Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

5 lucruri de care să ții cont atunci când îi faci un cadou unui bărbat

5 lucruri de care să ții cont atunci când îi faci un cadou unui bărbat

Există cadoul perfect care să se potrivească personalității și mai ales nevoilor fiecăruia dintre noi? Există acel cadou care să fie practic, util, diferit, dar mai ales bine de purtat? Atunci când vine vorba de bărbați, mai mult ca sigur ne aflăm într-o mare dilemă și asta pentru că diversitatea produselor nu este foarte mare, comparativ cu cea a femeilor, acolo unde le poți oferi bijuterii, precum ar fi cercei sau brățări de mână și până la căni personalizate sau eșarfe – toate cu efect! Cu toate acestea, nu trebuie să renunțăm la ideea de a găsi acel cadou potrivit unui bărbat, singurul lucru fiind acela de a-l observa cât mai bine și de a-i evalua nevoile și anumite aspecte ale personalității sale. 

Iată mai jos câteva aspecte de care să ții cont atunci când trebuie să alegi cadoul perfect pentru un bărbat, fie că este vorba despre un ceas, fie despre acele brățări pentru bărbați sau instrumente de scris care să îl încânte.

1. Alege cadoul în funcție de preferințele persoanei!

Aproape orice bărbat are o personalitate puternică, pragmatică, astfel că va face o adevărată selecție asupra lucrurilor care îi plac și lucrurilor care nu îi sunt de folos. Va alege întotdeauna acele obiecte pe care să le poată purta, dar și acele accesorii care să îi ofere acea notă de rafinament și eleganță. De aceea, mai înainte de a porni spre cumpărături ar fi bine să îl observi puțin, să afli ce anume îi place și ce nu, care sunt hobby-urile lui și dacă îi place sau nu să se facă remarcat. Dacă observi că poartă bijuterii, ai putea opta pentru alegerea acelor brățări pentru bărbați cu pietre semiprețioase, marcând astfel fie o aniversare a unei zile importante pentru voi, fie pur și simplu o aniversare a zilei de naștere. 

 Fie că vorbim despre acele brățări din pietre semiprețioase sau placate cu aur, fie că vorbim despre o agendă de birou sau chiar un pix ori stilou, cadoul ales trebuie să fie practic în așa fel încât cel ce primește să îi observe din prima utilitatea și astfel să se bucure de ceea ce a primit.

La categoria cadouri practice ar putea intra și un portofel din piele, butoni pe care să îi prindă la cămașă ori de câte ori trebuie să poarte un costum elegant. Un ceas sau un parfum sunt tot acele idei practice de cadouri pe care le poți oferi unui bărbat pentru o ocazie specială.

2. Alege un cadou personalizat!

Un cadou personalizat este potrivit pentru un bărbat de care ești apropiată, fie că vorbim despre iubit, tată, frate sau fiu. Cu cât îi vei oferi cadoului pe care îl dăruiești o notă personală, cu atât îi vei demonstra celui care îl primește cât îți este de apropiat. De aceea, dacă ai posibilitatea de a oferi un cadou personalizat, fie că luăm în calcul un ceas bărbătesc cu un design original, ori pur și simplu vom alege dintre brățări pentru bărbați confecționate din pietre semiprețioase, știind cât de mult își dorește astfel de accesorii, mai mult ca sigur îl vom impresiona.

Un cadou personalizat nu are întotdeauna un mesaj imprimat pe un anumit tricou sau cană de birou, ci pur și simplu este acel cadou pe care o să îl privească cu drag ori de câte ori îl poartă sau îl privește.

3. Optează pentru un cadou care să îi pună în evidență pasiunea

Nu există bărbat care să nu vorbească cu drag despre zona profesională, care să nu își scoată în evidență hobby-urile ori de câte ori se află într-o discuție relaxată. De aceea, ai putea să alegi dintre acele cadouri care să îl apropie și mai mult de pasiunile sale, de micile sale plăceri nevinovate. De exemplu, dacă îi place să călătorească ai putea să îi cumperi o busolă, ori atunci când este unul dintre colecționarii de obiecte de epocă ai putea alege un ceas sau anumite timbre pe care să le adauge în colecția sa. Mai mult ca sigur, îl vei surprinde la maxim.

4. Alege cadoul în funcție de tipul evenimentului

În funcție de tipul evenimentului, poți opta și pentru cadoul potrivit pentru un bărbat. De exemplu, dacă te afli în căutarea unui cadou pentru aniversarea căsătoriei, ai putea, de exemplu, să îi oferi o plimbare relaxantă cu balonul sau o cină în doi la un restaurant de lux. O degustare de vin ar putea fi o altă opțiune pentru un bărbat pragmatic. Cadoul de Crăciun este mai vesel. De această dată, îi poți alege un pulover, o cană și de ce nu, una dintre acele brățări  pe care și-o dorește atât de tare. De Sfântul Valentin, trebuie să te îndrepți către un cadou romantic, iar de această dată opțiunile sunt numeroase. Cadoul potrivit pentru ziua de naștere poate fi atât un ceas Michael Kors Pennant, cât și un parfum de bună calitate.

5. Cadou în funcție de vârstă

Iată o altă idee de care să ții cont. Dacă unui bărbat de 20 de ani îi vor fi cât se poate de potrivite experiențele de realitate virtuală sau brățări din pietre semiprețioase, un bărbat de 30 de ani s-ar orienta mai degrabă către un parfum, către un ceas inteligent, o baterie externă sau chiar un telefon. La 40 de ani se vor orienta spre portofele din piele, trabucuri ori colecție de vinuri. Pe măsură ce înaintează în vârstă, opțiunile de cadouri devin din ce în ce mai serioase.

Așadar, ține cont de toate aceste aspecte și mai mult ca sigur vei alege cadoul preferat!

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!