Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

5 vedete fashioniste – vezi ce poartă!

5 vedete fashioniste – vezi ce poartă!

A te inspira din ținuta altor persoane nu este ceva rău! Tocmai de aceea, astăzi vrem să vă prezentăm 5 vedete fashioniste.


Ținutele lor pot deveni o adevărată sursă de inspirație și de creativitate pentru tine, iar tu poți obține acel look de care să te bucuri cu plăcere. Haide să vedem despre cine este vorba!

  • Surorile Kardashian.

Surorile Kardashian au făcut furori în ultimul timp! Acestea sunt foarte apreciate și îndrăgite în mediul online. Prezența lor este apreciată mereu, iar cu atât mai mult, ținutele pe care le poartă! Acestea încearcă să evidențieze stilul cât mai comod și lejer al ținutelor, aducându-l chiar și în contexte elegante. Acestea ne arată că nu doar ținutele elegante sunt necesare pentru a ieși în evidență, ci și atitudinea și personalitatea ta. Rochia lungă cu dungi, cizmele albe lungi sau un top cu o pereche de pantaloni scurți și o geacă largă sunt doar câteva dintre ținutele cu care surorile Kardashian ne-au încântat, de-a lungul timpului. 

  • Mirka Federer. 

Mirka Federer a știut mereu cum să aibă o apariție pe cinste! Aceasta transmite căldură și eleganță doar prin simpla sa prezență, iar ținutele sale sunt un plus bine venit. Aceasta a abordat și s-a evidențiat plăcut prin intermediul rochiilor sale scurte, cu motive florale și nu numai, purtate alături de o pereche de pantofi negri și brățari damă. Sună foarte simplu, așa-i? Aceasta este o dovadă a faptului că eleganța nu se rezumă doar la articole vestimentare complexă. Poți să fii elegant chiar optând pentru ce este mai simplu, atâta timp cât este ceva potrivit pentru tine. Stilul ei a fost împrumutat chiar de soțul acesteia, Roger Federer! Acesta abordează tot acele elemente simple, dar elegante, care se îmbină perfect și care au un aspect estetic demn de apreciere.

  • Taylor Swift.

Taylor Swift este una dintre cele mai apreciate cântărețe, atât în rândul adolescenților, cât și în rândul copiilor. Aceasta știe să poarte atât ținute extravagante și formale, cât și ținute simple care denotă eleganță. Drept exemplu, în una dintre cele mai recente prezentări ale artistei, Taylor purta o bluză albă, simplă, alături de o fustă și de o pereche de cizme lungi, roșii, din catifea. Atât de simplu și atât de frumos! Această ținută merită să fie încercată și de tine. 

  • Zayn Malik.

Artistul celebru Zayn Malik reușește să impresioneze la fiecare apariție! Încă de la începutul carierei sale, artistul a menținut un stil vestimentar demn de apreciere. Zayn reușește să aibă o apariție plăcută la fiecare eveniment formal la care este invitat, chiar și prin cele mai simple accesorii vestimentare! În sine, acesta este recunoscut prin intermediul stilului său casual, care este adoptat în contexte formale și care îl evidențiază plăcut! Tricoul negru, pantaloni eleganți negri și pantofii casual sunt câteva dintre elementele cheie pe care el le abordează și care îl prind de minune. Așa este că un outfit vestimentar simplu este mult mai atrăgător?

  • Rihanna

Un alt artist care știe să să evidențieze plăcut, este chiar Rihanna! Aceasta este recunoscută și apreciată prin intermediul tuturor melodiilor care ne încântă de ani de zile și nu numai. Stilul său vestimentar este un alt motiv pentru care ea este atât de apreciată! Rihanna a știut mereu să se evidențieze prin ținuta sa. Rochia albă cu spatele gol, sandalele cu toc albe, geanta cu model perfect pentru ținuta sa și accesoriile încadrate de Rihanna în ținuta ta merită un rând puternic de aplauze! Întreaga sa ținută au ajutat-o să își evidențieze silueta și picioarele, fapt pentru care artista s-a putut bucura de o apariție pe cinste. 

Așadar, putem spune că ținutele vedetelor prezentate pot deveni o adevărată sursă de inspirație! Noi suntem siguri că le vei îndrăgi stilul, tocmai de aceea am ales să ți le prezentăm astăzi. Bucură-te cu plăcere ce aceste surse de inspirație și alege și tu ce este mai potrivit pentru tine!

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!