Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Bratari din pietre semipretioase – Cadoul ideal pentru iubita ta!

Bratari din pietre semipretioase – Cadoul ideal pentru iubita ta!
Atunci cand trebuie sa cumperi un cadou, poate fi dificil sa alegi varianta potrivita – de aceea, este bine sa tii cont de cateva optiuni care iti pot rezolva problema, usor si rapid. Bratarile alcatuite din pietre semipretioase sunt daruri excelente pentru oricine – exista o multime de modele dintre care il poti selecta pe cel potrivit. Însa, inainte de a lua decizia ideala, este important sa tii cont de o serie de criterii care te pot sprijini in acest proces. 

Cuprins

De ce sa optezi pentru bratari din pietre semipretioase?
Pe ce criterii iti poti baza alegerea?

1. De ce sa optezi pentru bratari din pietre semipretioase? 

Pietrele semipretioase sunt atractive din punct de vedere estetic si se pot gasi sub diferite forme, culori si texturi. Insa, nu doar aspectul este cel care le face sa fie deosebite – dincolo de factorul vizual, aceste pietre au si o multitudine de calitati si proprietati benefice pentru cel care le poarta. Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii au considerat ca acestea emana energii bune si pot actiona, in mod pozitiv, asupra vietii tale. Astfel, de-a lungul istoriei, pietrele semipretioase au fost indelung analizate, iar introducerea lor in viata de zi cu zi a devenit indispensabila. Asadar, artistii si mestesugarii au inceput sa creeze bijuterii, decoratiuni si obiecte care sa cuprinda astfel de minerale. 

De asemenea, pietrele semipretioase sunt ideale pentru bijuterii, deoarece sunt rezistente, sunt usor de prelucrat si au un grad inalt de durabilitate. De aceea, specialistii realizeaza bratari, lanturi, cercei sau pandantive, perfecte pentru a fi purtate zi de zi, in orice context. Prin urmare, daca vrei sa achizitionezi un cadou deosebit pentru cineva drag, te poti orienta catre aceste categorii de obiecte frumoase si speciale. 

2. Pe ce criterii iti poti baza alegerea?


Atunci cand vrei sa alegi o bijuterie potrivita, este bine sa iei in calcul o serie de factori pe care sa te poti baza. Daca nu esti genul de persoana care sa fie pasionata de aceasta zona, poate fi extrem de dificil sa stii ce anume sa selectezi. Ca procesul sa fie mai usor, iata cateva aspecte pe care le poti lua in considerare atunci cand vrei sa daruiesti o bratara alcatuita din pietre semipretioase:

Culoarea

Culoarea este un element foarte important – acesta poate fi detaliul de la care poti porni. In cazul in care iubita ta prefera o anumita gama cromatica, poti cauta accesorii pentru femei, care sa se incadreze in respectivele cerinte. Bijuteriile create din astfel de pietre sunt realizate din diverse culori, iar variantele sunt multiple. De exemplu, daca vrei sa alegi o nuanta de albastru, iti poti indrepta atentia catre lapis lazuli, turcoaz, topaz, sau sodalit. Insa, daca preferi optiuni clasice, poti selecta pietre negre, precum onixul, hematitul sau pietrele vulcanice.

Proprietatile

Cerceteaza cu atentie proprietatile fiecarei pietre – unele sunt recomandate pentru anumite afectiuni medicale, iar altele sunt benefice pentru anumite zodii sau categorii de personalitati. Insa, aceste insusiri nu au caracter restrictiv, ci au rolul de a te ghida intr-o directie sau alta. In general, atunci cand alegi o piatra sau un mineral, este bine sa te bazezi pe intuitie – se spune ca daca vrei sa faci un astfel de cadou, trebuie sa te gandesti la persoana careia ii este destinat acesta. Apoi, lasa instinctul sa functioneze si, ci siguranta, vei gasi un model care sa i se potriveasca de minune.

Designul

Designul este imposibil de ignorat – toate elementele bratarii trebuie imbinate intr-un mod care sa-ti placa. Fie ca preferi accesoriile cu sfoara ajustabila sau cu elastic, fie ca le preferi pe cele cu inchizatoare, este esential sa tii cont de dimensiunea incheieturii mainii, rezistenta in timp si calitatea sistemului de inchidere. De asemenea, la un magazin care este orientat catre acest segment, vei gasi, in mod cert, produse aparte, cercetand bratari care contin anumite simboluri, talismane sau forme inedite.





In concluzie, bratarile alcatuite din pietre semipretioase sunt o optiune excelenta atunci cand vine vorba despre alegerea unui cadou pentru iubita ta. Ia in calcul preferintele ei, dar nu uita sa ai in vedere si ceea ce iti sugereaza intuitia – un dar reprezinta un schimb de energii intre persoanele respective, asa ca nu te elimina singur din ecuatie si ai incredere in sentimentele tale!


Sursa foto: shutterstock.com, dargen.ro
Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!