Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Bijuterii pe care sa le porti in timpul sezonului cald

Bijuterii pe care sa le porti in timpul sezonului cald

Bijuterii pe care sa le porti in timpul sezonului cald

Este vara si tot acum este timpul tinutelor lejere, vaporoase, a rochiilor lungi, colorate, a bluzelor si fustelor pana in pamant, dar si a accesoriilor indraznete. 

In timpul sezonului cald totul este permis, pornind de la tinute specifice nisipului fierbinte si pana la rochii frumoase, lejere. Cu toate acestea, in timpul sezonului cald tot ceea ce purtam ar putea fi mai usor de asortat cu bijuterii elegante, dar si cu accesorii casual, asa cum ar fi bratarile Chakra sau ceasurile ori colierele cu pietre semipretioase. Vara e despre bratari de picior, purtate pe nisipul fierbinte ori la evenimente pe plaja. Indiferent de tinuta, nu ezita sa asortezi bijuterii cu stil, dar mai ales colorate.

Iata mai jos ce bijuterii sa porti in timpul sezonului cald:

  1. Bratari de picior – acestea devin nelipsite din tinutele de vara. Fie ca este vorba despre rochii vaporoase, lejere, fie ca este vorba despre pantaloni scurti, acestea sunt bijuterii perfecte pentru zile caniculare. Din ce in ce bratarile de picior se poarta vara, fiind una dintre tendintele preferate de fashioniste. Varietatea de modele este vasta, asa ca ai de unde alege. Fie ca vorbim despre modele simple, infasurate o data sau de doua ori in jurul gleznei, fie ca vorbim despre mici accesorii agatate pe zalele acesteia, pornind de la infinit si pana la pisicute atarnate sau clopotei, toate acestea transforma bratara de picior in accesoriul mult dorit. Nu uita – bratarile de picior sunt accesorii de top pentru tinutele sezonului cald.
  2. Bratari 7 Chakra – iata o alta bijuterie colorata, vesela, dar care se  poate asorta la aproape orice, pornind de la o vestimentatie simpla si pana la o tinuta usor eleganta. Bratarile 7 Chakra nu numai ca sunt bijuterii specifice sezonului cald, ba mai mult decat atat ele inseamna si incarcare energetica, echilibrarea chakrelor personale si de aici o stare mai buna pentru minte si suflet.
  3. Coliere din  pietre semipretioase – fie ca este vorba despre coliere de dimensiuni mai mici, fie despre cele care ofera senzatia de alungire, acestea sunt binevenite atat pentru decolteuri adanci, rotunde sau sub forma de V, cat si pentru rochii cu bretele subtiri sau  chiar pentru bluze pe gat sau la baza gatului. Colierele infrumuseteaza orice tinuta, asa ca nu te sfii sa le adaugi in tinuta ta din acest an, mai ales din cea care apartine sezonului cald.
  4. Cercei – iata un accesoriu prezent in cutia de bijuterii a oricarei femei. Cu cat numarul perechilor de cercei este mai mare, cu atat vom avea cum si mai ales ce sa asortam. O tinuta de vara este perfecta pentru rochiile lejere, vaporoase, lungi sau scurte. Indiferent cum, perechile de cercei sunt acele bijuterii prezente atat in garderoba de vara, cat si in cea de iarna. Nu exista tinuta fara o pereche de cercei bine asortata. Cu toate acestea, cerceii alesi pentru vara sunt probabil putin mai evidenti, cu pietre mai mari, punand in valoare mai bine tinuta.
  5. Inele – exista oare vreo femeie care sa nu fie impresionata de un inel purtat pe degetul inelar? Cu siguranta, nu! Vara poti incerca orice fel de inel, dar multa atentie – nu iti pune inele pe fiecare deget pentru ca nu vei da o senzatie tocmai buna. Nu uita – less is more, as ca ai in vedere alegerea acelor modele de inele care sa se potriveasca cu stilul, cu tinuta aleasa, dar si cu sezonul in care alegi sa le porti.

Si chiar daca mai sus avem in vedere bijuterii potrivite pentru femei in timpul sezonului cald, in realitate nici barbatii nu sunt exclusi de la acele modele de bijuterii prezente in diverse seturi pentru barbati. Vara se poarta bijuterii si pentru femei si pentru barbati, vara este posibil aproape orice, vara trebuie sa fii vesel, colorat si sa ai parte de o tinuta indrazneata. Nu uita: chiar si atunci cand porti un simplu costum de baie, poti alege o bijuterie perfecta pentru acest tip de tinuta!

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!