Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Brandul personal – cum construiești imaginea? 

Brandul personal – cum construiești imaginea? 

Brandul personal înseamnă construcția unei imagini, fie îndreptată spre tine, personal, fie orientată spre specificul business-ului tău.

Construirea unui brand personal devine pe zi ce trece o tendință mai nuanțată astăzi și asta pentru că imaginea vinde, imaginea definește, imaginea creează oameni noi, înfățișări noi, business-uri mai bine clădite.

De ce să construiești brandul personal?

Brandul personal te scapă de „uniforma” de odinioară, te determină să lupți pentru unicitate, pentru valoare, pentru a te evidenția în fața multora ca tine. Prin construirea brandului personal, fie că este vorba despre tine, fie că este vorba despre business-ul tău, reușești să atragi mai multe priviri în direcția ta, să ai mai mulți simpatizanți și de ce nu să te apropii de buyer personal, publicul tău țintă, mereu aflat în căutarea noului, valorii, trendurilor.

Ca atare, construind brandul personal clădești cărămidă cu cărămidă un om nou, un business nou, aduci mai multă conversie, dobândești mai multă încredere.

Se spune că ai nevoie de doar 30 de secunde pentru a crea acea primă impresie, așa că, iată de ce brandul personal este atât de potrivit.

Cum creezi brandul personal?

  • Adaptează ținuta specificului activității tale

Dacă ești un influencer în zona ta de interes ar trebui să știi că ochii tuturor se află ațintiți asupra ta. De aceea, adaptează ținuta spre specificul activității tale și asta pentru că uneori nu ai nevoie decât de 30 de secunde pentru a schimba păreri, pentru a construi identități. Vestimentația înseamnă mult în construirea brandului personal, de aceea este bine să pui accent atât pe garderobă, cât și pe accesorii sau bijuterii, precum ar fi aceste coliere damă care ar aduce o notă de eleganță în plus ținutei tale. De asemenea, nu ezita să porți cercei, inele, toate prezente în aceste seturi pentru femei, perfecte pentru o ținută bine aleasă. Și pentru că tot vine vorba despre ținută, atunci când te afli în pană de idei, dar și atunci când simți că cumperi mult și degeaba, optează pentru consiliere vestimentară și nu numai, știind astfel că vei purta ce trebuie, ba mai mult decât atât vei face și multă economie.

 

  • Găsește canalele de comunicare eficiente

Optează să comunici lucruri despre tine doar acolo unde se află publicul tău țintă și nicăieri în altă parte. De aceea, folosește eficient rețelele de socializare, site-ul pe care l-ai creat, astfel încât să comunici ce trebuie, dar mai ales cui trebuie. Nu comunica pe Tik Tok dacă publicul tău este format din antreprenori, ci comunică pe Linkedin, nu încerca Instagram dacă nu îți plac pozele.

 

  • Ai grijă la ce comunici!

Se spune că încrederea se construiește în ani, însă se pierde în secunde. Ai grijă multă la ceea ce comunici. Pentru a-ți fi ușor, încearcă să fii exact ce ești, alege să nu spui diferit despre tine, să nu arăți o imagine construită fals, întrucât doar astfel vei evita să cazi în capcana de a fi altcineva. 

Ți se întâmplă adesea să remarci o persoană, să îți placă multe lucruri la ea, dar în realitate să o vezi total diferit. Și asta pentru că este o cu totul altă persoană, și-a creat prin brandul personal pe acea imagine falsă pe care o pierde atât de ușor atunci când te prinzi că arată ceva și demonstrează altceva.
 

  • Participă des la evenimente

Se spune că atunci când vrei să îți creezi brandul personal trebuie să fii cât mai bine văzut. De aceea, alege să participi des la evenimente, să te lași observat, remarcat de alții. Cel mai bun mod de a-ți construi brandul personal la evenimente este prin participarea la networking. Toate acestea te vor ajuta să ieși în evidență în relație cu alți oameni de același nivel cu tine, potriviți pentru specificul afacerii tale.

Indiferent cum, brandul personal înseamnă ani de muncă, strategie, comunicare eficientă, accent pus pe tine, până la cele mai mici detalii.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!