Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

5 ținute vestimentare ce nu trebuie să lipsească din garderoba ta

5 ținute vestimentare ce nu trebuie să lipsească din garderoba ta

Ținutele pe care le îmbraci în fiecare zi reprezintă un element al comunicării și întotdeauna vor vorbi despre caracterul tău fără ca tu să spui prea multe cuvinte. Stilul vestimentar pe care îl ai nu vorbește doar despre alegerea hainelor recomandate de creatorii de modă, acesta este și despre a te simți confortabil. Un stil vestimentar care să te reprezinte nu îl vei găsi atât de ușor pe cât crezi, iar în momentul în care îl găsești, acesta nu va fi preferatul tău pentru totdeauna.

Există o mulțime de stiluri vestimentare pe care poți să le personalizezi și să le creezi chiar cu hainele pe care le ai în gaderoba ta. Pentru a alege ținuta vestimentară perfectă nu trebuie să cumperi cele mai în tendințe haine în fiecare sezon. În următoarele rânduri ți-am pregătit câteva idei de ținute prin care să îți exprimi feminitatea prin piese vestimentare și accesorii pe care le poți îmbina pentru a crea ținute fabuloase și chic, care nu trebuie să lipsească din gaderoba ta.

       1.Ținută casual

Stilul casual este foarte popular în ultimii ani și se dezvoltă din ce în ce mai mult. De ce este atât de popular? Răspunsul este simplu! Aerul relaxat, dar totuși rafinat pe care acesta îl oferă chiar dacă tu nu ai depus foarte mult efort în crearea acestei ținute. Pentru a fi purtat zilnic, acesta este perfect pentru că îmbină comoditatea și funcționalitatea. Alege piesele vestimentare basic și confortabile din garderoba ta, acele piese care sunt confecționate din cele mai lejere materiale. O ținută casual ideală pentru orice activitate este alcătuită dintr-o pereche de pantaloni din denim, un tricou simplu alb, o geacă biker și o pereche de pantofi sport. Dacă ai o personalitate romantică optează pentru o rochie cu model înflorat.  

       2.Ținută elegantă 

Pentru o ocazie specială este important să alegem o ținută elegantă care să vorbească despre feminitate și rafinament. Pentru o astfel de ținută, alege piese vestimentare confecționate din materiale și texturi prețioase, precum taftaua, paietele, brocardul sau mătasea. Accesoriile unei astfel de ținute trebuie alese cu atenție, din materiale sofisticate și strălucioare, aceste seturi damă te vor scoate întotdeauna din încurcătură. O rochie elegantă, neagră, se pretează pentru evenimentele speciale, accesorizeaz-o cu un plic strălucior și o pereche de pantofi cu toc stiletto.

       3.Ținută sport 

Stilul sport este cel mai confortabil și relaxant dintre toate stilurile vestimentare, iar din acest motiv devine din ce în ce mai popular. Acest stil a devenit un adevărat trend care te scoate din anonimat, iar astfel, hainele pe care le îmbrăcai la activități sportive, acum sunt cele mai ideale pentru o ținută de zi cu zi. Alege să combini o pereche de pantaloni de trening, o geacă bomber, o bustieră cu o pereche de bocanci sau ghete și astfel vei obține una dintre cele mai chic ținute vestimentare din acest stil.

       4.Ținută clasică

Piesele vestimentare clasice nu se vor demoda niciodată, acestea au puterea de a rămâne în timp, iar originile lor provin din ținutele formale office. Te reprezintă stilul clasic? Alege haine calitative care au croieli simple, dar este foarte important ca ținuta ta să nu fie plictisitoare, iar tocmai de aceea accesorizează ținuta cu bijuterii elegante, în culori contrastante. Una dintre ținutele clasice perfecte este reprezentată de o salopetă alături de o pereche de sandale cu toc și cu seturi damă care să te scoată din monotonie. 

       5.Ținută streetwear

O ținută streetwear reprezintă stilul casual, mai dificil de definit, dar foarte simplu de observat în mediul urban. Acesta are influențe din cultura de stradă japoneză, punk și muzica hip hop, astfel au devenit foarte populare datorită originalității și suprapunerii de elemente care nu au nicio legătură. Alege o ținută formată dintr-o salopetă din denim, un tricou oversized și o pereche de bocanci masivi.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!