Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

3 zile în alb - sfaturi pentru un outfit wow

3 zile în alb - sfaturi pentru un outfit wow

Albul a fost întotdeauna o culoare extrem de apreciată, iar acest aspect nu s-a schimbat nici în prezent. Hainele albe sunt unele dintre cele mai bine purtate ținute în rândul femeilor, iar acest aspect se accentuează odată cu venirea verii. Datorită caracteristicilor sale, albul este cea mai aleasă culoare atunci când vine vorba de zilele toride de vară, iar purtătorii se bucură de protecția lor împotriva razelor puternice venite de la soare.

Hainele albe sunt potrivite pentru orice eveniment, iar albul, se regăsește atât în ținutele elegante, cât și în ținutele casual de zi cu zi. Cu toate acestea, este important de reținut faptul că albul nu arată bine lângă orice culoare, iar accesorizarea trebuie făcută cu grijă. Chiar dacă este o culoare care se poate purta zilnic, asta nu înseamnă totuși că poate fi inclusă în orice combinație.

Cum să combini corect hainele albe?

Dacă îți place foarte mult albul, dar vrei să te bucuri de o ținută care să nu fie all white, atunci încearcă să adaugi mici pete de culoare care să creeze o ținută wow. Cele mai bune combinații sunt cele dintre alb și culorile șterse, ușor pastelate. În acest fel, ținuta finală este plăcută din punct de vedere vizual și potrivită pentru toate tipurile de evenimente.

Iată câteva exemple de astfel de combinații:

  • Top alb și pantaloni pallazo nuanța galben muștar;
  • Fustă albă și cămașă roz prăfuit;
  • Rochie albă, geantă albastru deschis și colier damă în aceeași nuanță;
  • Pantaloni scurți albi și top gri deschis;
  • Cămașă albă și costum bej.

Cea mai apreciată combinație care nu și-a pierdut farmecul niciodată este combinația dintre alb și negru. Acestea două sunt considerate nonculori și arată excepțional împreună, în orice ținută. Contrastul care se creează între alb și negru este unul foarte plăcut și conferă un aer elegant, indiferent de împrejurări. Dacă vrei să te bucuri de un outfit cu adevărat wow, optează pentru un costum negru și o comașă albă sau o rochie neagră și un sacou negru, care să se potrivească perfect cu un colier damă. Cu o astfel de ținută vei întoarce toate privirile la fiecare eveniment la care vei participa.

Reguli de urmat pentru ținutele albe

Este greu să dai greș cu o ținută albă, însă nu este niciodată imposibil. Tocmai din acest motiv trebuie să îți alegi ținuta cu foarte mare atenție pentru ca rezultatul final să fie unul plăcut. Nu uita să ții cont de combinațiile ideale dintre alb și alte culori prezentate mai sus, și de următoarele reguli care vizează ținutele albe:

  1. Nu combina hainele albe cu nuanțele neon

Puritatea albului este complet incompatibilă cu nuanțele vibrante și puternice neon. Dacă vei încerca să îți creezi o ținută cu alb și roz neon te vei confrunta cu un adevărat dezastru vestimentar și cu siguranță nu îți dorești acest lucru. Încearcă să pui în evidență caracteristicile albului fără ca acestea să fie estompate de extravaganță.

  1. Ține murdăria departe de hainele albe

Albul este o culoare care se poate murdări chiar înainte de ieșirea din casă. Din acest motiv, purtarea ținutelor albe nu este chiar ușoară și trebuie făcută cu mare atenție. Este indicat ca atunci când te îndrepți către un eveniment să eviți să folosești produse cosmetice sau să consumi alimente sau băuturi care pot ajunge pe haine. În caz contrar, riști să îți distrugi ținutele pe termen lung, iar participarea la eveniment va deveni un adevărat calvar.

  1. Curăță hainele albe conform cerințelor de pe etichetă

Spălarea hainelor este un proces special conceput pentru curățarea acestora, dar care poate deteriora defintiv aspectul hainelor albe. Dacă acestea nu sunt igienizate, uscate și depozitate conform specificațiilor, nuanța de alb riscă să fie pierdută încă de la prima spălare. În cazul acesta, culoarea se va modifica într-o nuanță neplăcută, iar purtarea hainelor nu va mai fi o plăcere.

Dacă îți place albul și vei ține cont de toate aceste sfaturi, te vei putea bucura de ținute cu adevărat uimitoare, în fiecare zi.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!