Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

3 ținute perfecte pentru un eveniment a la carte

3 ținute perfecte pentru un eveniment a la carte

 Orice femeie care iubește să se îmbrace în tendințele actuale, transformă participarea la un eveniment intr-un adevărat ritual.

Fie el unul cotidian, o cină cu prietenii sau o cină de afaceri, un eveniment legat de familie sau job, de fiecare dată ne întrebăm cu ce ar fi potrivit să ne îmbrăcăm, cum să alegem machiajul și coufura potrivite acelui tip de eveniment și locației unde se desfășoară, dar și de importanța lui.

       În continuare, vei afla detalii importante referitoare la trei tipuri de ținute care te vor pune în valoare, te vor face să te simți minunat în compania celorlalți și de ce nu, te vei distra fără grija că ceva e în neregulă cu ținuta aleasă.

      Rochia de seară, atuul oricărei femei

      Pentru evenimentele care se desfășoară seara, o cină sau un eveniment în familie, este recomandată rochia specifică, de seară. Ea trebuie aleasă cu grijă pentru că poți da foarte ușor greș, dacă vrei să ieși în evidență cu o rochie prea încărcată, din punct de vedere al detaliilor sau al culorilor. Cel mai indicat ar fi să alegi o rochie care să te avantajeze din punct de vedere al conformației, care să se muleze ușor, dar nu exagerat, și care să îți rotunjească formele cu ușurință. De asemenea, ai posibilitatea de a purta rochii care îți ascund lipsa taliei și a șoldurilor. Este de reținut faptul că rochia neagră nu se va demoda niciodată, fiind cea care poate ascunde micile defecte amintite mai sus. O putem considera o ținută lejeră de seară, care se accesorizează cu cercei lungi, cu pietre sau flori colorate, o geantă plic și pantofi cu toc, de preferat nude, pentru a atrage, astfel, atenția asupra rochiei și accesoriilor purtate.

          Rochia pentru evenimente cocktail, un adevărat trend

          Rochiile pentru evenimente de tip cocktail ne dau mereu bătăi de cap pentru că ținuta noastră trebuie șă corespundă Dress Code-ului. Petrecerile cocktail apar în cazul organizării unei nunți, a unui eveniment monden, și în ultima vreme, chiar la birou. Trebuie respectat, în acest caz, codul vestimentar care impune să nu te prezinți la acest tip de eveniment cu rochii foarte mulate și transparente, prea lungi sau prea scurte, extravagante sau care nu respectă nici pe departe tema aleasă. Astfel, poți purta cu încredere fie rochii midi, din bumbac, dantelă fină sau satin, fie pantaloni cu talie înaltă si bluză amplă, cu modele florale, în culori calde. În același timp, sunt adecvate și salopetele elegante, cu mici inserții din dantelă. Pe acestea le poți accesoriza cu bijuterii care îți scot în evidență feminitatea, senzualitatea și eleganța, precum cercei de mărime medie, un colier delicat, cu pietre, sau brățări. Pantofii cu toc sunt nelipsiți acestor ținute, precum și poșetele de dimensiuni mici, adaptate elementelor vestimentare, și culorilor care o compun. Trebuie ținut cont de eveniment, de locul unde se desfășoară, și nu în ultimul rănd, dacă este un eveniment de zi sau de seară.

 

          De ce evenimentul business a devenit eveniment de mare anvergură?

        Ținuta la un eveniment business sau altfel spus, eveniment corporate, trebuie aleasă în funcție de Dress Code, dacă se impune, iar în caz contrar, trebuie să fie pe cât de lejeră, pe atât de elegantă. Poţi purta o fustă tip creion și sacou elegant, acesorizate discret. De asemenea, poți alege o pereche de pantaloni eleganți din material fin, cu o bluză deschisă la culoare și sacou, dar și rochii midi cambrate, de culori închise și accesorii de dimensiuni medii, pentru a evita extravaganța. Ţinuta aleasă pentru un eveniment corporate reprezintă definiția echilibrului, eleganței şi bunului gust. Ca încalțăminte trebuie să purtăm în mod expres pantofii cu toc, acel toc care să dea ținutei o ușoară sobrietate, verticalitate, dar care să fie și comozi, de preferat, pantofii Stiletto. Machiajul trebuie să fie cât mai natural, în tonuri calde de alb sidef, bej sau maro iar coafura lejeră, cel mult un coc lejer sau un păr îndreptat corect, prospăt tuns și vopsit. Deși este o ținută care emană sobrietate, este permisă purtarea unor bijuterii care dau o eleganță desăvârșită și rafinament, cum ar fi cerceii cu pietre prețioase.

          Oricare ar fi evenimentul la care participi, acum ai toate informațiile necesare care să îți fie de un real folos și care să te facă să arăți exceptional. Cănd alegi ce vei îmbrăca, ai încredere în tine pentru că vei face alegerea cea mai bună.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!