Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Care sunt ținutele bărbătești la care trebuie să renunți?

Care sunt ținutele bărbătești la care trebuie să renunți?

    Chiar și bărbații au de multe ori dileme în legătură cu ținutele pe care le îmbracă. Oare mi se potrivește? Oare arăt bine? Oare piesele pe care le-am asortat chiar sunt potrivite? Iar în acest mod stai câteva zeci de minute uitându-te în oglindă, schimbând ținuta chiar înainte să ieși din casă. Pentru a te îmbrăca bine, nu trebuie să te îmbraci mereu în costum și cămașă, mereu „la patru ace”, dar trebuie să fii atent și să renunți la câteva ținute care nu te reprezintă și care ar face notă discordantă cu orice creator de modă. Într-adevăr, poate ți se par cool, dar dacă te uiți mai atent, uneori poți arăta foarte prost îmbrăcat.

    În următoarele rânduri îți vom prezenta câteva ținute la care trebuie să renunți:

  1. Ținutele sport în culori și cu imprimeuri prea stridente

O ținută sport este absolut esențială pentru un look confortabil și relaxat. Alb, negru, colorate, cu imprimeuri subtile sau mai proeminente, din elasten, bumbac sau polyester, cu glugă sau fără, cu fermoar sau fără, poți alege orice. Optează pentru un trening care să se potrivească cu personalitatea ta, dar care să fie confortabil într-o manieră stilată. Lumea modei a devenit mai relaxată, iar astfel, poți purta absolut orice îți place, dar oricare ar fi preferințele tale, este important să alegi întotdeauna accesorii și haine de calitate. Diferența se poate observa cu ochiul liber, iar tocmai din acest motiv trebuie să alegi haine de calitate și să renunți la ținutele vestimentare cu aspect ieftin și de prost gust.

  1. Ținutele care nu sunt adecvate vârstei tale

Pentru un bărbat matur, care vrea să exprime masculinitate și încredere de sine, ținutele la care trebuie să renunțe se referă la acele tricouri cu desene colorate sau la pantalonii cu multe accesorii și la piesele vestimentare ce pot fi purtate de un adolescent. Articolele vestimentare clasice trebuie să ocupe locul de bază în garderoba fiecărui bărbat, iar dacă îți dorești ca ținutele tale să fie originale, trebuie să optezi pentru elemente de tip statement.

  1. Ținutele vestimentare cu pantalonii suflecați

Pentru ca o pereche de pantaloni să arate bine, trebuie să alegi potrivit situația în care să îți sufleci pantalonii, dar acest lucru depinde și de tipul siluetei tale. De cele mai multe ori, bărbații înalți poartă în acest mod pantalonii pantru a permite o ușoară defalcare a siluetei. Dar dacă aceștia sunt prea scurți, ținuta vestimentară, oricât de bine ar fi asortată și accesorizată, va arăta foarte rău. Primăvara este anotimpul perfect pentru a face acest lucru, îți poți oferi puțină libertate și, astfel, să îți dezvălui glezna atunci când porți perechea ta preferată de moccasini.

Accesorizarea ținutelor este cheia pentru ca aceasta să fie unică și completă. Indiferent de stilul vestimentar pe care îl ai, fie că ești adeptul ținutelor clasice sau moderne, un accesoriu este întotdeauna perfect pentru a personaliza look-ul. Povestea personalității tale poate fi exprimată printr-un singur colier bărbați care are puterea de a te scoate din anonimat. Iar dacă te consideri un bărbat curajos, poți opta pentru două coliere din gama colier bărbați, din materiale și texturi diferite. Alege ca povestea ta să fie spusă cu stil și oferă rafinament ținutei tale.

Este important ca hainele pe care le alegi să îți reprezinte persoanlitatea și să te ajute să te exprimi fără a scoate vreun cuvânt. Ținutele care te reprezintă te vor face să te simți în largul tău, iar încrederea pe care o ai în propria persoană este unul dintre cele mai importante accesorii.

Se spune că bărbații nu sunt adepții modei și al accesoriilor, dar acest lucru poate fi contrazis cu o foarte mare ușurință, doar privind în jur.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!