Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Asistent manager - cum te îmbraci la job?

Asistent manager -  cum te îmbraci la job?

Postul de asistent manager devine pe zi ce trece unul dintre cele mai căutate. Încă de la depunerea cv-ului de angajare, mai mult ca sigur ți-ai făcut o idee despre ceea ce urmează să faci, dar mai ales despre ce înseamnă acest job pentru tine.

Nu este nimic greu, și ori de câte ori ne uităm printre cerințele de angajare observăm că recruterii au nevoie de persoane carismatice, cu ținere de minte, cu putere de concentrare, de acel om „pion” pe care să se bazeze aproape toți ceilalți colegi.

Să fie doar atât? În realitate nu! Jobul de asistent manager înseamnă relația cu  managerul companiei. Am putea spune că este persoana din dreapta acesteia, cu numeroase roluri în companie, ba chiar uneori un asistent manager este și cel care se află în front desk -  fiind, de ce nu, imaginea companiei în relația cu toți ceilalți.

Atunci când primești un job de asistent manager este bine să ții cont de câteva lucruri, mai ales atunci când vine vorba despre alegerea vestimentației.

Jobul de asistent manager înseamnă zile petrecute la serviciu, program de lucru de 8 ore, dar și o ținută office. Dacă vei ține cont de toate aceste aspecte, mai mult ca sigur vei respecta acele reguli ale companiei, acea ținută perfectă care să nu contravină celor din conducere.

Iată mai jos  câteva elemente  vestimentare care nu ar trebui să lipsească din garderoba ta atunci când primești rolul de asistent manager într-o companie:

Sacoul

Sacoul este un must  atunci când vine vorba despre o ținută office. Nu ne putem închipui rolul unui asistent manager în afara unei ținute de acest gen. Optează pentru mai multe variante de sacouri și mai mult ca sigur vei reuși să asortezi fusta sau perechea de pantaloni, ba chiar și rochia dreaptă cu ceea ce este potrivit din punct de vedere vestimentar cu jobul tău.

Fusta

Dacă te afli în postul de asistent manager nu îți rămâne decât să te bucuri. Mai mult ca sigur, de acum înainte ar trebui să ai în vedere vestimentația ta, specifică celei de birou. O fustă  va fi mai mult decât potrivită pentru ținuta ta din acea zi.

Pantaloni

Iată o altă opțiune pe care ai putea să o ai în vedere. Evită totuși blugii și încearcă să porți pantaloni din stofă, de culoare neagră, drepți și frumoși lucrați. Cu siguranță te vor pune foarte mult în valoare.

Cămașa

Aproape că nu există o ținută office din care să lipsească cămașa albă. Aceasta se asortează ușor atât cu un sacou lejer, cât și cu ceea ce porți în partea de jos -  fie că este vorba despre o fustă sau o pereche de pantaloni. Cămașa albă este acea piesă vestimentară pe care am putea să o definim drept uniformă pentru un job de asistent manager. Aproape că am putea spune că nu este un alt element mai popular decât ar fi aceasta.

Accesoriile

Ne place sau nu, jobul de asistent manager înseamnă relația cu toți ceilalți pornind de la angajator și până la colegi ori potențiali clienți. De aceea, trebuie să fii tot timpul aranjată. Pune mare preț pe accesorii,  pe bijuterii purtate cu gust, așa cum ar fi  acest colier  damă  ce poate fi asortat atât printr-un decolteu mai adânc, cât și printr-un decolteu rotund.

Ca atare, jobul de asistent manager  înseamnă pe lângă atenția acordată tuturor celorlalți și nevoilor lor și multă atenție acordată modului în care te îmbraci și asta pentru că prin felul în care arăți, de fapt demonstrezi imaginea companiei la care lucrezi. Simplu sau nu -  jobul de asistent manager ascunde în spate acea persoană  cunoscută și drept mâna de fier a companiei.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!