Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

3 idei de genți potrivite pentru orice ținută feminină  

3 idei de genți potrivite pentru orice ținută feminină     

  Un accesoriu must have pentru orice femeie este geanta. Datorită utilității ei,  putând avea astfel la îndemână orice obiect de care avem nevoie, de la acte, portofel, cosmetice, telefon, chei, umbrelă, ochelari de soare și până la cărți, geanta este un accesoriu de nelipsit, dar și pentru rolul acesteia de a pune în valoare stilul personal și de a ne evidenția ținutele vestimentare. Fiecare femeie este interestă de ultimele tendințe în modă, dar cu siguranță are în garderobă acea geantă care se poate potrivi la orice ținută feminină. 

Momentul în care alegem un articol vestimetar sau un accesoriu este foarte important, deoarece trebuie să avem în vedere ca acea piesă să o putem purta în cât mai multe variante și să poată fi inclusă în cât mai multe outfit-uri, din cât mai multe stiluri vestimentare. În următoarele rânduri îți vom prezenta 3 idei de genți care pot fi potrivite pentru orice ținută vestimentară feminină.

       1.Geanta neagră, clasică

Geanta de culoare neagră, în stilul clasic, este una dintre cele mai versatile idei de genți pe care le poți achiziționa. Și, cu siguranță, fiecare femeie deține una în garderoba sa. Această geantă se poate integra cu ușurință indiferent de culorile ținutei pe care o porți. Pentru a face alegerea ideală, optează pentru un model simplu, fie cu mâner sau cu o curea pentru umăr și cu o dimensiune medie. O geantă elegantă, clasică, cu un aspect minimalist este foarte simplu de asortat în orice ținută și va face ca orice outfit ai avea să pară cu mult mai chic.

       2.Geanta într-o nuanță vibrantă

Orice femeie îndrăzneață are în garderoba sa o poșetă într-o culoare puternică pentru că știe că aceasta este una dintre cele mai bune variante de a purta o geantă în nuanțe vibrante, într-o asocierea cu o ținută din alte nuanțe îndrăznețe. Creatorii de modă recomandă ca o geantă în nuanțe vibrante să fie purtată în asociere cu imprimeuri de orice tip. Dar pentru un efect „wow”, pentru o ținută atent construită, fii atentă ca nuanța genții tale să fie inclusă și în modelul imprimeului pe care l-ai ales. Spre exemplu, dacă outfitul tău este compus dintr-o rochie verde, o pereche de pantofi și un colier damă, poți accesoriza ținuta cu o geantă de culoare galbenă, roșie sau albastră. Iar, pentru a evidenția ținuta, asortează colierul cu geanta și astfel, poți opta pentru nuanțe de mov, bleumarin sau portocaliu.

       3.Geanta în culoarea coniacului

Nuanțele clasice sunt cele mai potrivite pentru o ținută elegantă. Culoarea coniacului sau cea a caramelului fac parte din categoria culorilor neutre, care pot completa  orice ținută, fără a distrage atenția de la piesele centrale ale acesteia. Spre exemplu, poți opta pentru o ținută alcătuită dintr-o rochie tip cămașă, un colier damă și o pereche de sandale simple, cu toc sau cu platformă, iar geanta într-o culoare neutră să completeze uimitor look-ul. O geantă în culoarea coniacului se potrivește perfect, mai ales pentru ținutele de birou, care de cele mai mute ori sunt office.

    Una dintre greșelile făcute de femei este să aleagă o geantă mai puțin practică, precum poșetele foarte mici în care pot încăpea doar cheile și cam atât. Dar, nici alegerea unei genți foarte voluminoase nu este una foarte inspirată, deoarece  chiar dacă îți permite să porți cu tine mult mai multe obiecte, pot deveni foarte inconfortabile și foarte grele.

    Modelul unei genți este foarte important, dar și calitatea este un aspect la fel de fundamental. Cumpără genți de calitate care să reziste în timp fără a părea neîngrijite sau vechi. Prețul unei genți de calitate îți poate da de gândit, dar poți opta în locul a 3 poșete de o calitate mult inferioară, să alegi să cumperi una care să arate impecabil după nenumărate utilizări.

    

 

 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!