Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Blugii largi masculini - obiecte vestimentare și pentru femei

Blugii largi masculini - obiecte vestimentare și pentru femei

Blugii largi masculini – de ce să îi alegi?

Anumite stiluri vestimentare vin și pleacă, dar unele dintre ele revin, în forma inițială sau cu anumite transformări, ca de exemplu, moda retro. De cele mai multe ori ne întrebăm dacă ceea ce îmbrăcăm este în trend sau are o tentă vintage. Esențial este ca ținuta să fie una  îngrijită, corectă, care să ne facă să ne simțim bine și de ce nu, să placă privitorului. Nu poți avea mereu în garderoba ta obiecte vestimentare în conformitate cu  ultimele tendințe în modă, dar achiziționând câteva, cu puțină imaginație le poți ușor combina cu cele care se regăsesc în dresingul tău. Este cazul pantalonilor largi masculini, care au o croială dreaptă sau puțin evazată, din materiale diverse sau tip jeans.

  

     Ce avantaje oferă purtarea blugilor largi masculini?

    

      Blugii  sunt o opțiune de ținută pentru bărbați, femei și în mod special pentru adolescenți. Având în vedere că sunt ușor de combinat cu diverse elemente vestimentare, reprezintă o opțiune pentru fiecare dintre noi. Dar lăsând de o parte faptul că sunt ușor de întreținut, blugii largi cu croi masculin te ajută să ascunzi o multitudine de defecte ale corpului tău. Sunt buni de purtat pentru persoanele slabe, cele mai plinuțe, scunde sau prea înalte. În oricare situație, acest tip de blug reduce din  defectele menționate, imaginea din oglindă schimbă oarecum considerentele în ceea ce privește părerea pe care o ai vis a vis de talia, formele sau înălțimea ta.

    

       În plus sunt purtabili în orice anotimp, în orice situație, exceptând anumite evenimente unde există dress code sau se impune de la sine purtarea unei ținute în ton cu împrejurarea respectivă.

 

     Este evident acest lucru prin faptul că îi poți combina cu tricouri din bumbac ușor cambrate sau supradimensionate, în culori tari sau neutre, simple sau cu diverse aplicații, piele, pietre, strasuri, dantelă, precum și de diverse lungimi sau forme.

      

     În aceeași măsură poți îmbrăca la acest gen de blugi, cămăși albe, dar și colorate sau imprimate, cu guler larg sau tip cazac, de lărgime medie, purtate sub centură sau pe deasupra cu un nod decorativ. La acest gen de ținută poți purta atât pantofi cu toc înalt, cât și sanda sau balerini, poți pune pe timpul verii o pălărie cu boruri largi, din pai, dar o poți accesoriza foarte bine cu un colier damă și brătări.

 

      La fel de bine blugii largi masculini pot fi purtați cu bluze din in, voal, mătase sau bumbac de lărgime și lungime medie sau supradimensionate.

    

   În anotimpul răcoros îmbracă-i cu o maletă accesorizată cu un colier damă de dimensiuni medii iar peste acesta poți pune un sacou de blug sau un cardigan, în picioare pantof sau gheată medie cu toc de 9 cm, maxim 12 cm, din piele, în culori calde sau neutre și geantă cu baretă tip poștaș sau de dimensiuni mici .

 

      O variantă a blugilor largi masculini este aceea de blugi evazați care au o oarecare lărgime și în partea de sus și care sunt foarte bine de purtat pentru persoanele cu forme mai proeminente deoarece ochiul se axează pe forma pantalonului și nu pe talie și în mod evident, subțiază și dă impresia de persoană mai suplă și mai înaltă. Cu toate astea , genul acesta de blug nu este indicat persoanelor scunde. Nu îți îmbunătățește imaginea, ci dimpotrivă, dă impresia de un tot unitar, fără a evidenția talia, șoldurile, fără a te pune în valoare.

 

       Blugii largi masculini sunt genul de pantaloni cel mai des întâlniți ca ținută, indiferent de sex, vârstă sau stil vestimentar. Acest lucru ne duce cu gândul la comoditate, accesibilitate, în trend, imagine completă, ușurință în a-ți crea o ținută și în același timp, la costuri mici. Alege cu încredere acest stil vestimentar. Vei câștiga timp, bani, dar și o imagine chic.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!