Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

3 idei de ținute potrivite pentru o zi onomastică pentru bărbați

3 idei de ținute potrivite pentru o zi onomastică pentru bărbați

Ținuta aleasă reprezintă libertatea pe care o ai în materie de modă. Indiferent dacă ești adeptul unui stil elegant sau conservator, obișnuit sau sofisticat, ținuta pe care o alegi trebuie să fie confortabilă. În funcție de locul în care va avea loc ziua onomastică trebuie să alegi dacă ținuta ta va fi formală, casual sau să combine cele două stiluri într-unul elegant și totodată lejer. Dacă evenimentul va avea loc într-un restaurant elegant sau este o sărbătoare de noapte, trebuie să alegi o ținută sofisticată, cu accesorii bine alese. Iar, dacă evenimentul va avea loc în aer liber, la un bar sau acasă, trebuie să optezi pentru haine neoficiale și accesorii simple. În următoarele rânduri îți vom prezenta 3 ținute perfecte pentru o zi onomastică pentru bărbați și care să atragă toate privirile:

       1.Ținută casual

Un cod vestimentar casual poate să îți dea mari bătăi de cap pentru alegerea ținutei perfecte pentru o zi onomastică din cauza libertății și flexibilității cu care poți alege piesele vestimentare. Majoritatea bărbaților aleg o ținută formată din tricou, blugi și pantofi sport. Poți adăuga look-ului tău un sacou, deoarece acesta reprezintă eleganța sexului masculin și este potrivit pentru orice moment. Poți înlocui tricoul cu o cămașă uni și poți să lași primul nasture desfăcut sau chiar și pe primii doi pentru a inspira lejeritate. Cromatica pe care o alegi pentru ținuta ta este un detaliu foarte important, deoarece aceasta ajută la crearea unei imagini de ansamblu armonioasă. Accesorizarea ținutei este un plus pentru tine pentru ca personalitatea ta să iasă în evidență, astfel poți alege o brățară bărbați, iar look-ul tău va fi complet.

       2.Ținută cocktail

O ținută cocktail este potrivită pentru un eveniment de seară, deoarece aceasta îmbină eleganța cu formalitatea. Dacă ai fost invitat la o zi de naștere, tipul petrecerii și locația te vor ajuta foarte mult în luarea unei decizii cu privire la ținuta pe care o vei alege. Pentru o ținută în stilul cocktail poți opta pentru o pereche de blugi într-o o nuanță închisă și o pereche de pantofi sport, iar dacă evenimentul este mai formal, poți alege să îmbraci un costum. Alege un costum mai puțin elegant decât unul de zi pe care îl îmbraci la birou, dar o foarte mare atenție ca acesta să inspire eleganță pentru a putea participa la o zi onomastică cu un aspect mai formal. Cămașa pentru un astfel de costum trebuie să nu aibă gulerul foarte larg și să fie realizată dintr-un material de calitate, precum bumbacul. Măsura acesteia este foarte importantă, mai ales la nivelul manșetelor și a gulerului. Pentru ca ținuta ta să fie completă, alege să o accesorizezi cu o curea adecvată și cu bijuterii care să te reprezinte. Optează pentru o curea clasică și o brățară bărbați care să îți personalizeze ținuta.

       3.Ținută elegantă

Fiecare bărbat își dorește să fie mereu în pas cu moda, să îmbrace ținute accesorizate corect și să primească nenumărate complimente din partea doamnelor și domnișoarelor. Achiziționează haine pe placul tău, piese vestimentare care să te avantajeze și de calitate, dar nu în ultimul rând care îți vor pune în evidență toate calitățile. Alege să porți un costum elegant, dar nu alege culori prea stridente pentru ca vei arăta precum un curcubeu. Poți opta pentru culori neutre la care să adaugi o pată de culoare. Pentru o zi onomastică nu vei da greș niciodată cu simplitatea, dar trebuie să alegi piesele vestimentare care îți scot în evidență, într-un mod pozitiv, corpul.

Optează întotdeauna pentru piese vestimentare care te caracterizează! Aceste haine au capacitatea de a oferi un look care să fie un total succes. Alege încălțăminte și articole vestimentare de calitate, deoarece cu acestea poți crea outfit-uri care se potrivesc cu orice stil.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!