Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Așa nu în modă – 5 greșeli vestimentare!

Așa nu în modă – 5 greșeli vestimentare!

 Când vine vorba despre înfățișarea noastră, toți ne dorim să arătăm impecabil și să atragem privirile celorlalți.


Pe lângă alte lucruri prin care vrem să impresionăm, stilul vestimentar este un aspect important care sperăm să fie apreciat. Femeile, dar și bărbații, au dorința de a fi la modă și de a arăta elegant. De multe ori, însă, încercând într-un mod disperat să ținem pasul cu ce este în tendință în moda contemporană, obținem mai degrabă, o înfățișare ridicolă. Pentru a avea mereu o ținută stilată de actualitate este important să acorzi atenție câtorva greșeli făcute frecvent. 

  • Hainele scumpe nu sunt întotdeauna și frumoase 

   În ultima perioadă, urmărind, pe rețelele de socializare sau la televizor, diverse persoane publice, mulți au tendința de a copia, din dorința de a fi sau a arăta la fel ca altcineva. Totuși, bunul gust nu înseamnă neapărat lux. Atunci când decidem să cumpărăm un obiect vestimentar, trebuie să ne gândim dacă ne reprezintă, și nu să îl alegem pentru simplul fapt că este scump. Această greșeală este prezentă, în special, în rândul tinerilor. Pentru a se afirma si a se încadra în anumite tipare, de regulă, adolescenții și adulții tineri, adoptă stiluri care nu li se potrivesc. Tocmai de aceea, chiar atunci când nu își permit anumite haine, caută modele asemănătoare sau unele identice, cu o etichetă falsă. 

  • Măsura hainelor trebuie să fie potrivită 

  Uneori ajungem să fim nemulțumiți de felul în care arătăm și încercăm să ne mințim singuri pentru că nu vrem să acceptăm realitatea. Astfel apare o altă mare greșeală vestimentară. Alegem mărimi mai mari sau mai mici la hainele noastre pentru a părea că aspectul fizic este cu totul altul. Într-adevăr, hainele oversized pot fi de ajutor pentru persoanele care consideră că sunt mult prea slabe. Uneori, ele sunt utile întrucât pot să acopere anumite părți ale corpului, pe care nu vrem sa le scoatem în evidență. Totuși, în cazul persoanelor cu câteva kilograme în plus, hainele oversized nu sunt indicate. De asemenea, nici măsurile mai mici ale hainelor nu le vin în ajutor. 

  • Culorile și imprimeurile alese necorespunzător

  Și culorile sau imprimeurile pe care le alegem pot duce la a avea un look ridicol. În ținutele elegante nu sunt recomandate culorile puternice sau texturile metalizate. Pentru a nu lua o decizie greșită în privința culorii unei ținute, ia în calcul nuanța pielii tale. Roșul este culoarea care transmite senzualitate, iar nuanțele pastelate sunt cele care oferă eleganță unei ținute. Culorile clasice, combinate cu anumite bijuterii ce aparțin acestor seturi pentru femei, pot să alcătuiască o ținută de invidiat.

  • Aspectul complet al ținutei

  Oricât de bine ai alege obiectele vestimentare, dacă aspectul lor nu este unul îngrijit, vei ajunge să strici cu totul o ținută. Pentru a arăta impecabil, hainele tale trebuie să fie îngrijite corespunzător și întotdeauna călcate înainte de a le purta. Pe lângă îmbrăcăminte, este important cum ne raportăm și la restul aspectelor care țin de înfățișarea noastră. Pentru a arăta cât mai bine este necesar puțin efort. Acordă atenție și articolelor de încălțăminte, ai grijă ca ele să fie curate și să nu fie uzate. Nu uita de un detaliu mic, dar care nu trece neobservat, etichetele.

  • Accesoriile alese incorect

  Micile detalii fac diferența, dar ce se întâmplă când detaliile sunt alese greșit? O ținută perfectă este completată de accesorii, dar numai în cazul în care ele corespund stilului adoptat. Este bine de știut că și în cazul accesoriilor, cel mai important lucru este să fie de calitate, nu să fie de la un brand foarte cunoscut. Alege piesele în funcție de bugetul pe care îl ai și de gusturile tale în materie de modă. Este de dorit să achiziționezi bijuterii discrete care se pot adapta la mai multe stiluri. Există nenumărate seturi pentru femeie care să te reprezinte și pe care să le porți cu drag la evenimentele importante din viața ta. Nu uita faptul că un look impecabil, rafinat, necesită o atitudine pe măsură.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!