Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

5 trucuri de care să ții cont atunci când vrei să ai grijă de puloverele din garderoba ta

5 trucuri de care să ții cont atunci când vrei să ai grijă de puloverele din garderoba ta

Dacă te numeri printre femeile care au în dressing acele pulovere groase, de lână sau pur și simplu supradimensionate, de care nu vrei să te desparți, făcând parte din ținuta de toamnă sau de iarnă preferată, mai mult ca sigur te preocupă și cum anume să ai grijă de ele pentru că  acestea să arate impecabil.

Deții un pulover gros, primit cadou de la o persoană dragă sau pur și simplu este propria ta achiziție, croiala sau culoarea  fiind cea care te încântă maxim? Am putea spune că în garderoba de toamnă sau de iarnă, un pulover de acest gen ar putea fi considerat o adevărată comoară ascunsă printre multe alte ținute la fel de frumoase.  Îl poți asorta ușor cu o pereche de jeanși lejeri, ba chiar și cu unul dintre acele coliere femei potrivite. Iar acum când amintim despre aceste piese vestimentare din garderoba ta mai mult ca sigur ajungi cu gândul la acele lucruri dragi care s-au scămoșat sau pur și simplu nu au rezistat timpului, la care ai renunțat cu greu, fiind nepotrivite din cauza amprentei vremii.

Iată mai jos 5 lucruri de care să ții cont atunci când  vrei să ai mai multă grijă de puloverele dragi:

1. Nu așeza niciodată pulovere pe umerașe!

Iată un prim aspect pe care ar fi bine să îl ai în vedere. Nu așeza pulovere pe umerașe întrucât țesătura s-ar putea lărgi și puloverul nu va mai arăta bine. După ce îl speli, împachetează-l cu grijă și așează-l în dulap. Mai mult ca sigur, se va păstra mult timp de aici încolo.

2. Întoarce firele agățate în interior

Iată un alt lucru pe care ar fi bine să îl urmărești cu atenție. Dacă ai un fir agățat pe care îl observi, ar fi bine să încerci să îl tragi în interior și în niciun caz să nu îl tai cu forfecuța, întrucât țesătura s-ar putea descoase  și astfel puloverul s-ar putea deteriora. Încearcă să realizezi această manevră cu multă grijă, în așa fel încât să nu strici și mai mult țesătura.

3.  Ai în vedere modalitatea de spălare recomandată de producător

Știai că unele pulovere nu se spală la mașina de spălat și pur și simplu au nevoie de spălare manuală, țesătura acestora fiind sensibilă?  De aceea, ar fi bine să iei în calcul ceea ce se spune pe etichetă, să urmărești cu atenție fiecare detaliu în parte și în acest fel să ai grijă de puloverul atât de drag.

Încearcă să nu desprinzi eticheta de pe pulover sau dacă faci acest lucru întrucât te deranjează, să o păstrezi undeva, într-un loc separat, astfel încât să poți observa ceea ce scrie atunci când urmează să speli puloverul.

4.  Redu cât mai mult numărul de spălări

Iată un alt aspect pe care ar fi bine să îl ai în vedere. Încearcă să reduci cât mai mult numărul de spălări în așa fel încât puloverul să nu se deterioreze. Poartă cu un top pe dedesubt, pe care să îl poți spăla mult mai ușor. Cu cât puloverul va fi spălat mai rar, cu atât durata de viață a acestuia va fi mai lungă.

5. Curăță scamele cu ajutorul unui aparat special

Se cunoaște deja că puloverele se scămoșează, așa că, în loc să tragi de fiecare scamă în parte ar fi bine să folosești un aparat special. Mai mult ca sigur îi vei crește durata de viață a acestuia. De cele mai multe ori scamele se așează în zona coatelor, a mânecilor sau în dreptul axilei. Cu ajutorul aparatului vei reuși să îndepărtezi scamele imediat.

Așadar, trucurile nu sunt deloc grele, dar ele, respectate, vor mări durata de viață a puloverului. Și acum că deții deja secretul, treci la partea a doua – alege acele coliere damă cu care să îl asortezi și de ce nu, perechea de pantaloni ori jeanși potrivite.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!