Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Bijuterii minimaliste pentru o ținută cochetă

Bijuterii minimaliste pentru o ținută cochetă

Există bijuterii minimaliste? Da! Și le regăsim în acele seturi pentru femei, ce pot fi purtate atât la serviciu, cât și într-un eveniment special.

Fiecare garderobă are nevoie de acele accesorii care să o pună în valoare și mai mult. Pornind de la argintiu, auriu sau chiar până la o combinație a ambelor, bijuterii cu pietre semiprețioase, toate aceste sunt de nelipsit din colecția unei femei atente la detalii. 

Găsirea bijuteriilor potrivite, care să se potrivească perfect cu stilul nostru ar putea necesita mult timp, însă ofertele din magazine sunt numeroase. Cu siguranță, diversitatea de modele, dar mai ales de materiale, reușește să ne ajute în definirea propriului nostru stil. Fie că alegem un colier, un lănțișor simplu sau chiar o bijuterie din acele seturi pentru femei, toate cu accente minimaliste, acestea vor avea capacitatea de a ne transforma ținuta într-una cochetă, plină de farmec.

Odată ce am reușit să ne hotărâm asupra unui model de bijuterie, este bine de remarcat dacă materialele din care este confecționată este într-atât de rezistente, încât ar putea să ne însoțească întreaga viață. Nu trebuie să faci rabat de la calitate atunci când vine vorba despre alegerea unor bijuterii. De această dată, este bine să ții cont de alegerea acelor bijuterii minimaliste cu abordări atemporale, care să nu se demodeze în timp, care să poate fi purtate atât acum, cât și peste 10 ani în același fel.

De exemplu, cerceii sub formă de tortiță ar putea fi considerați atemporali și asta pentru că nu se demodează aproape niciodată.

Comparativ cu garderoba, bijuteriile pot fi alese în așa fel încât să poată fi purtate o perioadă lungă de timp. Am putea spune că o pereche de cercei bine aleasă, un colier pentru femei ne-ar putea înfrumuseța ținuta întreaga viață. Desigur, nu vor fi purtate în fiecare zi, dar ar putea fi asortate la diverse variante de vestimentație.

Ce variantă de bijuterii minimaliste ai putea alege?

Seturile de bijuterii pentru femei pe care le poți observa și pe dargen.ro conțin numeroase opțiuni, pornind de la lănțișor, pandantiv și cercei, seturi de brățări din pietre semiprețioase, brățări și colier - toate acestea putând fi ușor de asortat pentru ținute cochete sau în ținute casual. Ca atare, în funcție de ceea ce porți ai putea alege și modelul de bijuterii potrivit.

Stilul minimalist se bazează întotdeauna pe principiul unui număr mai mic de bijuterii, iar toate acestea sunt gândite ca având linii drepte și forme simple. Ca atare, am putea exclude din prima, bijuterii cu forme geometrice, sofisticate și asta pentru că ne vom îndrepta întotdeauna către linii simple,  care să se potrivească cu o ținută clasică.

Să ne imaginăm că porți un tricou alb sau o cămașă, alături de o pereche de jeanși și pantofi clasici. O astfel de ținută se va asorta cu cercei simpli, eventual sub formă de cerc sau tortiță, forma acestora reușind să ofere un design fresh ținutei. Pentru ținutele casual, completate de o pereche de pantofi cu toc am putea alege o bijuterie, așa cum ar fi un lănțișor cu pandantiv French, din oțel inoxidabil și diamante CZ.

Dacă porți o ținută cu dungi, acestea fiind singurele care se pot regăsi în stilul minimalist, ai putea adăuga un ceas simplu sau un inel care să ofere o bună strălucire și un plus de rafinament vestimentației tale. Pentru acest lucru optează pentru bijuterii de dimensiuni mici sau pentru acele perechi de cercei care să atârne de lobul urechii. În acest fel, ținuta va arăta destul de chic și modernă.

Dacă alegi o ținută colorată, nu este cazul să te oprești din alegerea unor bijuterii care să se potrivească cu ce porți. Poți opta pentru bijuterii colorate, dar care să creeze armonie cu vestimentația ta. De asemenea, dacă îți place auriul ai putea alege să îl asortezi cu nuanțele calde, iar dacă îți place argintiul ai putea opta pentru ținute în culori reci.

Indiferent cum, încearcă simplitatea și mai mult ca sigur te vei face remarcată.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!