Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Accesorii bărbătești pe care le poți include în ținuta ta

Accesorii bărbătești pe care le poți include în ținuta ta

            Unul dintre cele mai ușor lucruri de observat la bărbați, cu excepția stilului vestimentar atent ales, este reprezentat de accesoriile pe care le poartă. La fel ca moda vestimentară, accesoriile bărbătești se schimbă în timp, dar, de obicei, cele mai în tendință și originale sunt dificil de combinat și sunt reprezentate de accesoriile clasice.
Precum hainele, și accesoriile bărbătești se potrivesc pentru anumite tipuri de evenimente. Iar pentru a-ți oferi un mic ajutor în completarea ținutelor tale, în următoarele rânduri, îți vom prezenta  câteva accesorii bărbătești pe care le poți include în ținutele tale.
            Care sunt accesoriile bărbătești pe care le poți purta în fiecare zi? Ochelarii de soare, ceasul, geanta, curelele, brățările sau colierele sunt doar câteva dintre variantele pentru care, cu siguranță, ai opta cel puțin o singură dată.

            Ceasul bărbătesc
      Ceasul este unul dintre cele mai cunoscute accesorii bărbătești pe care le poți include în ținuta ta. Acesta, pe lângă rolul estetic pe care îl oferă, este și practic pentru că te poate ajuta să nu întârzii niciun moment oriunde ai merge. Ceasul este o chestiune de stil și spune foarte multe lucruri despre un bărbat. Un bărbat stilat știe, că trebuie să dețină cel puțin 2 ceasuri, unul pentru ocazii formale, cu o curea metalică, și unul pentru cele casual, cu o curea de piele.

            Geanta bărbătească
       Atunci când vine vorba despre genți, femeile au creat o pasiune pentru acestea, dar există și bărbați care le-au îndrăgit. Modele de genți bărbătești sunt foarte practice, dar oferă și o notă de distincție față de orice stil ai alege pentru vestimentația ta. Pe lângă rolul lor estetic, gentile sunt foarte practice, iar astfel poți avea la îndemână în orice moment acte, cheile, portofelul, ochelarii și tot ce ai putea avea nevoie pe tot parcursul unei zile lungi la serviciu și nu numai.

            Cureaua bărbătească
       O curea de calitate reprezintă o necesitate,  indiferent dacă ești femeie sau bărbat. Acest tip de accesoriu este foarte versatil și îl poți alege dintre nenumărate modele, materiale și finisaje. Curelele din piele naturală sunt cele mai elegante, dar dacă ești adeptul stilului casual sau urban, nu trebuie să optezi pentru acest tip de curele, poți alege un alt material. Pentru a nu întâmpina dificultăți în alegerea stilului vestimentar din cauza culorii curelei, fiecare bărbat trebuie să dețină cel puțin 2, una în nuanțe de maro, iar cealaltă de culoare neagră. Unul dintre cele mai importante aspecte în legătură cu alegerea curelei este reprezentat de cataramă, aceasta trebuie să fie discretă și nu trebuie să aibă o dimensiune mai mare decât palma mâinii.

            Coliere bărbătești
       În funcție de personalitatea ta, achiziționezi colierul care ți se potrivește. Poți opta pentru un model simplu sau pentru unul atipic, dar trebuie să fii foarte atent la material, mărime, sistem de închidere, lățime, culoare și dimensiunea pandantivului. Mulți bărbați aleg să completeze ținuta cu un colier bărbați pentru anumite ținute formale, pentru outfituri casual sau smart casual. Un colier bărbați poate fi un accesoriu extrem de chic pentru că acesta poate completa perfect ținuta bărbatului modern.

            Ochelarii de soare bărbătești
        O pereche de ochelari de soare, atent aleasă, este potrivită oricărui stil vestimentar pe care l-ai alege. Acest accesoriu are capacitatea de a adăuga un plus de stil look-ului tău, dar îți protejează, în același timp, și ochii. Atunci când îți dorești să achiziționeazi o pereche de ochelari de soare, alege în funcție de forma feței pe care o ai.
       Accesoriile pentru care fiecare bărbat optează în ținutele sale, au capacitatea de a veni în completarea unui stil vestimentar personal. Iar astfel o ținută banală poate fi transformată în una extraordinară cu ajutorul unui accesoriu bărbătesc bine ales.
 
Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!