Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

3 idei pentru o ținută bărbătească cu stil

3 idei pentru o ținută bărbătească cu stil

            Ești adeptul unui stil elegant? Îți dorești o ținută elegantă și profesională creată cu stil, fără un costum rigid? Nu ai idee ce ținută să mai alegi? Chiar dacă multe persoane consideră că un bărbat nu petrece la fel de mult timp precum doamnele și domnișoarele în fața oglinzii, de cele mai multe ori, bărbații stilați contrazic aceste afirmații. Din ce în ce mai mulți domni sunt foarte preocupați de ținutele pe care le îmbracă, fie că este vorba despre un outfit pentru un eveniment special precum o petrecere sau despre o ținută pentru o zi obișnuită. Aspectul este unul dintre cele mai importante lucruri în zilele noastre pentru că influențează într-o mare măsură percepția pe care o au anumite persoane asupra noastră. De câte ori nu ți s-a întâmplat, ca atunci când ai dat o mai mare importanță look-ului tău ca persoanele cu care ai luat contact să și schimbe radical atitudinea față de tine? Iar tocmai din acest motiv, trebuie să petreci măcar câteva minute în fața oglinzii pentru a pregăti o ținută demnă pentru un domn stilat.
Pentru a te ajuta în alegerile pe care le vei face în viitor, în următoarele rânduri, ți-am pregătit 3 idei de ținute bărbătești cu stil care să te inspire.

1. Ținută bărbătească cu stil, smart casual
       Acest stil, are puterea de a combina în cel mai perfect mod confortul cu un aspect minunat. Smart casual are capacitatea de a întruni perfect lejeritatea sportivă cu eleganța clasică și de a garanta cu încredere că stilul este dat și de personalitatea pe care o ai. În stilul smart casual, locul costumului este preluat de sacourile semi formale și de pantalonii lejeri.  Pentru stilul smart casual, pantalonii chion reprezintă baza fiecărei ținute, pentru care poți opta pentru culori clasice precum gri, negru, bleumarin sau bej sau pentru imprimeuri originale sau nuanțe îndrăznețe.

2. Ținuta bărbătească cu stil, elegantă de zi
       O ținută elegantă de zi poate fi purtată pe tot parcursul zilei, indiferent de temperaturile pe care le vei întâmpina. De fiecare data când îți creezi un outfit, încearcă să combini hainele care sunt pe placul tău în funcție de personalitatea ta cu piesele vestimentare care se află în tendință. O ținută de zi este diferită de cea de seară, pe care o poți îmbrăca la un eveniment special, pentru că în timpul zilei nu poți accesoriza ținuta prea mult, însă un colier bărbați este perfect indiferent de perioada zilei . Pentru o zi călduroasă poți opta pentru cămăși, tricouri, pantaloni simpli sau pantaloni din denim și sacouri din materiale care pot lăsa piela să respire. Pentru pantofi poți opta pentru o pereche care să contureze întreaga ținută, într-o culoare precum negru, maro sau vișiniu, în funcție de paleta de culori pe care ai folosit-o pentru piesele vestimentare. Nici o ținută nu este completă fără accesorizare, aceasta îți va pune personalitatea în evidență, iar astfel poți alege acest colier bărbați care să te facă să radiezi.

3. Ținuta bărbătească cu stil, casual
       Ținutele casual reprezintă cea mai bună alegere atunci când îți dorești să îți pui imaginația la încercare și personalitatea în evidență. Pentru aceste ținute cea mai bună alegere este reprezentată de cămășile sau jachetele din denim pentru că îți oferă un aspect foarte cool. Acest tip de cămăși pot fi purtate alături de pantofi sport sau teniși, cât și cu pantofi eleganți, ghete de toamnă sau mocasini.
Fiecare bărbat își dorește să fie la modă, să poarte accesoriile și piesele vestimentare în mod corect și să primească complimente din parte tuturor doamnelor. Nu pune accentual doar pe termenul de a fi la modă, alege să achiziționezi piese vestimentare pe placul tău, care să îți reprezinte personalitatea și care să reziste de-a lungul timpului.
 
Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!