Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

3 ținute perfecte pentru plajă

3 ținute perfecte pentru plajă

Vara este aici, iar temperaturile crescute ne trimit inevitabil cu gândul la plajele însorite scăldate de valurile răcoroase. Nimic nu este mai frumos decât o zi la plajă atunci când termometrul atinge temperaturi ridicate, iar soarele încălzește fiecare colț de pe pământ. Dacă ești pe cale să pleci la mare, nu uita să își pregătești din timp ținutele pentru plajă.

Costumul de baie – primul pas spre o vacanță de succes

Nimeni nu pleacă la mare fără să pună în bagaj cel puțin un costum de baie. Acesta este necesar chiar și pentru persoanele care nu vor să intre în apă sau pentru cele care vor să stea sub umbrelă pe plajă. Pe piață există o multitudine de modele de costume de baie menite să satisfacă nevoile tuturor persoanelor care aleg să își petreacă următoarea perioadă pe o plajă însorită. Nu trebuie decât să îți alegi costumul preferat și să te imaginezi deja pe plajă savurând un cocktail delicios.

Nu există reguli în ceea ce privește alegerea costumului de baie, însă trebuie doar să te simți bine purtându-l. Poți opta pentru un bikini minuscul sau pentru un costum dintr-o singură piesă care să acopere ceva mai mult din corp. Culoarea și modelul sunt, de asemenea la alegerea ta, iar rezultatul final cu siguranță ți se va potrivi perfect. 

După ce ți-ai ales costumul de baie potrivit, trebuie să iei în calcul și faptul că acesta trebuie să fie acoperit de o ținută specifică pentru ca outfit-ul să fie complet. Dacă încă nu te-ai hotărât ce vei purta peste costumul de baie în timp ce mergi spre plajă, iată câteva idei care te vor face să arăți uimitor:

        1.Rochiță vaporoasă

Cele mai multe persoane aleg articole vestimentare comode și ușor de accesorizat mai ales când este vorba de acoperirea costumului de baie. Ei bine, rochiile sunt la mare căutare când vine vorba de mersul la plajă având în vedere ușurinţa de purtare a acestora. Pantalonii scurți și topurile au pierdut teren în fața rochițelor și sunt din ce în ce mai rar întâlnite pe plajă.

În funcție de preferințe, rochița poate fi din diverse materiale: bumbac, mătase sau voal. Culoarea este de asemenea la alegere și ea este aleasă de multe ori astfel încât să se potrivească cu gusturile vestimentare ale purtătoarei. Scurtă sau lungă, rochița este perfectă pentru zilele însorite și se potrivește perfect cu o brățară de picior

        2.Eșarfă de mari dimensiuni

Nu trebuie să fii o specialistă în arta indiană ca să îți poți înfășura o eșarfă în jurul corpului astfel încât să arate fabulos. Tot ce trebuie să ai la îndemână este o eșarfă mare din material vaporos și puțină imaginație. Îți poți prinde eșarfa în jurul corpului cu ajutorul unui nod sau a unei funde și ținuta este gata. Fie că o vei poziționa pe șolduri sau deasupra sânilor, eșarfa va arăta superb. Așa vei obține o ținută foarte simplă, lejeră și sexy.

        3.Poncho

Aceasta este cea mai sexy dintre cele 3 ținute enumerate și este adesea aleasă de către doamnele și domnișoarele care își doresc un aer cât mai sexy atunci când merg la plajă. Un poncho din dantelă sau voal este cel mai potrivit articol vestimentar pentru persoanele care își doresc să întoarcă toate privirile oamenilor. 

Deși este pe dedesubt, costumul de baie este foarte vizibil prin acest poncho iar trăsăturile corpului sunt acoperite de un aer misterios. Poncho-ul este acel articol care inspiră senzualitate și eleganță, mai ales când este accesorizat cu o brățară de picior în aceleași nuanțe. Nu ezita să alegi un poncho pentru ținuta ta dacă îți dorești să fii ultrasexy în vacanța la mare.

Cele 3 ținute sunt foarte comode și lejere și te vor ajuta să arăți superb în vacanța ta preferată, indiferent de articolul ales. Nu ezita să îți accesorizezi bagajul din timp ca să ai parte de zile superbe la plajă.

 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!