Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Asocierea culorilor în îmbrăcăminte

Asocierea culorilor în îmbrăcăminte

Asocierea culorilor în îmbrăcăminte îi poate oferi aspectului nostru acel plus mult dorit. A asocia culorile în ținută nu este un lucru greu, însă este nevoie să fii atent asupra diferitelor combinații pe care le poți face, iar mai mult de atât, să fii deschis asupra lor, fiindcă pot oferi diferite avantaje aspectului și look-ului tău.


Care este tipologia culorilor?

Culorile neutre se referă la negru, alb și gri. Cu ajutorul lor, scoatem în evidență trăsăturile corporale și faciale pe care le avem. Totodată, implementate alături de accesoriile și bijuteriile adecvate, redate de cât mai multă simplitate, poți dobândi aspectul dorit, iar mai mult de atât, culorile neutre sunt recomandate în îmbrăcăminte, tocmai prin ușurința accesibilității de a le completa.

În rândul culorilor reci regăsim albastru și verde, dar și ușoare nuanțe de mov albăstriu. În aceeași ordine de idei, culorile calde se referă la roșu, portocaliu, galben și diferite nuanțe de mov. Chiar dacă nu este tocmai look-ul pentru care ai opta în mod normal, îți poți permite să îndrăznești! Astfel, vei putea sesiza că, în sine, aceste nuanțe și aceste culori îi redau corpului tău un aspect plăcut, diferitele detalii ajutând și contribuind la redarea unui look spectaculos.

În continuare, culorile neutre calde se referă la crem, maro și bej, fiind o corelație și o combinație ideală de culori, ce te ajută să îți pui evidență trăsăturile mai bine, iar mai mult de atât, te pot ajuta să te prezinți într-o lumina bună prin intermediul accesoriilor și bijuteriilor potrivite.

Ce culori am putea asorta ținutei?

O primă recomandare în vederea asortarii diferitelor culori în cadrul ținutelor este corelația dintre negru și roșu. Această corelație este predominată de rafinament, eleganță și spontaneitate.

Pe de altă parte, corelația dintre negru și mov oferă un aspect plăcut și armonios, fiind o ținută ce poate fi purtată cu ușurință în cadrul unui eveniment plăcut, mai mult sau mai puțin elegant.

Totodată, corelația dintre maro și crem este una armonioasă, ce îți oferă posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de categorii de accesorii și de bijuterii, fiindcă, corelația dintre cele două culori neutre, calde poate fi asociată cu ușurință oricărui accesoriu.

Seturile de haine într-o singură culoare sunt dezavantajoase?

Pe lângă combinația acestor nuanțe de culori, este bine să știi că poți opta chiar și pentru o ținută într-o singură culoare, acest lucru fiind accesibil și posibil prin intermediul seturilor deja existente, destinate hainelor pentru femei. A opta pentru o singură culoare nu este dezavantajos și nici un act lipsit de inspirație, fiindcă, în realitate, o singură culoare, aleasă în mod adecvat, îți poate adduce aspectul dorit.

Ai putea opta pentru achiziționarea acelui set de haine pentru femei în raport cu culoarea ochilor, culoarea pielii și chiar cu culoarea părului. Astfel, orientându-te după aceste criterii, faptul că ai ales să fii îmbrăcată cu o singură culoare nu vei avea un look plictisitor, lipsit de viață sau monoton, ci din contră: vei beneficia de aceeași strălucire, asemena celei oferite de hainele asortate în mai multe culori. 

Ai putea avea un look minunat punând accent pe accesorii și bijuterii, așa cum ar fi cele găsite în aceste seturi pentru femei, alese în mod adecvat. Acestea se pot îmbina într-un mod ideal și perfect cu întregul set de haine, iar mai mult de atât, acest set de haine îți poate permite să porți chiar și accesorii extravagante. 

În al doilea rând, poți opta pentru un volum diferit al hainelor, deși culoarea este aceeași: spre exemplu, poți opta pentru o bluza cu volane, ceea ce ar atrage mai mult atenția asupra ținutei tale. 

Pe de altă parte, deși este aceeași culoare în cadrul întregii ținute, poți opta pentru accesorii care să fie de aceeași culoare, însă care să aibă imprimeuri, astfel încât să vii cu ceva diferit în ținuta ta.

Așadar, putem spune că asortarea hainelor sau integrarea unei singure culori în cadrul ținutei nu este un lucru dificil, atâta timp cât ne orientăm cu atenție asupra tuturor posibilităților pe care le avem, din punct de vedere al materialelor, accesoriilor, bijuteriilor, printre multe altele. 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!