Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

3 stiluri vestimentare care nu vor fi date uitării prea curând

3 stiluri vestimentare care nu vor fi date uitării prea curând

    Piesele vestimentare pe care alegem să le îmbrăcăm vorbesc despre noi, felul în care ne realizăm ținutele spune nenumărate lucruri despre cum suntem în interiorul nostru, despre stilul și personalitatea noastră, chiar și despre domeniul în care ne desfășurăm activitatea. De cele mai multe ori putem spune că suntem ceea ce  purtăm. 

Există câteva stiluri vestimentare care și-au pus amprenta în modă, pe care le poți aborda oricând. În următoarele rânduri, îți vom prezenta 3 dintre stiurile vestimentare care nu vor fi date uitării prea curând.

       1.Stilul elegant

Stilul elegant nu se pretează doar la anumite piese vestimentare inspirate din anii ‘60, ‘80, ‘90, ci acesta se bazează pe articole simple, care au rămas în preferințele femeilor și au trecut proba timpului, acele haine care se pot asorta foarte ușor într-o mulțime de ținute. Acest stil vestimentar caracterizează persoanele care iubesc finețea, simplitatea, comoditatea, dar nu în ultimul rând, eleganța. De-a lungul timpului, stilul elegant s-a combinat cu nenumărate stiluri noi și astfel poți realiza ținute uimitoare prin îmbinarea stilului clasic cu cel modern sau contemporan, dar și mix între  clasic și boho-chic, rock sau modern.

Eleganța se obține foarte ușor prin alegerea potrivită a texturilor, culorilor și a accesoriilor. Stilul elegant se potrivește atât pentru ținute de zi, dar și pentru evenimente speciale precum botezuri, nunți, gale sau petreceri corporatise. Pentru acest stil vestimentar există anumite elemente cheie printre care se numără rochiile, compleurile, cămășile, sacourile, fustele creion, pantofii stiletto și bijuteriile. Inspiră-te din aceste seturi damă pentru a crea ținuta perfectă.

       2.Stilul casual

Stilul casual este unul dintre cele mai apreciate și populare stiluri vestimentare și care nu va fi dat uitării prea curând, datorită calității sale estetice, a versatilității, a confortului și a simplității. O ținută realizată în stilul casual pare foarte ușor de realizat, dar trebuie să fii foarte atentă la anumite aspecte, iar cel mai important dintre acestea este contextul în care îl vei aborda. 

Iată câteva dintre piesele vestimentare care nu pot lipsi dintr-o garderobă casual: pantalonii din denim, tricourile simple sau cu imprimeuri, cămășile albe, pantalonii din materiale confortabile, piesele vestimentare din denim, fustele și nu numai. Combină aceste piese vestimentare în funcție de preferințele tale și adaugă accesoriile și încălțămintea care se potrivește, espadrilele, pantofii sport, sandalele cu talpă joasă, bocancii sau ghetele. Pentru abordarea acestui stil vestimentar poți opta pentru o pereche de pantaloni din denim, o bluză albă sau în nuanța ta preferată și o pereche de sneakerși sau pantofi cu toc mic. Stilul casual îți permite nenumărate combinații vestimentare în care să îți pui personalitatea și să te simți comod.

       3.Stilul boho chic

Stilul boho chic sau boho este un stil vestimentar care nu se va demoda prea curând datorită rezistenței lui în timp, încă din anii ’60 care a denotat, întotdeauna, creativitate și expresivitate. Stilul boho chic îmbină elemente din diferite domenii și astfel cuprinde aspecte boeme, motive vegetale, detalii etnice, elemente moderne și influențe hippie. Acest stil este unul dintre cele mai ușor de obținut stiluri vestimentare datorită permisivității sale care pune accentul pe elemente neconvenționale, simț artistic și creativitate. Stilul boho este o combinație inedită de culori și elemente romantice.

Stilul boho chic implică ținute în care se utilizează piese vestimentare feminine și cool, ca de exemplu pantaloni evezați și largi, din materiale fluide sau fuste cu volum și topuri cu umerii goi. La aceste ținute se adaugă accesorii unice, care să contureze totul, precum coliere mari și multicolore, seturi damă, brățări sau genți supradimensionale. Acest stil vestimentar crează ținute uimitoare prin combinarea  elementelor elegante cu cele casual, la care se adaugă nuanțe diversificate, printuri florale sau de inspirație etnică.

 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!