Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Bijuteriile cu roca vulcanica – Proprietati si beneficii

Bijuteriile cu roca vulcanica – Proprietati si beneficii
Roca vulcanica, numita si bazalt, poate parea o piatra lipsita de caracteristici speciale. Insa, ea are proprietati si beneficii care aduc cu sine o multime de avantaje pe plan spiritual. Semnificatiile sale profunde au o istorie indelungata, iar bijuteriile confectionate din acest mineral pot fi extrem de utile pentru oricine. 
Asadar, daca vrei sa afli mai multe despre roca vulcanica, trebuie sa o privesti din mai multe perspective, dincolo de aspectul sau fizic. Este important sa iei in calcul locul sau de provenienta, procedeele prin care se formeaza, ceea ce simbolizeaza, dar si diferite aspecte care au fost descoperite in timp, de catre specialisti.
 
Cuprins:
 1. Ce semnificatii are roca vulcanica?
 2.Bijuterii din roca vulcanica – Simboluri si proprietati

1. Ce semnificatii are roca vulcanica?


Piatra obtinuta din lava exista de multe secole, deoarece a fost un material des folosit in confectionarea bijuteriilor de catre triburile indigene. Inca din cele mai vechi timpuri, vulcanii au reprezentat o forta puternica a naturii, aflandu-se in permanenta miscare si avand un efect major asupra celorlalte elemente naturale din jurul lor. 
Bazaltul este obtinut prin solidificarea magmei, in momentul in care aceasta se raceste. In permanenta, atunci cand se formuleaza semnificatiile unei pietre, trebuie sa se ia in considerare transformarea prin care a trecut aceasta, inainte de a ajunge la forma sa finala. 
Asadar, roca vulcanica provine din cele mai adanci straturi ale pamantului, iar acest fapt inseamna ca proprietatile sale se afla in stransa legatura cu notiuni precum origine, energie, transformare sau profunzime. Prin urmare, daca porti o astfel de piatra, potentialul tau va iesi la suprafata, iar tu vei trece printr-o serie de schimbari, care te vor aduce mai aproape de cine esti tu. 
De asemenea, vulcanul este un loc in care lava este libera si necontrolata – o roca de acest gen te va ajuta sa-ti descoperi intuitia si instinctul, dar si modalitati prin care le poti utiliza in viata de zi cu zi. Cu siguranta ai remarcat ca, in anumite situatii, partea rationala a fiintei tale este mult mai puternica si iti ghideaza actiunile, chiar daca emotiile spun ceva diferit. 
Bazaltul iti imbunatateste capacitatea de a avea incredere in sentimentele tale, de a le accepta si de a actiona in sensul a ceea ce iti doresti. Astfel, vei putea dobandi mai multa putere interioara, stabilitate, liniste si armonie, in toate activitatile pe care le desfasori.
Chakra de baza se afla in directa corespondenta cu roca vulcanica. Aceasta chakra reprezinta radacinile tale si abilitatea ta de a actiona. Fiind prima dintre cele 7, ea are rolul de a le alimenta cu energie pe cele superioare. De aceea, este esential ca aceasta sa functioneze la intreaga sa capacitate, in mod optim, pentru a putea mentine sanatatea tuturor celorlalte.

 2.  Bijuterii din roca vulcanica – Simboluri si proprietati 

Exista mai multe bijuterii realizate din roca vulcanica, insa bratarile sunt o optiune excelenta, deoarece pot fi purtate in permanenta, fara sa te ingrijorezi cu privire la rezistenta lor. Poti gasi modele diverse si seturi care sa cuprinda atat pietre vulcanice, cat si pietre semipretioase. 
Indiferent de designul pe care il alegi, este bine sa stii ca un astfel de accesoriu are proprietati benefice pentru corpul si mintea ta, deoarece este incarcat de simboluri si semnificatii stravechi. Iata cateva dintre acestea:
  • Nativii americani credeau ca aceste minerale le ofera curaj si putere;
  • Se spune ca rocile vulcanice ajuta la eliminarea emotiilor negative; 
  • O bratara de acest gen te poate sprijini in combaterea starilor de depresie si de anxietate;
  • Cu ajutorul unui astfel de accesoriu iti poti gasi pacea interioara si gandirea pozitiva; 
  • Lava are proprietati vindecatoare, fiind vazuta ca un simbol al fortei, al rezistentei si al fertilitatii;
  • Energia lavei ofera stabilitate si curaj in situatiile dificile.




In concluzie, daca te atrage roca vulcanica, inseamna ca ai nevoie de energia sa speciala. Incearca sa-ti asculti intuitia si sa-ti dai seama daca aceasta te ghideaza catre o astfel de piatra. Studiaza cu atentie modelele disponibile pentru a vedea care dintre ele este pe gustul tau – in mod cert vei gasi un accesoriu aparte, care sa-ti aduca echilibru si armonie! 

Surse foto: Shutterstock.com, Dargen.ro

 
Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!