Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Bluze bărbătești – ce alegi și ce porți?

Bluze bărbătești – ce alegi și ce porți?

Bluze bărbătești – care sunt cele mai îndrăznețe variante și cu ce pot fi accesorizate?

Bluzele cu mânecă lungă sunt articolele vestimentare de nelipsit din garderoba oricărui bărbat. Acestea sunt purtate odată cu venirea anotimpurilor friguroase. Personalitatea  masculină ar putea fi evidențiată prin culori aprinse și cu imprimeuri inedite. Orice bărbat poate să fie îmbrăcat în tendințele modei indiferent de sezonul în care se află. 

Bluza bărbătească poate fi cu un croi supradimensionat sau nu, în culori îndrăznețe, simple sau cu guler, poate avea nasturi sau fermoar. Materialul din care bluza poate fi confecționată este important, aceasta poate fi din bumbac sau amestec de bumbac și elastic. Alege bluza potrivită pentru tine care să îți reprezinte stilul. 

Cum alegi să porți bluza barbatescă? Care bluză este cea mai reprezentativă stilului tău vestimentar? Pe piață exista o varietate de modele, culori și design-uri pentru bluzele cu mânecă lungă. Alege-o pe cea potrivită stilului tău și asorteaz-o cu un colier bărbați. Indiferent de locul în care o porți trebuie să îți ofere sentimentul de bine, confortul termic ideal. Materialul bluzei din care este confecționată reprezintă un lucru foarte important în alegerea acesteia. Prima alegere pe care majoritatea bărbaților o fac în materie de calitate și material este bumbacul, deoarece acesta are o textură plăcută la atingere este moale, călduros și foarte ușor de asortat la orice ținută. Pentru a personaliza ținuta alege un colier bărbați, deoarece poți găsi o mulțime de modele din care să alegi varianta perfectă stilului tău.

Ce model alegi pentru bluza ta? Culoarea, imprimeul sau modelul sunt un impediment? Tendințele modei reprezintă un factor important în luarea deciziei în legătură cu modelul bluzei dorite. Bluzele cu nasturi sunt ușor de asortat, acestea reprezintă o alegere ideală pe care o poți face cu orice ocazie. Bluzele simple sunt ușor de asorat și le poți găsi într-o varietate de culori, îți poți alege chiar culoarea preferată. O bluză într-o culoare veselă, cum ar fi roșu, verde, albastru, galben este ușor de integrat în orice ținută. Poți personaliza o astfel de bluză simplă cu un colier bărbați. Acesta poate să iasă în evidență, iar look-ul tău care probabil părea anost o să iasă în evidență, iar tu vei fi unic în felul în care îl porți. În alegerea unei bluze trebuie să iei în calcul și multitudinea de variante pe care le găsești în magazine, de la bluze albe cu imprimeu colorat, la bluze în diverse nuanțe de gri, bluze cu modele și desene diferite, orice te-ai putea gândi. Personalitatea ta iese în evidență și de felul în care te îmbraci și accesorizezi bijuteriile.

Bluzele barbatești cu ce pot fi asortate? Colierul bărbătesc este un accesoriu bun în completarea ținutei mele? Fiecare dintre noi am stat la un moment dat în fața oglinzii și ne-am întrebat cu ce putem asorta un articol vestimentar. Bluzele cu mânecă lungă se pot asorta cu orice, iar pentru că sunt purtate în sezonul rece de cele mai multe ori se potrivesc de minune cu o pereche de jeans în diverite culori și design-uri. Bluzele cu mânecă lungă se asortează de minune și cu o pereche de pantaloni de trening pentru un look cât mai lejer și confortabil, perfect pentru orele de sport, plimbările prin parc, alergatul sau exerciții fizice. Care este stilul tău favorit? Bluzele în culori deosebite sunt perfecte pentru un look îndrăzneț. Încearcă combinațiile de albastru deschis cu roșu sau verde cu gri, poți opta pentru modelul de camuflaj. Pentru ca vestimentația ta să fie completă și perfectă îmbină un colier bărbați cu outfitul ales. 

Adoptă stilul tău unic și combină bluzele preferate cu un colier bărbătesc din modelele de pe Dargen.ro. Lasă vremea răcoroasă de afară să te inspire și bucură-te de confortul și lejeritatea oferită de bluzele bărbătești, fă-ți propriul stil și îmbina-le cu bijuterii care să-ți caracterizeze personalitatea.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!