Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Accesorii masculine pentru o ținută casual

Accesorii masculine pentru o ținută casual

Chiar dacă nu pare, bărbații fac și ei eforturi mari pentru a arăta bine de fiecare dată când ies din casă și pentru a ține pasul cu moda constant. Vestimentația joacă un rol important în alegerile lor de zi cu zi, chiar dacă procesul este puțin mai simplu decât în cazul femeilor. Numărul mai redus de articole vestimentare din garderobă le ușurează acestora procesul de selecție și le oferă domnilor șansa de a arăta fabulos de fiecare dată.

Unul dintre elementele comune dintre femei și bărbați sunt accesoriile. Acestea se regăsesc în fiecare garderobă și în fiecare cutie cu bijuterii și sunt purtate mereu cu aceeași plăcere, atât de către femei, cât și de către bărbați. Se pare că în ultimii ani, din ce în ce mai mulți bărbați au început să își îmbogățească colecția de accesorii, tocmai pentru a adăuga valoare fiecărei ținute purtate.

Cum accesorizează bărbații o ținută casual?

Stilul casual este cel mai adoptat stil de către bărbații din întreaga lume. Este simplu de obținut și îmbină cu succes eleganța cu lejeritatea. Este atât de iubit deoarece se potrivește foarte bine cu multe evenimente, fără să arate inestetic. Întâlniri de afaceri, cununii, petreceri cu prietenii sau ieșiri la terasă, toate pot fi întâmpinat cu o ținută casual.

Piesele vestimentare sunt cele mai importante atunci când se construiește ținuta, însă nu sunt singurul aspect pe care trebuie să îl luăm în considerare atunci când ne pregătim să construim ținuta. Accesoriile sunt al treilea cel mai important aspect, după încălțăminte și se pare că bărbații din ziua de azi știu acest lucru. Ei acordă o mare importantă modului în care își accesorizează ținutele și asta se vede în toate aparițiile uimitoare pe care le vedem la evenimentele din jurul nostru.

Haideți să vedem împreună care sunt cele mai potrivite accesorii pentru ținutele casual masculine.

  1. Bijuteriile

Sunt nelipsite și încărcate de semnificații, deci ne putem da seama deja cât de important este rolul acestora într-o ținută. Pentru stilul casual nu există o regulă de urmat în ceea ce privește alegerea bijuteriilor, însă trebuie să ținem foarte mult cont de culoare și dimensiune. Chiar dacă stilul casual este compatibil cu multe tipuri de bijuterii, culorile stridente și dimensiunile extravagante trebuiesc evitate pentru a nu strica ținuta. Astfel, un colier bărbați cu pandantiv este suficient pentru o ținută casual. Nu încarcă inutil ținuta și arată absolut deloc inestetic. Dacă pandantivul este finuț și nuanțele sunt închise, atunci un colier bărbați este tot ceea ce trebuie pentru accesorizarea cu bun gust.

  1. Cureaua

Este un accesoriu extrem de apreciat de către bărbați și foarte întâlnit în majoritatea ținutelor masculine. Curelele din piele sunt cele mai potrivite pentru o ținută casual și sunt recomandate cele în nuanțe închise. Dacă optați pentru o curea ca și accesoriu, este important ca aceasta să fie asortată cu încălțările. O curea neagră, belumarin sau maro oferă un plus de eleganță ținutei indiferent de articolele integrate în ținută.

  1. Ceasul

Deși face parte din categoria bijuteriilor, ceasul are o importanță aparte. Putem spune chiar că este un accesoriu specific bărbătesc, imposibil de demodat. Este nelipsit din ținutele bărbaților de pretutindeni și oferă un aer stilat și sofisticat. Ceasul se potrivește perfect și cu stilul casual și se poate purta pe aceeași mână cu o brățară finuță și importantă pentru purtător. Marii pasionați de ceasuri au chiar colecții întregi din care îl aleg mereu pe cel care se potrivește cel mai bine cu ținuta. Dacă și tu ești pasionat de ceasuri, poți începe să îți construiești propria colecție.

Orice ținuă este completă doar cu ajutorul accesoriilor, atât în cazul femeilor, cât și în cazul bărbaților. Este foarte important să potrivim accesoriile cu hainele, pentru a obține o vestimentație completă și de bun gust.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!