Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Bijuterii purtate cu tricotaje: lucruri de care să ții cont!

Bijuterii purtate cu tricotaje: lucruri de care să ții cont!

Ne-am putea vreodată gândi la iarnă fără acele pulovere groase, combinezoane, paltoane sau pantaloni groși? Cu siguranță, nu! Iarna este anotimpul rece și de aceea prin ținută încercăm nu numai să ne protejăm de frig, dar mai ales să ne bucurăm de căldura hainelor, de lucrurile pufoase care ne aduc o stare de bine. Și dacă te întrebi dacă ai putea asorta bijuteriile cu astfel de tricotaje, noi îți răspundem că da! Desigur, de această dată vei renunța la brățările de picior, dar le poți înlocui cu acele brățări  damă, handmade, păstrând specificul  hainelor pe care le porți.

Chiar dacă este iarnă, ținuta ta are nevoie de aceeași strălucire, de aceeași notă de rafinament, are nevoie de un ochi critic atunci când te privești în oglindă, în așa fel încât totul să fie perfect.

Cum porți bijuteriile cu puloverele tricotate?

Fie că vorbim despre un pulover gros, cu guler, fie că vorbim despre un pulover cu nasturi, poți transforma întreaga ținută într-una feminină și sofisticată dacă vei ști să asortezi bine bijuteriile. Nu ne putem imagina ținuta de Crăciun fără aceste elemente, dar cu siguranță ea nu ar fi la fel de apreciată dacă nu vom adăuga outfit-ului acele elemente chic, acele brățări sau inele, ba chiar și coliere damă.

Pulovere tricotate și coliere bine asortate

Ai în dressingul tău un pulover în culori neutre, gri, maro, negru, care nu se exprimă nimic la o primă vedere? Vrei să transformi totuși ținuta în ceva drăguț și admirat? Ai putea să adaugi acestui outfit un colier care să pună în evidență cât mai bine ținuta. Alege acel model de colier care să nu fie extravagant, ci pur și simplu potrivit pentru o ținută casual.

Puloverele supradimensionate și cerceii cu pietre colorate

Îți imaginezi o astfel de opțiune de vestimentație? Te vezi purtând un pulover supradimensionat având la ureche cercei colorați, cu pietre semiprețioase? Un pulover de acest gen poate fi ușor de asortat cu o pereche de blugi lungi, botine, dar mai ales cu cercei colorați și ușor mai bine scoși în evidență.

Cardigan asortat cu broșe

Iată o altă opțiune pentru o ținută perfectă de iarnă. Un cardigan înseamnă acea ținută practică la care poți apela atât pentru o ieșire în parc, cât și pentru lucrul la birou. Pentru a transforma acest outfit în ceva cu o notă în plus de rafinament ai putea să iei în calcul să adaugi o broșă frumos lucrată, din materiale de bună calitate care să completeze 100% ținuta. Mai mult ca sigur vei găsi numeroase modele pe care poți să le combini și să creezi viziuni diferite.

Pulovere groase pe gât și coliere

Te întrebi poate dacă este posibil să adaugi unui pulover gros, pe gât un colier? Da! Atunci când îți dorești să scoți în evidență cât mai bine ținuta poți adăuga un colier la baza gâtului care să  se înfășoare de jur împrejurul puloverului și mai mult ca sigur toți cei ce te vor privi vor spune că arăți bine. Un pulover pe gât ar putea fi ușor de asortat cu o fusta plisată și o pereche de cizme lungi.

Poncho și lănțișor la baza gâtului

Dacă astăzi vrei să porți un poncho, de această dată ai putea opta pentru un lănțișor la baza gâtului, eventual cu inițialele tale și  astfel vei reuși să accesorizezi tinuta în așa fel încât să atragi admirația celor care te privesc. Astăzi, poncho-urile se numără printre preferatele femeilor și de aceea ia în calcul să ai în cutia ta de bijuterii opțiuni  care te vor ajuta să îți transformi look-ul.

Așadar, îndrăznește să fii cochetă! Nu ezita nicio clipă să asortezi o bijuterie cu orice tip de ținută, ba chiar și cu plovere groase, cu tricotaje specifice sezonului rece. Cu puțină imaginație, dar și cu sfaturile unor designeri de bijuterii vei reuși să dai o notă de eleganță outfit-ului tău!

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!