Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Articolele vestimentare esențiale pentru bărbați

Articolele vestimentare esențiale pentru bărbați

Moda feminină este adesea în prim plan, apărând mereu schimbări majore, însă și pentru bărbați există reguli impuse în privința vestimentației, dorindu-și, de asemenea, să țină pasul cu tendințele și să atragă atenția celorlalți, pentru început, prin felul în care arată.  

  Cum este percepută moda de către bărbați?

   Este adevărat că în ultima perioadă accentul a fost pus pe vestimentația feminină, moda bărbătească fiind mai puțin exploatată spre deosebire de ce se întâmpla cu decenii în urmă, când fiecare bărbat, mai ales dacă facea parte dintr-o familie înstărită, trebuia să repecte cu strictețe regulile impuse. Cu mult timp în urmă eleganța era cea care definea stilul masculin și nu reușea oricine să aibă o ținută impecabilă, accesorizată în mod corespunzător. În acea perioadă, interesul bărbaților față de tot ce presupunea moda, era la fel de mare ca al femeilor, acordând la fel de multă atenție acestui subiect, tocmai din dorința de a impresiona și de a-și arăta nivelul în societate.

   Astăzi, nu mai există același interes din partea tuturor bărbaților în ceea ce privește moda, însă printre ei se află și unii care încă sunt pasionați de subiect. Ei nu își aleg ținute anoste, fără un sens, ci din contră, în funcție de trăsături, atât cele fizice, cât și cele care le definesc personalitatea, în funcție de stilul pe care îl adoptă, de locul în care merg și de dress-code-ul impus, optează pentru obiectele de îmbrăcăminte adecvate. 

  Ce elemente de bază trebuie să existe în garderoba oricărui bărbat?

   Preferințele sunt cele care își spun cuvântul în alegerea vestimentației, acestea determinând stilul caracteristic al fiecăruia, însă deși știm ce ne place, ce vrem să transmitem, se întâmplă ocazional să întâmpinăm dificultăți în combinarea articolelor de îmbrăcăminte, ori să ne dorim cu totul altceva. Noutatea ținutelor nu presupune obligatoriu reînnoirea garderobei, ci din contră, utilizarea elementelor pe care deja le deținem și care nu se demodează niciodată, alcătuind combinații inedite. 

   Așa cum în rândul femeilor există anumite obiecte de îmbrăcăminte care trebuie să fie nelipsite din garderobă, precum o rochie neagră sau roșie, cămașile albe sau fustele conice, și pentru bărbați există astfel de articole esențiale care să le vină în ajutor în orice situație. 

   Cămășile casual și tricourile polo sunt două dintre piesele importante pe care trebuie ă le dețină un bărbat, indiferent de ce stil adoptă de obicei. Acestea te vor scoate mereu din încurcătură și îți vor fi de folos pentru ieșirile în oraș la care vrei să fii îmbrăcat lejer, dar totuși să nu arăți banal. În diverse culori și modele, acestea sunt ușor de purtat și se potrivesc oricărui bărbat. 

   Cămașa albă cu mânecă lungă, la care se adaugă și un costum, de preferat din trei piese, sunt de asemenea obiecte vestimentare obligatorii, deoarece fiecare bărbat, chiar dacă nu preferă întotdeuna stilul elegant, este nevoit să participe la evenimente care impun o asemenea ținută și astfel trebuie să se conformeze. O ținută clasică, realizată cu ușurință, aceasta poate fi accesorizată cu bijuterii din  seturi pentru bărbați care sa o facă să strălucească. Acestea pot include atât o cravată și o batistă de buzunar de aceeasi culoare, cât și bijuterii, precum brățară și un inel. 

    Pantalonii din denim, în tendințe mereu, evident nu trebuie să lipsească. Cu ajutorul acestora poți alcătui ținute casual, potrivite pentru multe situații din viața cotidiană. Combinați cu o cămașă simplă, cu o pereche lejeră de încălțăminte și cu seturi bărbați care să dea o notă de masculinitate și șarm, vor fi soluția ideală pentru momentele în care rămâi în pană de idei. 

  Așadar, acum știi de ce anume ai nevoie, mai rămâne doar să pui în practică, iar în cazul în care îți lipsește din garderobă unul dintre articolele vestimentare mai sus menționate, este momentul să îl achiziționezi.

    

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!