Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

5 lucruri pe care să le faci seara, înainte de culcare

5 lucruri pe care să le faci seara, înainte de culcare

Renunță la Facebook, Instagram sau Tiktok și petrece timp de calitate cu tine sau pur și simplu găsește acel mod simplu care să îți aducă relaxarea.  Fie că vorbim despre o carte bună, ba chiar și de o repriză de cumpărături online, ar fi bine să ai în vedere cât mai multe aspecte care să îți încarce bateriile și nu să le descarce.

Dacă ne vom uita spre noile tendințe, vom observa că din ce în ce mai multe vedete își închid conturile de social media și asta pentru că au ajuns la concluzia că petrec foarte mult timp în fața tehnologiei. Lorde, de exemplu, este una dintre cele care au declarat că a renunțat la rețelele de socializare și asta pentru că a ajuns la concluzia că, creierul său nu mai funcționa așa cum ar fi trebuit. Folosirea telefonului mobil imediat după trezire, dar și înainte de culcare, este o decizie total neinspirată și asta pentru că, potrivit specialiștilor, hormonul stresului crește ca și valoare și asta ne influențează întreaga noapte, și de ce nu întreaga zi.

Iată mai jos 5 lucruri pe care să le faci  mai înainte de culcare, renunțând la telefonul mobil:

1. Alege-ți ținuta pe care vrei să o porți a doua zi

Te-ai gândit cât timp pierzi dimineața atunci când vrei să alegi ținuta pe care urmează să o porți a doua zi? Ce-ar fi dacă ai face acest lucru încă de seara, uitându-te în dressing,  potrivind codul vestimentar cu locul unde urmează să mergi ziua următoare și probându-te cu anumite haine din dulap. Privește în detaliu dressing-ul tău, alege mai multe ținute, probează-le,  ba chiar mai mult decât atât, alege și acea pereche de cercei care să fie potrivită cu tot ceea ce îți dorești să porți. Ce vrem să spunem este că tot acest timp petrecut de tine în fața oglinzii ar putea însemna și o modalitate de reflecție asupra ta. Așa că, nu ezita să lași telefonul mobil deoparte și să dai o „fugă” prin dulap.

2.  Găsește recunoștința zilei

Te-ai gândit vreodată să scrii în pagini de jurnal de ce anume ești recunoscătoare pentru ziua  ce tocmai a trecut? Dacă nu ai făcut asta, încearcă să scrii gânduri, să te gândești la ce a fost, la provocările prin care ai trecut, și mai ales, găsește de ce anume ar trebui să fii recunoscătoare pentru ziua prin care ai trecut. Am putea spune că o astfel de opțiune s-ar putea transforma într-o adevărată ședință la terapeut, însă mult mai ieftină, întrucât de această data, terapeutul ești chiar tu. Nu evita să fii sinceră cu tine, să te gândești la lucrurile ce ți-au făcut rău asemenea unor experiențe din care întotdeauna ai ce învăța.

3. Baia relaxantă și masajul aromatizat

Iată o altă soluție. Pune apă în cadă, spumă multă, dar și o muzică relaxantă. Se spune că aceste activități scad nivelul de cortizol, astfel că ne eliberează de stres și depresie. În același timp, ai putea organiza o ședință de masaj. Nu numai că mușchii se relaxează și circulația este stimulate, ba mai mult decât atât te vei simți minunat în tot acest context. De telefon, nici nu mai poate fi vorba. L-ai uitat demult!

 

4.  Citește din cartea preferată

Fie că alegi să citești pagini din cartea preferată, fie pur și simplu optezi pentru o lectură dintr-o carte abia cumpărată, trebuie să știi că aceste lucruri te stimulează destul de mult din punct de vedere mental, lași stresul deoparte, uiți de agitația din timpul zilei și te dezvolți personal, fie că vorbim despre un roman de dragoste, fie că vorbim despre o carte de business.

5. Meditează

Seara este recomandat să faci meditație. Pune o muzică în surdină, închide ochii, respiră profund, simte-te pe tine și mai mult ca sigur te vei regăsi.

Renunță, așadar, la telefonul mobil mai înainte de culcare, părăsește rețelele de socializare, Înlocuiește-le cu terapia din fața oglinzii, într-un cuvânt, simte-te bine cu tine!

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!