Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Care sunt ținutele feminine la care trebuie să renunți și de ce?

Care sunt ținutele feminine la care trebuie să renunți și de ce?

    Dacă ești o iubitoare a modei și îți dorești să fii în trend cu fiecare pas, află că anul 2022 este anul tău, în care poți purta piese vestimentare extravagante, culori puternice, prin urmare, ținute pline de personalitate. Ce este bine de menționat? Și nu uita! Niciodată nu este recomandat să alegi un articol vestimentar la întâmplare sau doar pentru că este la modă. Acesta trebuie ales cu grijă, dar mai ales, dacă te avantajează!

    Fiecare femeie a ales cel puțin o dată în viața ei, o ținută la care trebuia să renunțe de mult timp, dar despre care credea că încă este la modă și o avantajează. În cazul femeilor cu o vârstă mai înaintată, această greșeală poate fi mult mai vizibilă. Unele dintre piesele vestimentare pe care alegem să le achiziționăm se demodează foarte repede, iar tocmai din acest motiv trebuie să optăm pentru acele articole vestimentare ale căror farmec nu se pierde odată cu trecerea timpului, dar și versatile, potrivite pentru orice outfit.

În următoarele rânduri îți vom prezenta acele ținute feminine la care trebuie să renunți și de ce este indicat acest lucru.

  1. Ținute cu un design extravagant

Designerii vestimentari se întrec în originalitate și decoruri, iar astfel, descoperă noi croieli, dar de multe ori acest tip de ținute nu se potrivesc pentru o ieșire la cafea, cu prietenii sau pentru o zi la birou. Piesele vestimentare, precum un tricou cu pene și o fustă cu multe paiete, fac parte dintre ținutele la care chiar trebuie să renunți, pentru că acest look „extravagant” nu îți poate pune în evidență feminitatea și rafinamentul, cel puțin, în aceste locuri.

  1. Rochiile cu basac

Acest model de rochie a fost în vogă acum câțiva ani, dar este una dintre ținutele la care trebuie să renunți. O rochie cu basac poate fi înlocuită foarte simplu cu o rochie elegantă midi care să îți pună toate trăsăturile în evidență, deoarece basac-ul acoperă trăsăturile corpului tău. Accesorizarea este cheia oricărei ținute! Ce părere ai de aceste seturi damă? Sunt alegerea perfectă pentru o rochie midi elegantă!

  1. Ținute într-o singură culoare

Piesele vestimentare monocrome fac parte dintre cele mai convenabile variante pentru a-ți completa garderoba. Este bine să menționăm că alegerea unei ținute într-o singură culoare nu este întotdeauna un lucru bun, care să te pună în evidență, pentru că trebuie să rupi monotonia și să mizezi pe diferite nuanțe ale unei singure culori. O cămașă albă se asortează perfect cu o jachetă bleumarin și poate fi accesorizată cu aceste seturi damă, care te vor face să strălucești. Dacă nu îți place să experimentezi, alege culorile clasice, precum: maro, negru, alb sau diferite tonuri de gri, în combinație cu elementele preferate din garderoba ta.

  1. Ținuta cu pantalonii capri

Deși o pereche de pantaloni capri și un tricou simplu pot părea ținuta perfectă, deoarece totul este foarte lejer și confortabil, trebuie să renunți la ea, deoarece nu mai este în vogă de 10 ani. În continuare poate fi potrivită, dar pentru orele de exerciții fizice la sala de sport. Acest tip de pantaloni scurtează vizual lungimea picioarelor, iar lungimea pantalonilor până la genunchi îngroașă picioarele într-un mod evident. Poți înlocui pantalnii capri cu o pereche de pantaloni 7/8, pantaloni din denim scurți sau pantaloni clote.

    Sezonul de primăvară-vară scoate din dressing cele mai frumoase ținute, ușor de remarcat și admirat. Accesoriile completează într-un mod extrem de frumos orice ținută, alege să porți bijuterii care să te facă să te simți rafinată și feminină. Fiecare femeie trebuie să dețină câteva modele de accesorii pe care să le asorteze cu ținuta aleasă la diferitele evenimente la care participă. Pentru ca outfiturile tale să fie uimitoare trebuie să renunți la ținutele care nu te avantajează și care nu se potrivesc cu personalitatea ta.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!