Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

3 motive pentru care să alegi pantalonii slouchy

3 motive pentru care să alegi pantalonii slouchy

       Pantalonii slouchy mai sunt numiți și pantalonii banana, fiind un model special, mai ales datorită formei lor, mai înguști în talie și gleznă, în timp ce în centru sunt voluminoși. Revenind în atenția iubitorilor de modă în această perioadă, acest tip de pantaloni a avut prima apariție, secolul trecut, la sfârșitul anilor 80.
Tradus, cuvântul slouchy înseamnă leneș, dar dacă este folosit în contextul pantalonilor, acest cuvânt variază spre informal. În ultimul timp, acest tip de pantaloni și-a facut apariția peste tot, de la vitrinele magazinelor vestimentare, și până în ținutele vedetelor de la Hollywood, pentru că sunt foarte confortabili și stilați în același timp. În următoarele rânduri, îți vom prezenta 3 motive pentru care să alegi să îmbraci pantalonii slouchy.

1. Panalonii slouchy se potrivesc oricărui tip de siluetă
        Acest tip de panatloni se potrivește oricărui stil vestimentar, indiferent de silueta pe care o ai. În momentele în care nu ai idee cu ce să te îmbraci, o pereche de pantaloni slouchy sunt ideali, începând de la o ținută pentru birou sau o plimbare relaxantă în parc cu prietenii, limita poate fi doar imaginația pe care o ai. Pantalonii slouchy au un efect uimitor de a evidenția talia, combină-i cu un top sau o bluză, aranjată în pantaloni și ajustează totul cu o curea. Nicio ținută vestimentară nu este completă fără accesorizare, astfel poți opta pentru acest colier damă care să te facă să strălucești.

2. Pantalonii slouchy se potrivesc cu orice tip de încălțăminte
       Definește-ți stilul vestimentar cu perechea de pantofi care ți se potrivește. La o pereche de pantaloni slouchy se potrivește orice tip de încălțăminte, însă aceștia vor da definiția stilului în care îți va arata outfitul, astfel optează pentru o pereche de pantofi informali pentru un stil mai lejer sau pentru o pereche de pantofi eleganți pentru un stil mai rafinat.
Dacă îți dorești să dai o notă romantică ținutei tale, alege o pereche de balerini, sau dacă îți place stilul sport, alege o pereche de pantofi sport care să te ducă spre un stil de stradă de nota 10. Dacă îți dorești să creezi un contrast frumos cu o linie ușor rafinată între stilul casual al pantalonilor și eleganța încălțămintei, optează pentru o pereche de mocasini. Îți dorești să fii la înălțime? Atunci, poți opta pentru o pereche de pantofi cu toc, sandale sau botine, dar nici cizmele nu reprezintă o alegere nepotrivită, dacă nu sunt prea înalte.

3. Potențialul culorilor închise pentru a evidenția silueta
       Nu există silueta perfectă, dar dacă îți dorești să îți ascunzi micile imperfecțiuni și să arăți uimitor, optează pentru o pereche de pantaloni slouchy într-o nuanță închisă. Culoarea negru, face orice siluetă să arate mai subțire și este cea mai potrivită culoare dacă îți dorești să îmbraci o astfel de piesă vestimentară. Însă, dacă nu mai vrei să porți negru, există o mulțime de culori alternative pe care, cu siguranță, o să le iubești. Poți opta pentru gri închis, bleumarin, violet, vișiniu sau maro pentru că sunt nuanțe care se combină extrem de ușor cu celelalte.
            Nu ai  idee ce ținută să îmbraci pentru o zi la birou?  Combină o pereche de pantaloni slouchy cu un sacou de croială dreaptă, alături de un top simplu. Accesorizează totul cu o curea, o pereche de pantofi cu toc și cu un colier damă, iar look-ul tău va fi unul elegant și încântător. O combinație foarte stilată este reprezentată de o bluză cu mâneci bufante și o pereche de pantaloni slouchy, însă în această ținută vestimentară este foarte important să accentuezi talia pentru a nu încălca proporțiile. Poți opta pentru o curea într-o culoare contrastantă.
Alege să fii întotdeauna în centrul atenției și crează ținute uimitoare combinând tendințele în modă cu propria personalitate pentru a străluci în fiecare moment.


 
Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!