Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

5 pași spre o ținută impecabilă

5 pași spre o ținută impecabilă

Cum construiești acea ținută impecabilă? Ce scoți, dar mai ales ce adaugi în garderoba ta pentru ca tu să strălucești la propriu, pentru ca tu să atragi privirile celor din jur, să te remarci prin stil, dar mai ales prin eleganță, să te remarci prin finețe și rafinament. Uneori, nu renunți la nimic, ci construiești în baza a ceea ce ești, a ceea ce te definește, construiești acea ținută impecabilă care să corespundă din toate punctele de vedere atât cu evenimentul la care participi, cât și cu stilul de personalitate pe care îl porți.

Nu este nimic greșit să porți teniși high top atunci când pornești într-o plimbare în parc, la fel cum nu este greșit să porți tocuri înalte în locul acelor botine joase care să nu îți scoată cu nimic silueta în evidență.

Indiferent cum, iată 5 pași spre o ținută impecabilă:

  • Alege ceea ce te avantajează din punct de vedere vestimentar

Nu tot ceea ce se poartă îți este și potrivit ție. De aceea, optează doar pentru ceea ce se poartă din punct de vedere vestimentar. Atunci când nu știi cum anume să faci acest lucru sau care este acea ținută cu care îți stă cu adevărat bine, cere sfatul unui stilist vestimentar. Acesta va cunoaște mai bine decât tine ce să alegi, cum să alegi, dar mai ales ce să porți în funcție de fiecare eveniment sau ocazie în parte.

  • Nu uita de accesorii și bijuterii, dar nu exagera

Accesoriile sunt nelipsite din orice ținută ce se dorește a fi impecabilă. Acestea aduc un plus ținutei tale, o scot din acel anonimat caracteristic pentru o vestimentație obișnuită. Uneori, o rochie simplă, în culori neutre, un stil office ar putea fi „îmbunătățit” prin acele seturi pentru femei din care să poți extrage fie o brățară femei, fie acea pereche de cercei sau colier pentru un anumit tip de eveniment. Uneori, o eșarfă ar putea crea un cu totul și cu totul alt aspect, astfel că mai înainte de a pleca din fața dressing-ului găsește și ce anume să porți ca să te asortezi cât mai bine.

  • Optează pentru tocuri în locul încălțămintei joase

Se spune despre tocuri că fac piciorul frumos și chiar așa este. De aceea, ar fi bine ca atunci când poți să porți să alegi o încălțăminte înaltă în locul celei joase. Va fi mai mult ca sigur potrivită mai ales pentru un stil vestimentar business sau pentru un eveniment cadru ușor sofisticat. Indiferent cum și mai ales atunci când locul deplasării îți permite, înlocuiește tenișii cu pantofii cu toc. Desigur, nu atunci când pornești la o plimbare prin parc alături de prieteni.

  • Ținuta nu înseamnă doar garderobă, ci și modul în care te porți sau cum te definești

Felul în care mergi, în care te porți, felul în care arăți că îți pasă de modul în care te expui înseamnă ținută. Dacă vrei să fii respectată, alege să te respecți prin ceea ce porți, prin ceea ce ești, prin ceea ce te definește ca fiind tu. Ținuta nu înseamnă doar garderobă, ci înseamnă și mers elegant, înseamnă și stil, înseamnă discuții decente, înseamnă eleganță.

  • Găsește sacoul perfect pentru un eveniment cu stil

Sacoul este nelipsit din orice tip de eveniment de tip business și ar putea transforma ținuta dintr-un perfectă într-una impecabilă. Mai ales atunci când vorbim despre ținută business, încearcă să eviți să porți rochii fără mânecă sau mult prea decoltate. Asortează aceste piese vestimentare cu un sacou bine croit și mai ales potrivit siluetei tale.

Indiferent cum, ținuta impecabilă există și poate fi creată după caracteristicile evenimentului la care participi. Alege să te îmbraci așa cum ești tu, dar cu puțin accent pe detalii și accesorii și vei face mai mult ca sigur acea diferență de care ai nevoie pentru a te face remarcată.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!