Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Bijuterii perfecte pentru orice eveniment!

Bijuterii perfecte pentru orice eveniment!

  În fiecare an participăm la evenimente importante la care vrem să arătăm impecabil. Unele dintre acestea sunt grandioase și necesită o ținută pe măsură, iar altele sunt mai mici și mai puțin exravagante.


Indiferent de caz, efortul de a avea un aspect plăcut atât pentru noi, cât și pentru cei ce ne vor admira, rămâne prezent constant. Dar cum reușim să obținem o imagine demnă de evenimentul la care urmează să participăm? Alegerea pieselor vestimentare și asocierea lor este un pas important, însă ținuta nu este completă până nu o accesorizăm. 

    Dacă îți place să acorzi atenție imaginii tale și să arăți mereu bine, dar nu cunoști aspectele esențiale care să te ajute în definitivarea unui look, vei găsi în continuare câteva sfaturi și trucuri despre alegerea bijuteriilor.

     Bijuteriile din aur, secretul strălucirii nobile

    În această toamnă, bijuteriile din aur galben sunt cele care îți pot completa look-ul, tranformându-l într-unul de excepție. Aurul este cunoscut de noi toți, fiind un metal extrem de prețios, găsit în diverse culori ce se adaptează la orice stil. Admirat de femei, dar și de bărbați, aurul este o alegere perfectă pentru cei care vor ca privirile celor din jur să fie mereu ațintite asupra lor. De obicei, este privit ca piesa de rezistență a toamnei, însă, el poate fi folosit în orice sezon. Iarna, culorile de alb sau roz sunt ideale pentru redarea strălucirii sezonului rece. Vara, aurul galben redă senzualitatea, accentuând bronzul uniform și mult dorit de majoritatea persoanelor. 

     Din acest metal prețios sunt produse numeroase categorii de accesorii. Vorbim aici despre inele, cercei, pandantive, coliere sau brățări femei. Ele pot fi purtate în combinațiile dorite, astfel încât să exprime mai mult decât ar face o mie de cuvinte. Clasice, dar spectaculoase, bijuteriile din aur nu se demodează niciodată și se adaptează preferințelor tale. 

     Inelele reprezintă un punct de interes comun pentru cele mai multe dintre femei, mai ales atunci când vine vorba despre inelele de logodnă. Însoțite de pietre prețioase care dăinuie în timp, inelelele sunt alese adesea pentru strălucirea lor aparte. Varietatea de forme și culori a diamantelor care completează un inel, oferă posibilitatea de a alege, în final, ceva pe placul tău. Cel mai popular, inelul din aur cu diamante albe, poate reprezenta alegerea perfectă pentru utilizarea zi de zi, dar poate fi și un inel de logodnă iubit de unele femei. 

     În cazul cerceilor, dacă vrei ceva care să se potrivească la mai multe stiluri vestimentare și care să nu necesite schimbarea lor zilnică, alege un model clasic, simplu. Calitatea este un alt aspect important, întrucât bijuteriile trebuie să treacă testul timpului, motiv pentru care este de preferat să optezi pentru metale prețiose, precum aurul. Cerceii din aur alb schimbă aspectul unei ținute, fiind secretul unei femei sofisticate. Atunci când participi la un eveniment, poți alege ceva mai extravagant, forme aparte și diamante cât  mai spectaculoase. Bijuteriile care au culori puternice, prin contrastul realizat, vor fi piesele de rezistență ale apariției tale. 

  Pandantivele și colierele nu sunt nici ele bijuterii care să nu fie luate în considerare, și trebuie alese cu grijă. Pandantivele delicate, pline de însemnătate nu se vor demoda niciodată, dar trebuie folosite cu bun gust. 

   Brățările, de altfel, sunt de obicei nelipsite dintr-o ținută. La modă, atât în cazul femeilor, cât și al bărbaților, brățările pot fi acesoriul de bază al ținutei tale. În cazul femeilor, există o varietate mai mare de modele, mai ales că ele pot fi purtat și la picior. Modelele din categoria brățări femei, pot oferi strălucire chiar unei rochii simple, transformând întreaga ținută în una spectaculoasă. 

   Hainele și accesoriile pe care le porți trebuie să îți reflecte peronalitatea. Poți alege lucruri care sunt în trend, în prezent, dacă ele te reprezintă. Nu opta pentru ținute care sunt la modă, dar în care nu te simți confortabil, pentru că acest lucru va fi vizibil în atitudinea ta. Nu uita că tu vei purta hainele, nu invers, așa că dă-i valoare ținutei, în special prin accesorii.

     

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!