbati. Inca din cele mai vechi timpuri, pielea a avut multiple intrebuintari, fiind utilizata in diferite moduri, pentru a obtine elemente decorative. Astfel, bratarile din piele au o istorie indelungata, insa aspectul lor este, in acelasi timp, extrem de modern si de actual. Poti alege modele impletite sau unele care imbina pielea cu elemente din otel sau din piatra.


 

2. Colierele barbatesti – Modele inedite si originale


In ceea ce priveste colierele barbatesti, te poti orienta catre un design simplu, care sa contina o piatra semipretioasa de mici dimensiuni sau poti opta pentru lantisoare aparte, care sa aiba pandantive inscriptionate cu simboluri inedite. Insa, inainte de a alege modelul perfect pentru tine, trebuie sa tii cont neaparat de:
  • Lungime
  • Material
  • Sistem de inchidere
  • Culoare
  • Latime
  • Dimensiunea pandantivului

In functie de acesti factori, vei putea lua decizia cea mai buna. Daca vrei sa achizitionezi un colier pentru tine, cu siguranta stii care sunt caracteristicile pe care le doresti, insa, daca vrei sa oferi un dar, astfel de detalii te pot ajuta sa selectezi un produs care sa impresioneze si care sa se potriveasca pe stilul abordat de cel caruia vrei sa-i daruiesti un astfel de cadou.















In concluzie, accesoriile pentru barbati reprezinta o optiune excelenta atunci cand vine vorba despre crearea unui look senzational. Fie ca preferi bratarile sau colierele, fie ca iti place sa alcatuiesti diverse seturi, acestea sunt obiecte pe care le vei folosi deseori si care te vor face sa fii elegant, stilat si plin de incredere!

Surse foto: Shutterstock.com, Dargen.ro

 
Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!