Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Cadoul perfect pentru EL – Bijuterii deosebite pentru barbati

Cadoul perfect pentru EL – Bijuterii deosebite pentru barbati

Daca esti in cautarea unui dar pentru un barbat important din viata ta, este bine sa ai in vedere o serie de variante posibile, pentru a putea decide care este cea potrivita. Fie ca este vorba despre o aniversare, fie ca vrei sa cumperi un cadou pentru o alta ocazie speciala, poate fi dificil sa selectezi cea mai buna optiune. De aceea, trebuie sa tii cont de cateva aspecte esentiale, care te pot ajuta in acest proces. 

Bijuteriile sunt obiecte aparte, care pot aduce un zambet pe chipul celui drag – asadar, cerceteaza care sunt categoriile de accesorii in care poti gasi modele moderne si originale, pentru a putea darui un lucru special, care sa aiba o semnificatie aparte. 

Cuprins:

  1. Accesorii pentru barbati – Ce poti alege?
  2. Cum sa selectezi cadoul potrivit? TIPS & TRICKS

 1. Accesorii pentru barbati – Ce poti alege?

Alegerea unui cadou ideal poate fi o provocare in orice moment, insa accesoriile sunt o optiune excelenta care reprezinta echilibrul perfect intre surpriza, simbol, design original, emotie si functionalitate. O bijuterie este un obiect care nu se deterioreaza rapid, ci trece testul timpului, ramanand un lucru prezent mult timp in viata celui care o poarta. De asemenea, acesta poate fi un cadou special si din alte puncte de vedere – daca selectezi modele deosebite, cu siguranta il vei suprinde placut pe cel caruia i se adreseaza cadoul. Asadar, in cazul in care vrei sa gasesti un accesoriu iesit din comun, iata ce variante ai la dispozitie:

  • Bratari

Bratarile pot fi purtate in fiecare zi – din acest motiv, multa lume prefera sa opteze pentru aceasta categorie. Ele sunt usor de asortat si de integrat in orice fel de tinuta – te poti orienta catre diferite materiale, in functie de stilul pe care il abordeaza respectiva persoana. 

Iti poti indrepta atentia catre bratari pentru barbati care fac parte din gama basic, ce pot fi alcatuite din pietre semipretioase, pietre vulcanice sau otel inoxidabil. Insa, daca preferi ceva care sa fie usor de purtat cu un outfit mai elegant, poti alege un model din gama luxury. Cu siguranta vei descoperi optiuni inedite, care sa-ti indeplineasca toate criteriile si cerintele pe care le ai.

  

 

 

  • Coliere

Cuvantul colier poate parea pretentios, insa, daca studiezi cu atentie cateva tipuri de coliere pentru barbati, vei vedea ca acestea sunt ideale pentru un dar plin de originalitate. Fie ca iti plac cele realizate din otel inoxidabil, fie ca le preferi pe cele cu pietre semipretioase, cel mai important este sa te gandesti la personalitatea celui care va primi cadoul. Ia in considerare culoarea, materialul, dar, mai ales, pandantivul colierului – acesta este elementul care face diferenta intre un articol banal si unui deosebit. 

 

 

 

  • Seturi

In cazul in care vrei sa achizitionezi un accesoriu pentru o ocazie mai speciala, nu uita sa iei in considerare si varianta unor seturi pentru barbati. Acestea combina doua sau trei tipuri de piese care, puse impreuna, pot oferi un look senzational, care va atrage toate privirile!

 

    

 

 2. Cum sa selectezi cadoul potrivit? TIPS & TRICKS 

Totusi, inainte de a porni la drum, este esential sa te gandesti la cateva aspecte care te pot ghida pe parcursul cautarilor tale. In primul rand, trebuie sa tii cont de preferintele estetice ale celui caruia ii este destinat cadoul. Observa mici detalii legate de imbracamintea pe care o poarta, de stilul care se regaseste in garderoba sa, de accesoriile care ii plac sau de pasiunile pe care le are. Toate aceste amanunte te vor sprijini in momentul in care vei descoperi mai multe variante potrivite, dar nu te vei putea hotari pe care sa o alegi. 

De pilda, in cazul in care persoana este pasionata de spiritualitate sau iubeste elementele naturii, poti selecta produse care sa contina pietre naturale sau simboluri aparte. Nu uita sa tii cont si de proprietatile pe care le au anumite pietre semipretioase – astfel, vei putea sa iei decizia finala luand in calcul si beneficiile pe care le poate avea darul tau pe termen scurt, mediu si lung. Insa, daca ti se pare ca accesoriile din metal se pliaza mai bine pe personalitatea barbatului respectiv, nu ezita sa analizezi gama de articole realizate din otel inoxidabil.

 

In concluzie, bijuteriile nu reprezinta cadouri recomandate doar pentru femei – ele sunt perfecte pentru orice om care vrea sa fie pus in valoare cu ajutorul unor mici detalii stilistice. Opteaza cu incredere pentru o astfel de varianta si, cu siguranta, darul tau va fi apreciat!

Surse foto: Shutterstock.com, Dargen.ro

 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!