Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Bijuterii alese in functie de anotimp

Bijuterii alese in functie de anotimp

Vrei sa fii intotdeauna in pas cu moda? Vrei sa te bucuri de tinuta ta vestimentara? Vrei sa fii acea femeie admirata, curtata, acea femeie care se diferentiaza prin stil si eleganta? Cum faci saa alegi acele bijuterii potrivite pentru tine, in functie de anotimp? 

Fie că este vara sau toamna, bijuteriile se poarta. Nu este un moment cheie sau limita in care sa ne dam jos bratarile sau colierele ce fac parte din acele seturi pentru femei, usor de asortat. Si asta nu se intampla nici macar atunci cand afara este frig, iar pielea ne este acoperita de diverse pulovere sau cardigane. Fie ca sunt acoperite, fie ca nu, bijuteriile au rolul de a ne infrumuseta, de a ne aduce mai multa incredere in noi insine, de a ne bucura in fiecare clipa.

De aceea, iata mai jos cateva aspecte de care sa tii cont atunci cand alegi bijuterii in functie de anotimp:

Vara si primavara se poarta mai mult si mai colorat

Desigur, nu vom incalca niciodata principiul potrivit caruia less is more, dar nici nu vom ezita sa purtam mai mult atunci cand se poarta, dar si mai viu colorat. Totul este posibil mai ales vara, atunci cand pielea ne este descoperita mai mult, atunci cand purtam decolteuri adanci, atunci cand traim orice limita fara limita. 

Vara se poarta mai multe bratari la o singura mana si toate acestea nu au rolul de a supraaglomera. Cu toate acestea, evita sa amesteci metalele, sa le asezi nepotrivit la mana ta, evita sa creezi discrepante care nu iti vor fi de mare ajutor. Poti alege, de exemplu, acele bratari femei din gama 7 Chackre, care sa te incarce din punct de vedere energetic si care sa iti aduca o stare de bine mai buna. Poti opta pentru bratari handmade, confectionate din material textil, ba chiar si pentru inele sau cercei ori coliere. Daca vei alege un colier, tine cont intotdeauna de ceea ce porti si de adancimea sau forma decolteului in asa fel incat sa le oferi tuturor detaliile despre tine care vor face cu adevarat diferenta.

De asemenea, vara poti purta pietre semipretioase, de diferite culori. Cu toate acestea, nu purta la o mana combinatia de topaz si ametist, de exemplu, si nici combinatia de verde cu albastru. Evita combinatiile de culori care ofera contraste obositoare.

Bratarile de picior sunt accesorii nelipsite mai ales din tinutele de plaja, asa ca opteaza pentru astfel de alegeri.

Primavara ai putea adauga in tinuta ta tot nuante colorate, vii, bijuterii mai bine dimensionate, dar usor asortate cu inceputul fraged al invierii naturii.

Toamna si iarna – ceva mai linistit

Toamna se poarta ruginiu, se poarta aramiu, maroniu, se poarta rubinele si safirele. Predomina verdele, maroul, culorile tomnatice, fie ca este vorba despre bijuterii cu pietre pretioase sau semipretioase, fie ca este vorba despre bijuterii confectionate din material textil, din diverse snururi din piele sau impletite din materiale.

Tinand cont ca toamna si iarna, tinutele noastre ne acopera pielea, fiind mai frig, designerii recomanda bijuteriile cu pietre mai mari, care sa iasa in evidenta, care sa atraga privirile. De aceea, fie ca este vorba despre inele, lantisoare, pandantive sau cercei, nu te sfii sa alegi co piatra patrunzatoare, care sa atraga atentia, sa alegi acea bijuterie care sa se completeze perfect cu tinuta ta, dar mai ales cu anotimpul.

Iarna se poarta bijuteriil cu pietre transparente, albe si argintii, asa cum este diamantul si asta poate ca ar fi acea invitatie spre o lume rece, dar bine asortata, spre o lume cu Sarbatori si familii implinite.

De aceasta data, renunta la modelele florale, prezente mai ales in randul bijuteriilor din timpul verii si inlocuieste-le cu cele mai „serioase”, mai sofisticate, care aduc acel plus de rafinament, capabil sa completeze o tinuta groasa, calduroasa, placuta.

Indiferent cum, poarta ceea ce trebuie! Simte-te bine cu tine, cu alegerile tale, dar incearca pe cat posibil sa tii cont si de ceea ce spun designerii, dar mai ales de un singur aspect – nu incarca tinuta cu accesorii lipsite de profunzime intrucat vei crea o nota negativa.



 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!