Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Bijuterii alese în funcție de zodie

Bijuterii alese în funcție de zodie

Există bijuteria perfectă? Și dacă da, cum arată? Dar mai ales cum arată bijuteria care să se potrivească cu zodia sa? Aproape că nu există nicio femeie care să nu citească horoscopul și asta pentru că legătura lor cu astrele este parte din emoția pe care o trăiesc.

De aceea, fie că este vorba de un cadou oferit pentru mamă, iubită, soție, fiică sau soră este bine să ții cont de câteva aspecte atunci când vine vorba de alegerea unei bijuterii în conformitate cu ceea ce spune la horoscop.

Ai putea avea două opțiuni – pe de o parte, ai putea alege o bijuterie cu semnul său zodiacal, iar aceasta este o opțiune cât se poate de ușoară pentru cineva mai puțin inspirat, iar pe de altă parte ai putea citi mai multe despre zodia sa și astfel să cunoști detalii sau mici amănunte care să corespundă datei sale de naștere, să îi aducă noroc, sănătate și prosperitate. De exemplu, ai putea alege acele bijuterii cu pietre semiprețioase pe care le poți găsi în aceste seturi pentru femei și care să fie perfecte zodiei sale. 

Iată mai jos ce se potrivește fiecarei zodii în parte:

Berbec

Femeia Berbec iubește pietrele prețioase, așa cum ar fi diamantele. Se spune despre această piatră că aduce noroc, succes, anticipează orice calamitate și aduce multă dragoste celei ce o poartă. 

Taur

Femeia Taur se simte „aproape” de smarald și asta pentru că iubește aventura, dorința de descoperire. Dacă îi vei dărui un colier cu smaralde sau un inel cu această piatră prețioasă, ai făcut cea mai bună alegere.

Gemeni

Femeia Gemeni este guvernată de piatra Lunii și asta pentru că este mereu aproape de prieteni și de cei ce sunt îndrăgostiți. Se spune despre Piatra Lunii că aduce multă inspirație, succes, capacitate de concentrare. Alege o broșă sau un inel și sigur o să îi placă.

Rac

Femeia Rac iubește rubinul. Această piatră îi oferă sănătate, înțelepciune, înțelegere, iar un lănțișor din rubin mai mult ca sigur va fi pe placul său și va atrage atenția tuturor celor ce o înconjoară.

Leu

Femeia Leu iubește sardonixul și asta pentru că îi aduce curaj, intuiție, imaginație bogată. Femeia Leu își va dori o piatră confecționată din sardonix și asta pentru că o va face să fie unică.

Fecioară

Femeia Fecioară iubește safirul și asta pentru că această piatră îi aduce numai energii pozitive, ajutând-o să se echilibreze. De aceea, daruiește-i un safir sau o bijuterie cu aceasta.

Balanță

Femeia Balanță iubește opalul. Chiar dacă este o piatră rece, o va face să creadă că ia întotdeauna decizii corecte, tranșând totul cu sânge rece. Un inel cu Opal o va transforma într-o adevărată luptătoare.

Scorpion

Femeia Scorpion este apropiată de topaz. Această piatră îi aduce profunzime, înțelepciune, creativitate. De asemenea, este imaginea dreptății și de aceea, ori de câte ori o va purta se va simți în siguranță și va avea credința că se comportă cu dreptate în relația cu cei din jurul său.

Săgetător

Femeia Săgetător iubește turcoazul și nu numai datorită farmecului deosebit al acestei pietre, ci și pentru liniștea pe are i-o poate oferi. Dăruiește-i o brățară cu această piatră și va fi fericită să o poarte.

Capricorn

Femeia Capricorn se va simți întotdeauna bine atunci când va purta o bijuterie cu Granat. Aceasta semnifică siguranță, fidelitate, prietenie, loialitate. Am putea spune că această piatră traduce exact ceea ce este femeia Capricorn. Ar fi bine să îi poți oferi o pereche de cercei cu granat sau să alegi o brățară sau un colier.

Vărsător

Femeia Vărsător iubește ametistul. Potrivit astrologilor, ametistul în relația cu vărsătorul oferă autoritate, inteligență, înțelepciuine, noblețe și justiție. De aceea, oferă-i o brățară cu ametist și se va simți minunat.

Pești

Femeia Pești va iubi mereu Acvamarinul. Aceasta se traduce prin simplitate, prin curaj, încredere, dar mai ales prin multă sensibillitate. Poate că ar fi bine să alegi un medalion ce conține acvamarin.

Indiferent de opțiunea pe care o ai în vedere, alege întotdeauna acea bijuterie sau acele seturi pentru femei care să aducă persoana dragă la un pas mai aproape de tine.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!