Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Blugii cu imprimeuri, tendința anului 2022

Blugii cu imprimeuri, tendința anului 2022

Blugii cu imprimeuri, o alegere potrivită pentru un look demn de apreciere

Nu mulți dintre noi știu că blugii au fost simple uniforme de muncă. Aceștia au pătruns în garderoba oamenilor încă din anul 1853, dar pe atunci, erau purtați doar de cowboy și de muncitori. Anii au trecut, iar blugii au devenit o reală emblemă a tuturor țărilor de pe întreagul mapamond. Fiind o piesă vestimentară extrem de versatilă, lejeră, dar și la un preț accesibil, sunt îmbrăcați de la copii la adulți, de la oamenii de rând la cei mai bogați, fie că este vorba despre bărbați sau femei.

Ce articole vestimentare se potrivesc cu pantalonii din denim?

Să alegi o pereche de blugi la o ținută elegantă sau sport este foarte ușor și accesibil pentru oricine, deoarece se pot accesoriza cu aproape orice. De la cămăși elegante la tricouri sport, de la pantofi cu toc la cei sport, blugii sunt cea mai bună alegere. Completează-ți outfit-ul cu seturi damă care să te scoată din anonimat.

Fiecare pereche de blugi găsită pe piață au elementele originale care i-au consacrat și îi definește: cusătura dublă, nasturele și capsele care le-au păstrat același impact. Fiecare producător de blugi își pune propriul logo imprimat pe etichetă, care la origine a fost făcută din piele.

Găsim blugi într-o varietate extrem de mare de modele, de la cei accesorizați cu diferite obiecte (paiete, ace de siguranță, ștrasuri, nasturi, panglici colorate, dantelă, etc.), la cei simpli (în culori și țesături diferite) sau cu imprimeuri (florale, cu dungi, cu buline, abstracte).

Blugii cu imprimeu sunt din nou la modă!

Tendința anului 2022 în materie de pantaloni sunt blugii cu imprimeu. Bucură-te de libertatea de mișcare și confort, alege blugii cu imprimeu! Dacă îți dorești o ținută feminină, poți opta pentru o pereche de blugi cu imprimeuri florale, în zona tivului, la buzunare sau pe coapsă. Dacă ești o persoană cu o fire boemă, poți opta pentru imprimeuri abstracte, iar dacă te simți îndrazneață, încearcă imprimeurile în mai multe nuanțe. Imprimeu floral sau abstract? Ție care îți place? 

Blugii colorați, mulați sau largi, cu talie înaltă sau joasă domină din nou tendințele în modă anul acesta. 

Cum îți alegi perechea de blugi potrivită? 

În următoarele rânduri îți oferim câteva idei pe care le poți pune în practică în funcție de tipul de siluetă și de preferințe tale. 

Care este modelul de blugi potrivit siluetei tale? Blugii evazați te ajută să îți echilibrezi proporțiile între șolduri și picioare. Blugii mai lungi îți permit să porți tocuri. Pantalonii din denim elastic sunt mult mai comozi față de ceilalți și pun în valoare orice siluetă. Jeanșii skinny sunt cea mai bună alegere pentru încălțămintea cu toc înalt.

Ce pereche de blugi se potrivește pentru o siluetă clepsidră?

Silueta clepsidră este considerată etalonul frumuseții datorită formelor extrem de proporționate. Pentru această siluetă se potrivesc:

  • Blugii cu talie înaltă pentru că îți pun în evidență talia
  • Blugii evazați și skinny deoarece crează iluzia de picioare mai lungi.

Silueta măr definește femeile puțin mai plinute. Blugii potriviți pentru aceasta sunt:

  • Jeanși skinny pentru că ascund imperfecțiunile și evidențiază formele
  • Blugii cu talie înaltă, acoperă micile imperfecțiuni ale abdomenului
  • Jeanși trouser, sunt blugii în stil pantalon, te ajută să-ți echilibrezi proporțiile

Pentru silueta atletică alege o pereche de blugi:

  • Elastici, deoarece pun în evidență formele
  • Drepți sau boyfriend, crează echilibrul perfect între coapse și fund
  • Cu talie înaltă, pune în valoare lungime piciorului.

Folosește-ți imaginația în crearea unor ținute de bun gust. Nu uita! Orice ținută ai îmbrăca, accesorizeaz-o cu stil. Sfatul nostru este să alegi seturi damă pentru o accesorizare ideală.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!