Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

5 gafe vestimentare care îți pot afecta ținuta

5 gafe vestimentare care îți pot afecta ținuta

Există gafe vestimentare, mai ales acum, în secolul 21, atunci când crezi că orice îmbraci ți se potrivește perfect. În realitate, totul este o mare greșeală. În ultima perioadă, observăm din ce în ce mai multe femei care își asortează ținuta greșit, transmițând în schimb o lipsă de bun gust și rafinament, iar toate aceste lucruri atrag priviri și mai ales comentarii din partea răuvoitorilor.

Atunci când vorbim de modă și vestimentație ne ducem cu gândul la stil și elegantă, dar mai ales la cum putem să ne îmbrăcăm pentru a nu cădea în capcana kitsch-ului, ușor observabilă în ultima perioadă, indiferent de vârstă sau profesie.

Imaginea contează, iar acest lucru îl știm cu toții. De aceea, atunci când o construim este bine să  acordăm o mare atenție fiecărui detaliu, pornind de la accesorii și până la perechea de pantofi. De exemplu, o pereche de cercei, precum sunt aceștia nu se vor asorta deloc cu o ținută mult prea lejeră, așa cum ar fi o vestimentație sport. De aceea, iată mai jos câteva gafe pe care ar fi bine să le cunoști și să le eviți atunci când ieși pe stradă:

1.  Sandalele purtate dresuri

Am putea spune din prima: „Așa nu!” și asta pentru că dresurile sau ciorapii groși nu au ce să caute asortați cu o pereche de sandale sau pantofi decupați. Doar aruncând o primă privire ne dăm seama că nici măcar dresurile foarte subțiri de 15 den nu au ce să caute într-o astfel de ecuație. Aceasta este una dintre cele mai mari gafe vestimentare, astfel că indiferent de sandaua sau pantoful pe care îl porți, totul devine lipsit de bun gust și elegantă. Atunci când afară este ușor răcoare, poartă o pereche de pantofi înfundați, cu dresuri, de această dată fiind permise.

2.  Dresuri închise, pantofi deschiși

Contrastul dintre dresurile închise la culoare și pantofii deschiși, în nuanțe neutre,  albi, crem, galben este o altă gafă vestimentară observată din ce în ce mai mult în ținutele femeilor. Asortând o pereche de pantofi deschiși la culoare cu dresuri de culoare închisă vei crea un mare dezavantaj ținutei tale, astfel că vei fi depunctată din prima.

Un alt aspect pe care ar fi bine să îl ai în vedere constă în lungimea ciorapului observat pe sub pantaloni. Dacă, de exemplu, porți o pereche de pantaloni până deasupra gleznei, ar fi bine să alegi o pereche de dresuri sau ciorapi până în dreptul genunchilor sau ai putea opta pentru acele șosete tip dres care îmbracă doar vârful degetelor și nimic mai mult.

3.  Genți supradimensionate asortate cu ținute greșite

Gențile supradimensionate, în format L sau XL sunt practice,  uneori necesare, dar în nici un caz nu sunt potrivite atunci când mergi la o petrecere, la un restaurant sau un club. De această dată, ar fi bine să alegi o geantă de dimensiune medie sau o poșetă mică, în care să incluzi doar mici accesorii necesare pentru a astfel de ocazie. Un alt lucru pe care ar fi bine să îl ai în vedere atunci când porți o geantă supradimensionată constă în aceea că ea se poartă în mână și în nici un caz pe umăr așa cum ar fi vorba despre o geantă de ocazie.

4.  Lenjerie intimă de culoarea pielii, purtată pe sub bluze deschise la culoare.

Dacă porți o bluză albă sau deschisă la culoare trebuie să renunți la regula potrivit căreia sutienul trebuie să aibă culoarea albă. Și de această dată lenjeria se vede și cei din jur ar putea înțelege total greșit alegerea ta. Alege lenjeria în culoarea pielii, astfel încât să nu se observe mare lucru. La fel, atunci când porți o bluză fină, subțire, renunță la sutienul cu dantelă întrucât bluza are nevoie de netezime și nu de astfel de discrepanțe. În același timp, renunță și la sutienul cu o mărime mai mică pentru a avea un decolteu mai plin și înlocuiește-l cu sutienul push up, disponibil în magazinele specializate.

5. Bijuterii asortate greșit

Optează pentru bijuterii potrivite ținutei, pentru cercei supradimensionați, dar fără coliere în jurul gâtului, pentru brățări, dar fără inele. Ce e mult e greșit, atunci când vine vorba de bijuterii, de aceea, ar fi bine să te privești atent în oglindă.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!