Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Cămășile damă – piesa vestimentară de nelipsit din garderobă

Cămășile damă – piesa vestimentară de nelipsit din garderobă

Cămașă damă – de ce este o piesă vestimentară de nelipsit din garderoba ta? Cum poate contribui cămașa damă la îmbunătățirea look-ului tău?

Dorința de a arăta întotdeauna minunat este prezentă în viața fiecăruia și determină comportamente care să o împlinească. Astfel, indiferent dacă suntem acasa, ieșim la o întâlnire cu prietenii, familia, ori o întâlnire oficială sau mergem la un eveniment de mare anvergură, căutăm ca aspectul nostru fizic să fie unul plăcut, decent și în conformitate cu situația momentului respectiv. 

De ce este atât de important felul în care ne îmbrăcăm?

 Când ne gândim la momentele în care facem cunoștință cu persoane noi, avem senzația că atunci trebuie să fim foarte atenți la felul în care vorbim, gesticulăm și la atitudinea pe care o adoptăm în ceea ce îl privește pe cel cu care purtăm conversația. Într-adevăr acestea sunt aspecte importante care îi vor ajuta pe ceilalți să te cunoască. Cu toate acestea, nu trebuie să uităm că orice lucru specific nouă, reprezintă o caracteristică a personalității noastre, prin care transmitem cine suntem și ce preferințe avem. Astfel, este bine ca stilul vestimentar abordat să ne reprezinte, să nu existe o discrepanță între ceea ce sunt și ceea ce transmitem oamenilor din jur. 

 Deși moda este într-o continuă schimbare, de la an la an existând mari diferențe de stiluri și de interpretări ale acestora, trebuie să știi că ținutele pe care le porți trebuie să fie în primul rând, pe placul tău, și mai apoi pe placul celorlalți. Așadar, tot ce ai de făcut este să alegi hainele după bunul plac, după cum simți și după ce parte din personalitatea ta vrei să expui. Ține cont și de faptul că există anumite piese vestimentare care sunt necesare, fiind potrivite oricui și reușind să te salveze în zilele în care ideile creative parcă dispar. 

 Cămășile – piesele vestimentare potrivite în orice moment 

   Cămășile sunt printre cele mai cunoscute și cel mai des întâlnite obiecte vestimentare din garderoba bărbaților, putând fi adaptate la aproape orice ținută, însă trebuie să fie nelipsite și din garderoba femeilor. Purtate în orice situație, în ținutele office pentru locul de muncă, la întâlniri, petreceri, ori la o plimbare, ele sunt articole care pot reprezenta piesa de rezistență a ținutelor tale. 

   Varietatea de modele existente în ziua de astăzi face ca aceste piese să fie tot mai utilizate și apreciate de noi toți. În plus, ele oferă un aspect aparte ținutelor, putând fi integrate atât în stilul casual, cât și în cel formal, căruia îi evidențiază rafinamentul și eleganța. 

   Un alt atu al lor este acela că pot fi accesorizate în moduri diverse. În funcție de locul în care mergi, ori de stilul tău, îți poți accesoriza ținuta cu seturi damă, de la cele mai simple modele, până la cele mai extravagante. 

   Chiar dacă ele sunt foarte populare, fiind purtate la birou sau la întâlniri business, împreună cu o fustă de tip creion sau una clasică, ori costume, pot fi utilizate și în ținute mai simple și lejere.   

     Astfel, cămășile albe pot fi combinate cu blugi, pantaloni de piele, lungi sau scurți, sau cu fustele tale preferate. Ține cont, însă, ca aceste combinații să fie reușite, acordă atenție și accesorizări și pantofilor pe care îi vei purta. Daca alegi să combini blugii de tip boyfriend, cu o cămașă albă, poți opta pentru pantofi stiletto, o geantă de dimensiuni mici sau medii și seturi damă de brățări, coliere și inele. 

    Alte modele preferate de femei, sunt cămășile de blug și cele în carouri, cu ajutorul cărora sunt obținute foarte simplu ținute casual și care merg combinate în moduri variate. Acestea pot fi purtate inclusiv deschise la nasturi, cu un tricou sau maiou pe sub, oferind un look modern.

    Stilul nostru este schimbat de-a lungul timpului, ținând cont de etapa de viață în care ne aflăm, de inovațiile apărute și de ceea ce preferăm la momentul respectiv, însă există piese vestimentare must have de care nu ne putem dezlipi o viață întreagă. Cămășile se încadrează în această categorie, fapt pentru care mereu ne dorim să le reinventăm și să formăm ținute noi, prin care să îi inspirăm și pe ceilalți.  

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!