Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

3 trucuri vestimentare pentru birou

3 trucuri vestimentare pentru birou

Momentele în care ținuta pentru birou era formată din pantaloni negri, cămașă albă și sacou negru au fost date uitării de foarte mult timp. Tendințele s-au schimbat, iar marile companii au devenit mult mai permisive în ceea ce privește ținuta de muncă. În perioada actuală, outfiturile pentru birou sunt mult mai colorate și mult mai personalizate, astfel încât să fie purtate mereu cu mare drag.

Vestimentația pentru birou nu trebuie să fie plictisitoare și standard. Asta înseamnă că nu trebuie să ne îmbrăcăm în fiecare zi la fel, urmând același tipar care ne ascunde de multe ori personalitatea. Este adevărat faptul că ținutele pentru aceste ocazii trebuie să fie decente și stilate, însă asta nu înseamnă că nu le putem construi după propriul nostru plac.

Codurile vestimentare casual și business casual sunt cele două după care ne putem ghida atunci când suntem pregătiți să ne alegem ținuta pentru a doua zi. Ele sunt două coduri diferite care au în vedere nuanțe și articole vestimentare diferite, dar permit purtarea pieselor ușor ieșite din tipar. Ambele sunt ideal de utilizat pentru o ținută de birou.

Iată 3 trucuri care ți-ar putea fi de ajutor pentru construirea unei ținute perfecte pentru birou!

  1. Asigură-te că fiecare articol vestimentar îți vine bine!

Mai întâi de orice regulă, ceea ce porți trebuie să îți vină bine ție! Aceasta este prima și cea mai importantă regulă după care ar trebui să te ghidezi, având în vedere faptul că urmează să petreci câteva ore importante în următoarea ținută. Primul pas spre construirea unei ținute de succes este selectarea articolelor vestimentare în funcție de mărimea potrivită. Trebuie să te asiguri că toate hainele îți vin bine și nu sunt prea largi sau prea fixe. De asemenea, trebuie să iei în calcul faptul că poți purta doar acele nuanțe care te avantajează. Nu te forța să porți culori care nu îți plac, doar pentru că așa vezi la persoanele din jur. Dacă vei purta haine potrivite, vei inspira profesionalism și te vei simți confortabil întreaga zi.

  1. Accesorizează fiecare ținută!

Chiar dacă ținuta trebuie să fie una decentă, asta nu înseamnă că trebuie să uiți cât de importantă este accesorizarea. Ținuta decentă și serioasă nu înseamnă o ținută lipsită de accesorii și bijuterii. Este adevărat faptul că nu trebuie să exagerăm atunci când accesorizăm ținuta. Tocmai de aceea, o pereche de cercei damă ar fi suficienți pentru accesorizarea fiecărei ținute. Niște cercei damă finuți se potrivesc cu orice articol vestimentar, indiferent de stilul și nuanțele adoptate.

  1. Oferă o pată de culoare fiecărei ținute!

Ținutele clasice alb-negru nu mai sunt atât de utilizate în ziua de azi, tocmai din cauza faptului că începuseră să devină plictisitoare. Să nu înțelegem însă greșit acest aspect! O ținută care conține alb și negru este stilată, elegantă și încărcată de sentimente. Însă asta nu înseamnă că trebuie să fie o ținută folosită în fiecare zi, la birou. Tocmai de aceea, puteți opta în fiecare zi pentru o pată de culoare care să vă reflecte personalitatea. Puteți face acest lucru printr-o bijuterie, un articol vestimentar, un accesoriu sau o pereche de încălțăminte. Indiferent unde s-ar afla, ea va ieși în evidență și va adăuga un plus de valoare ținutei.

Nu este deloc dificil să arăți elegant și pe gustul tău. Tot ce trebuie să faci este să îți selectezi articolele care te fac să te simți bine în pielea ta și să le asortezi astfel încât să îți construiești niște outfit-uri decente și stilate în același timp. Urmează-ți gusturile și personalitatea de fiecare dată când îți construiești o nouă ținută. În felul acesta, șansele de a da greș sunt extrem de scăzute.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!